Βάσεις - μόρια για Πυροσβεστική (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
amomos2
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από amomos2 »

Ρε παιδια να ρωτησω για την κατηγοπρια δ1 των πλοηγων το πτυχιο της σχολης δεν το δηλωνοθυμε;
DIMITRIS_84

Δημοσίευση από DIMITRIS_84 »

ΤΕΟ έγραψε:Στην Α κατηγορία έχω:7.2 πτυχιο + 500 απο ΔΕΑ + 50 απο υπολογιστές + 50 από μηχανάκι +50 από αγγλικά=1370
Στην Β και Γ κατηγορία έχω 18,1 απολυτήριο + 500 από ΔΕΑ + 50 από υπολογιστές + 50 από μηχανάκι +50 από αγγλικά=2460
Έχω ελπίδες;
Αν κανεις στην β΄κατηγορια εισαι 1000% μεσα και χαλαρα κιολας. Για τις υπολοιπες δε σε παιρνω στο λαιμο μου.
ΤΕΟ

Δημοσίευση από ΤΕΟ »

Έκανα σε τρείς κατηγορίες, πρώτα έβαλα την Α' μετά την Γ΄ και τελευταία την Β΄.
Είμαι ήδη στην πέρασμένος σαν πενταετούς υποχρέωσης!
evaggelos

Δημοσίευση από evaggelos »

Συγνώμη ρε παιδία αλλά ο αξιωματικός υπηρεσίας στον οποίο υπέβαλα χαρτιά Μου στην Πάτρα μου Είπε ότι αν βάλεις πρώτα α και μετά β δεν πάει σαν τις πανελλαδικές αλλά αν δεν μπεις α Πρέπει να μην καλύπτονται τα κενά της β απο όσους την έχουν δηλώσει πρώτη προτίμιση για να εξεταστείς για τη β οπότε η επιλογή προτίμισης είναι πολυ σημαντική. Φίδια έλεγε;

ΤΕΟ

Δημοσίευση από ΤΕΟ »

Εβάγγελε εγώ που διάβασα την προκήρυξη δεν είδα να λέει κάτι τέτοιο! Τι να σου πώ πρώτη φορά το ακούω... Αλλά δεν νομίζω να ισχύει!
πολιτης 1

Δημοσίευση από πολιτης 1 »

evaggelos έγραψε:Συγνώμη ρε παιδία αλλά ο αξιωματικός υπηρεσίας στον οποίο υπέβαλα χαρτιά Μου στην Πάτρα μου Είπε ότι αν βάλεις πρώτα α και μετά β δεν πάει σαν τις πανελλαδικές αλλά αν δεν μπεις α Πρέπει να μην καλύπτονται τα κενά της β απο όσους την έχουν δηλώσει πρώτη προτίμιση για να εξεταστείς για τη β οπότε η επιλογή προτίμισης είναι πολυ σημαντική. Φίδια έλεγε;

βεεν δεαρ πες μας λίγο τι γίνεται με Αυτό Το θέμα...

mak
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 11
Ενδιαφέροντα: ποδηλασια,κολυμβηση,τραγουδι
Επάγγελμα: Μηχανολογος

Δημοσίευση από mak »

Όπως τα λέει ο evaggelos είναι. Το ρώτησα και εγώ.

ΤΕΟ

Δημοσίευση από ΤΕΟ »

Αυτοί που σας το είπαν πείτε τους ας μας δείξουν σε πιο σημείο της προκήρυξης το αναφέρει για να το δούμε και εμεις... Ή οποιοσδήποτε άλλος το ξέρει ας μας το δείξει!
vagosm

Δημοσίευση από vagosm »

Με αυτή την λογική όλοι όσοι δεν περάσουν στην πρώτη επιλογή που έχουν, δεν θα έχουν ελπίδες για τις άλλες αφού δεν υπάρχει περίπτωση να μην καλυφθούν. Δεν στέκει. Κουφό μου ακούγεται εμένα.
been there...
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από been there... »

evaggelos, γι' αυτό λέω τόσο καιρό Να Ρωτάτε τις επιτροπές.
Απ' οτι κατάλαβα πάντως, μάλλον μπερδευτήκατε με την αλληλοσυμπλήρωση των κατηγοριών: Έστω ο Υποψήφιος Χ δηλώνει Β κατηγορία και ο Υποψήφιος Ψ που δηλώνει Γ. Αυτοί οι 2 υποψήφιοι δεν πετυχαίνουν στις κατηγορίες που έχουν επιλέξει. Αν προκύψει κενό στην Α κατηγορία, θα το συμπληρώσει ο Υποψήφιος Ψ, ακόμη κι αν ο Χ έχει παραπάνω μόρια, βάσει του Κεφαλαίου ΣΤ' της προκήρυξης.
c_h_r
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από c_h_r »

ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε. Κ. Α. Μ έγραψε:
well έγραψε:
spigel έγραψε:Καλησπέρα παιδιά! Μία ερώτηση θελω να κάνω. Εγώ που δήλωσα πρώτα Α κατηγορία χωρίς να έχω ελπίδες και μετά την Β που είμαι σίγουρα μέσα, δεν σημαίνει πως αν δεν πιάσω την Α, περνάω κατευθείαν στην Β σαν να την είχα δηλώσει πρώτη. Το ίδιο δεν είναι; Έτσι δεν πάει; Ή παίζει να μπούν άτομα στην Β με λιγότερα μόρια απο μένα επειδή την είχαν πρώτη Προτίμηση;

Πανελλαδικές δίνεις;

χαχαχχαχαχαχαχαΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα καλα σου λεει ρε φιλαρακι, ουτε πανελλαδικες να εδινες... Αχαχχαχα! Δεν εχει σημασια που δηλωσες, οι κατηγοριες που δηλωνουμε ειναι μονο ποιο μας αρεσει σε εμας πιο πολυ, εννοειται οτι αν το μορια σου ειναι καλυτερα στην β θα σε παρουν, ασχετως τι σειρα προτιμησης ειχες βαλει!
στη προκύρηξη δεν διευκρινίζεται το θέμα οπότε το λογικό αυτό είναι (τουλ ετσι το έχω και εγω στο μυαλό μου) πχ για την Β κατηγορία οποια και αν ειναι η σειρα προτίμησης που έχουν βάλει οι υποψήφιοι, θα μπούν στον ίδιο πίνακα κατάταξης με βάση τα μόρια τουσ...

αλλα με αυτα που λένε οι αξιωματικοί που ρωτήθηκαν, με προβληματίζει τωρα...

ΤΕΟ με ποια ειδικότητα έκανες στην Α κατηγορία;

πολιτης 1

Δημοσίευση από πολιτης 1 »

Αρα βεεν δεαρ εμεις που δηλώσαμε 3 κατηγοριες παίζουμε και στις τρεις... Όπως στις πανελλήνιες Σωστά;
evaggelos

Δημοσίευση από evaggelos »

Νομίζω λέμε το ίδιο πράγμα. Αν αυτός που έχει δηλώσει Α δεν πετύχει στην Α και στην Β έχει 2200 μόρια δεν θα ξεπερασει αυτόν που έχει 2150 και έχει δηλώσει πρώτη την Β. Αυτό καταλαβα εγώ.

ΤΕΟ

Δημοσίευση από ΤΕΟ »

Οικονομικό ΑΕΙ τα έκανα για τις δέκα θέσεις! Έσύ;
mak
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 11
Ενδιαφέροντα: ποδηλασια,κολυμβηση,τραγουδι
Επάγγελμα: Μηχανολογος

Δημοσίευση από mak »

ΤΕΟ έγραψε:Αυτοί που σας το είπαν πείτε τους ας μας δείξουν σε πιο σημείο της προκήρυξης το αναφέρει για να το δούμε και εμεις... Ή οποιοσδήποτε άλλος το ξέρει ας μας το δείξει!
φίλε δεν χρειάζεται να το αναφέρει καπου... Αν πχ Εσυ έχεις επιλέξει τη Γ κατηγόρια (πρωτη προτιμηση) γιατί να μπεις σφηνα στην Β που την έχεις δηλώσει δεύτερη προτίμηση και ο άλλος που την εχει δηλώσει πρωτη προτίμηση να μπει κατω απο εσένα; Το θεωρείς λογικο?
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες