noobz έγραψε:Οποτε δν εχω καμια ελπιδα παλι... Καλη επιτυχια στους υπολοιπους αποσυρομε
η ελπιδα πεθαινει τελευταια, δεν ξερεις ποτε τι γινεται

noobz έγραψε:Οποτε δν εχω καμια ελπιδα παλι... Καλη επιτυχια στους υπολοιπους αποσυρομε
Greek_Army έγραψε:Αν μπω θέλω Ε. Μ. Α. Κ έγραψε:Η προκήρυξη του 2011 πήρε περίπου 535 οδηγούς που πάνε για τη σχολή.Υποθέτω ότι οι βάσεις στους οδηγούς θα πέσουν αρκετά λαμβάνοντας υπόψιν ότι οι 535 που είναι οι καλύτεροι δεν θα διαγωνιστούν
Πως υποθέτεις κάτι τέτοιο; Με ποιο κριτήριο; Αφού στην προηγούμενη προκήρυξη η προϋπηρεσία των οδηγών δεν έπαιρνε μόρια
υπολογισε επισης οτι αρκετοι απο τους 600 επιτυχοντες της προηγουμενης θα ξανακανουν τα χαρτια τους και για αυτην. Υπαρχουν διαφορες αναμεσα Στις 2 προκηρυξεις. Μην ρωτησετε ποιες ειναι αυτες, ψαξτε και βρες τε τες.Αν μπω θέλω Ε. Μ. Α. Κ έγραψε:Greek_Army έγραψε:Αν μπω θέλω Ε. Μ. Α. Κ έγραψε:Η προκήρυξη του 2011 πήρε περίπου 535 οδηγούς που πάνε για τη σχολή.Υποθέτω ότι οι βάσεις στους οδηγούς θα πέσουν αρκετά λαμβάνοντας υπόψιν ότι οι 535 που είναι οι καλύτεροι δεν θα διαγωνιστούν
Πως υποθέτεις κάτι τέτοιο; Με ποιο κριτήριο; Αφού στην προηγούμενη προκήρυξη η προϋπηρεσία των οδηγών δεν έπαιρνε μόρια
Έχεις δίκιο δεν υπολόγισα ότι τώρα θα είναι και Πολλά τα άτομα με προϋπηρεσία. Ας ελπίσουμε να μην είναι και τόσο πολλοί αυτοί !
μιλαμε για τα αθληματα και μονο για το 2007 το εξετασης και προφορικα ειναι αλλο θεμα. Τοτε στα αθληματα στους 10 ισως και παραπανω περναγε 1. Δεν το θεωρω απιθανο να γινη και τωρα το ιδιο εαν ειναι απολυτοι στα ορια και δεν διξουν ιχνος ελαστικοτητας.ΤΟΜΙΣ έγραψε:Το 2007 μαγκες ειχε γραπτες εξετασεις και προφορικη συνεντευξη πραγμα το οποιον παιρνει μεσον ειχαν παρει γραμμη να περασουν οποιον ηθελαν αυτοι και εκοβαν αβερτα τοσο πολυ κοψιμο δεν νομιζω να ξαναυπαρξει
kagouras έγραψε:Όχι φίλε μου δεν θα πέσουν, γιατί κάναμε τα χαρτιά μας και στην προκήρυξη του 2012
Για να το καταλάβουν θέλει δουλειά πολλή και υπομονήGreek_Army έγραψε:Εγώ λέω να μιλάτε μόνο για το συγκεκριμένο θέμα και να μην πετάτε άκυρα, για τα άλλα που λέτε υπάρχει ξεχωριστό θέμα
kagouras έγραψε:Σαν τι να ρισκάρουμε ρε Γιώργο... Δε κατάλαβα;
Αυτό εννοείς; Μπούρδες...Αίτηση υποψηφιότητας μπορούν να καταθέσουν οι υποψήφιοι που δεν έγιναν δεκτοί στο διαγωνισμό των 4.000 πυροσβεστών πενταετούς θητείας.
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες