Βάσεις - μόρια για Πυροσβεστική (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
DIMITRIS_84

Δημοσίευση από DIMITRIS_84 »

Πάντως με μία πρώτη ματιά στο Φ. Ε. Κ. Η μοριοδοτηση θα ειναι τελειως διαφορετικη σε σχεση με την προηγούμενη προκήρυξη και η βάση θα πέσει 200-300 μόρια, ίσως και παραπάνω. Μακάρι με το καλό να βγει
Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από electrolisa »

DIMITRIS_84 έγραψε:Πάντως με μία πρώτη ματιά στο Φ. Ε. Κ. Η μοριοδοτηση θα ειναι τελειως διαφορετικη σε σχεση με την προηγούμενη προκήρυξη και η βάση θα πέσει 200-300 μόρια, ίσως και παραπάνω. Μακάρι με το καλό να βγει

και αυτο γιατι ελατωθηκε η βαθμολογιση απο αυτα π μπορει να μαζεψει κανεις. Το βασικο που θα πρεπει να εχει κανεις ειναι το απολυτηριο! Πχ. Βλεπε 50 μορια η μηχανη και στους 4000 η μηχανη επαιρνε 200. Ξενη γλωσσα:50 advanced 100 proficiency. Στους 4000 η βαθμολογια ηταν 100 lower 200 advanced 300 proficiency. Κ. Ο. Κ.
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
DIMITRIS_84

Δημοσίευση από DIMITRIS_84 »

electrolisa έγραψε:
DIMITRIS_84 έγραψε:Πάντως με μία πρώτη ματιά στο Φ. Ε. Κ. Η μοριοδοτηση θα ειναι τελειως διαφορετικη σε σχεση με την προηγούμενη προκήρυξη και η βάση θα πέσει 200-300 μόρια, ίσως και παραπάνω. Μακάρι με το καλό να βγει

και αυτο γιατι ελατωθηκε η βαθμολογιση απο αυτα π μπορει να μαζεψει κανεις. Το βασικο που θα πρεπει να εχει κανεις ειναι το απολυτηριο! Πχ. Βλεπε 50 μορια η μηχανη και στους 4000 η μηχανη επαιρνε 200. Ξενη γλωσσα:50 advanced 100 proficiency. Στους 4000 η βαθμολογια ηταν 100 lower 200 advanced 300 proficiency. Κ. Ο. Κ.
Οποιος έχει ενα καλό απολυτήριο και μόρια από στρατο έχει πολύ καλές πιθανότητες. Εγώ για παράδειγμα με το νέο σύστημα μοριοδότησης βγάζω 2.483 και λογικά θα είμαι μέσα και στην προηγούμενη με 2.383 δε πήγαινα πουθενά. Πολύ σημαντική και η μείωση δ και ε κατηγορίας αυτοκινητου απο 500 στα 100 μόρια.

tipota

Δημοσίευση από tipota »

Να ρωτησω κ εγω κατι το διπλωμα δ η ε πρεπει να το εχεις 3μηνες για να παρεις τα μορια;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 74

Δημοσίευση από Greek_Army »

tipota έγραψε:Να ρωτησω κ εγω κατι το διπλωμα δ η ε πρεπει να το εχεις 3μηνες για να παρεις τα μορια;

Ότι γράφει στο ΦΕΚ

toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από toro »

Μπαχαλο θα γινει με την μοριοδοτηση.Εικόναστην προηγουμενη προκυρηξη ειχα 2310 μορια και σε αυτην ουτε 1800 δεν εχω με τα ιδια προσοντα.

PILOT
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από PILOT »

toro έγραψε:Μπαχαλο θα γινει με την μοριοδοτηση.Εικόνα στην προηγουμενη προκυρηξη ειχα 2310 μορια και σε αυτην ουτε 1800 δεν εχω με τα ιδια προσοντα.

θελει μονο ατομα που εχουν παει ειδ. Δυν. Αυτο πιστευω.
chris1561985
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από chris1561985 »

PILOT έγραψε:
toro έγραψε:Μπαχαλο θα γινει με την μοριοδοτηση.Εικόνα στην προηγουμενη προκυρηξη ειχα 2310 μορια και σε αυτην ουτε 1800 δεν εχω με τα ιδια προσοντα.

θελει μονο ατομα που εχουν παει ειδ. Δυν. Αυτο πιστευω.

ναι φιλε αυτο καταλαβα κ εγω. Και εγω ευτχυχως ειμαι και πολυτεκνος (5) και εχω παει και δοκιμος στον στρατο!(ΔΕΑ) Εικόνα
και σε αυτην να μην εμπαινα την τορινη με τους 600 θα μπω στην επομενη.Εικόνα

πολιτης 1

Δημοσίευση από πολιτης 1 »

Ηδη η προκύρηξη είναι σα να υπάρχει τα λέει αναλυτικά όλα... Όποιος έχει ελπίδες θα το καταλάβει απο το πόσα μόρια μαζεύει...

απλά ένα πολύ σημαντικό μέρος που μπορεί να μην είδατε είναι ότι τουλάχιστο 40 % των θέσεων θα πάει στους οδηγούς (στις υπόλοιπες κατηγ ανάλογα με ανάγκες) ... Στη συγκεκριμένη Προκήρυξη Τουλάχιστο 300 άτομα και μπορεί και περισσότερα... Άρα για τις άλλες κατηγορίες

και πρέπει να χεις το δίπλωμα 3 μήνες... Αυτα

καλή τύχη

Γιαννης Συρος

Δημοσίευση από Γιαννης Συρος »

Ας μου εξηγησει καποιος τι αφορα το ΦΕΚ; Προκυρηξη η τι θα γινει απο εδω και περα στις προκυρηξεις; Διαβαζω εδω και ωρα, καλα αυτα που λεει αλλα για ποτε ειναι?
πολιτης 1

Γιαννης Συρος έγραψε:Ας μου εξηγησει καποιος τι αφορα το ΦΕΚ; Προκυρηξη η τι θα γινει απο εδω και περα στις προκυρηξεις; Διαβαζω εδω και ωρα, καλα αυτα που λεει αλλα για ποτε ειναι;

τι δε καταλαβαίνεις; Η επομενη προκύρηξη θα είναι έτσι ακριβώς... Δηλ για να μπείς μέσα θα μετρά το απολυτήριο λυκείου τα αγγλικά οι ειδ δυν κτλ... Τα τεε σε άλλη κατηγορία β κυκλου κτλ... Όπως οι 5 ετούς απλά η μοριοδότηση είναι διαφορετική πολλά μόρια πλέον στις ειδ δυνάμεις...

solid
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από solid »

πολιτης 1 έγραψε:
Γιαννης Συρος έγραψε:Ας μου εξηγησει καποιος τι αφορα το ΦΕΚ; Προκυρηξη η τι θα γινει απο εδω και περα στις προκυρηξεις; Διαβαζω εδω και ωρα, καλα αυτα που λεει αλλα για ποτε ειναι;

τι δε καταλαβαίνεις; Η επομενη προκύρηξη θα είναι έτσι ακριβώς... Δηλ για να μπείς μέσα θα μετρά το απολυτήριο λυκείου τα αγγλικά οι ειδ δυν κτλ... Τα τεε σε άλλη κατηγορία β κυκλου κτλ... Όπως οι 5 ετούς απλά η μοριοδότηση είναι διαφορετική πολλά μόρια πλέον στις ειδ δυνάμεις...

Τα πράγματα είναι απλά, τα τεε δεν είναι σε άλλη κατηγορία, απλώς όποιος είναι απο τα τεε στις συγκεκριμένες ειδικότητες με ένσημα πριν, θα κάνει τα χαρτιά του ώς τεχνικός. Το φεκ αναφέρει -για όσους δεν κατάλαβαν- ότι άλλαξε ο τρόπος κατάταξης δοκίμων πυροσβεστών και αναφέρει και τα μόρια.
πολιτης 1

solid έγραψε:
πολιτης 1 έγραψε:

Τα πράγματα είναι απλά, τα τεε δεν είναι σε άλλη κατηγορία, απλώς όποιος είναι απο τα τεε στις συγκεκριμένες ειδικότητες με ένσημα πριν, θα κάνει τα χαρτιά του ώς τεχνικός. Το φεκ αναφέρει -για όσους δεν κατάλαβαν- ότι άλλαξε ο τρόπος κατάταξης δοκίμων πυροσβεστών και αναφέρει και τα μόρια.

οντως σόλιδ πρέπει να χεις δίκιο... Ήμουν λίγο βιαστικός όσο αφορά τα τεε Τώρα που το ξανακοίταξα Συμφωνώ...

και μή ξεχνάτε 40% τουλάχιστο των θέσεων θα πάει σε Οδηγούς (τουλάχιστο 300 θέσεις θα είναι στη γ κατηγορία (750 αν Είναι Συνολο) - κατηγορία οδηγών)

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 74

Δημοσίευση από Greek_Army »

Πάκις το μήνυμά σου το έσβησα κατά λάθοςΕικόνα, το φεκ θα το βρεις στο θέμα της προκήρυξης
ΤΟΜΙΣ

Δημοσίευση από ΤΟΜΙΣ »

Τα μορια ομως θα ειναι διαφορετικα για καθε κατηγορια με αλλα μορια θα μπαινει καποιος οδηγος με αλλα μορια μαχιμος κοκ
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες