Βάσεις - μόρια για Πυροσβεστική (2012)
Ρε παιδια να ρωτησω για την κατηγοπρια δ1 των πλοηγων το πτυχιο της σχολης δεν το δηλωνοθυμε;
Αν κανεις στην β΄κατηγορια εισαι 1000% μεσα και χαλαρα κιολας. Για τις υπολοιπες δε σε παιρνω στο λαιμο μου.ΤΕΟ έγραψε:Στην Α κατηγορία έχω:7.2 πτυχιο + 500 απο ΔΕΑ + 50 απο υπολογιστές + 50 από μηχανάκι +50 από αγγλικά=1370
Στην Β και Γ κατηγορία έχω 18,1 απολυτήριο + 500 από ΔΕΑ + 50 από υπολογιστές + 50 από μηχανάκι +50 από αγγλικά=2460
Έχω ελπίδες;
Έκανα σε τρείς κατηγορίες, πρώτα έβαλα την Α' μετά την Γ΄ και τελευταία την Β΄.
Είμαι ήδη στην πέρασμένος σαν πενταετούς υποχρέωσης!
Είμαι ήδη στην πέρασμένος σαν πενταετούς υποχρέωσης!
Συγνώμη ρε παιδία αλλά ο αξιωματικός υπηρεσίας στον οποίο υπέβαλα χαρτιά Μου στην Πάτρα μου Είπε ότι αν βάλεις πρώτα α και μετά β δεν πάει σαν τις πανελλαδικές αλλά αν δεν μπεις α Πρέπει να μην καλύπτονται τα κενά της β απο όσους την έχουν δηλώσει πρώτη προτίμιση για να εξεταστείς για τη β οπότε η επιλογή προτίμισης είναι πολυ σημαντική. Φίδια έλεγε;
Εβάγγελε εγώ που διάβασα την προκήρυξη δεν είδα να λέει κάτι τέτοιο! Τι να σου πώ πρώτη φορά το ακούω... Αλλά δεν νομίζω να ισχύει!
evaggelos έγραψε:Συγνώμη ρε παιδία αλλά ο αξιωματικός υπηρεσίας στον οποίο υπέβαλα χαρτιά Μου στην Πάτρα μου Είπε ότι αν βάλεις πρώτα α και μετά β δεν πάει σαν τις πανελλαδικές αλλά αν δεν μπεις α Πρέπει να μην καλύπτονται τα κενά της β απο όσους την έχουν δηλώσει πρώτη προτίμιση για να εξεταστείς για τη β οπότε η επιλογή προτίμισης είναι πολυ σημαντική. Φίδια έλεγε;
βεεν δεαρ πες μας λίγο τι γίνεται με Αυτό Το θέμα...
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 11
- Ενδιαφέροντα: ποδηλασια,κολυμβηση,τραγουδι
- Επάγγελμα: Μηχανολογος
Όπως τα λέει ο evaggelos είναι. Το ρώτησα και εγώ.
Αυτοί που σας το είπαν πείτε τους ας μας δείξουν σε πιο σημείο της προκήρυξης το αναφέρει για να το δούμε και εμεις... Ή οποιοσδήποτε άλλος το ξέρει ας μας το δείξει!
Με αυτή την λογική όλοι όσοι δεν περάσουν στην πρώτη επιλογή που έχουν, δεν θα έχουν ελπίδες για τις άλλες αφού δεν υπάρχει περίπτωση να μην καλυφθούν. Δεν στέκει. Κουφό μου ακούγεται εμένα.
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 3
evaggelos, γι' αυτό λέω τόσο καιρό Να Ρωτάτε τις επιτροπές.
Απ' οτι κατάλαβα πάντως, μάλλον μπερδευτήκατε με την αλληλοσυμπλήρωση των κατηγοριών: Έστω ο Υποψήφιος Χ δηλώνει Β κατηγορία και ο Υποψήφιος Ψ που δηλώνει Γ. Αυτοί οι 2 υποψήφιοι δεν πετυχαίνουν στις κατηγορίες που έχουν επιλέξει. Αν προκύψει κενό στην Α κατηγορία, θα το συμπληρώσει ο Υποψήφιος Ψ, ακόμη κι αν ο Χ έχει παραπάνω μόρια, βάσει του Κεφαλαίου ΣΤ' της προκήρυξης.
Απ' οτι κατάλαβα πάντως, μάλλον μπερδευτήκατε με την αλληλοσυμπλήρωση των κατηγοριών: Έστω ο Υποψήφιος Χ δηλώνει Β κατηγορία και ο Υποψήφιος Ψ που δηλώνει Γ. Αυτοί οι 2 υποψήφιοι δεν πετυχαίνουν στις κατηγορίες που έχουν επιλέξει. Αν προκύψει κενό στην Α κατηγορία, θα το συμπληρώσει ο Υποψήφιος Ψ, ακόμη κι αν ο Χ έχει παραπάνω μόρια, βάσει του Κεφαλαίου ΣΤ' της προκήρυξης.
στη προκύρηξη δεν διευκρινίζεται το θέμα οπότε το λογικό αυτό είναι (τουλ ετσι το έχω και εγω στο μυαλό μου) πχ για την Β κατηγορία οποια και αν ειναι η σειρα προτίμησης που έχουν βάλει οι υποψήφιοι, θα μπούν στον ίδιο πίνακα κατάταξης με βάση τα μόρια τουσ...ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε. Κ. Α. Μ έγραψε:well έγραψε:spigel έγραψε:Καλησπέρα παιδιά! Μία ερώτηση θελω να κάνω. Εγώ που δήλωσα πρώτα Α κατηγορία χωρίς να έχω ελπίδες και μετά την Β που είμαι σίγουρα μέσα, δεν σημαίνει πως αν δεν πιάσω την Α, περνάω κατευθείαν στην Β σαν να την είχα δηλώσει πρώτη. Το ίδιο δεν είναι; Έτσι δεν πάει; Ή παίζει να μπούν άτομα στην Β με λιγότερα μόρια απο μένα επειδή την είχαν πρώτη Προτίμηση;
Πανελλαδικές δίνεις;
χαχαχχαχαχαχαχακαλα σου λεει ρε φιλαρακι, ουτε πανελλαδικες να εδινες... Αχαχχαχα! Δεν εχει σημασια που δηλωσες, οι κατηγοριες που δηλωνουμε ειναι μονο ποιο μας αρεσει σε εμας πιο πολυ, εννοειται οτι αν το μορια σου ειναι καλυτερα στην β θα σε παρουν, ασχετως τι σειρα προτιμησης ειχες βαλει!
αλλα με αυτα που λένε οι αξιωματικοί που ρωτήθηκαν, με προβληματίζει τωρα...
ΤΕΟ με ποια ειδικότητα έκανες στην Α κατηγορία;
Αρα βεεν δεαρ εμεις που δηλώσαμε 3 κατηγοριες παίζουμε και στις τρεις... Όπως στις πανελλήνιες Σωστά;
Νομίζω λέμε το ίδιο πράγμα. Αν αυτός που έχει δηλώσει Α δεν πετύχει στην Α και στην Β έχει 2200 μόρια δεν θα ξεπερασει αυτόν που έχει 2150 και έχει δηλώσει πρώτη την Β. Αυτό καταλαβα εγώ.
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 11
- Ενδιαφέροντα: ποδηλασια,κολυμβηση,τραγουδι
- Επάγγελμα: Μηχανολογος
φίλε δεν χρειάζεται να το αναφέρει καπου... Αν πχ Εσυ έχεις επιλέξει τη Γ κατηγόρια (πρωτη προτιμηση) γιατί να μπεις σφηνα στην Β που την έχεις δηλώσει δεύτερη προτίμηση και ο άλλος που την εχει δηλώσει πρωτη προτίμηση να μπει κατω απο εσένα; Το θεωρείς λογικο?ΤΕΟ έγραψε:Αυτοί που σας το είπαν πείτε τους ας μας δείξουν σε πιο σημείο της προκήρυξης το αναφέρει για να το δούμε και εμεις... Ή οποιοσδήποτε άλλος το ξέρει ας μας το δείξει!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες