Βάσεις - μόρια για Πυροσβεστική (2012)
Πάντως με μία πρώτη ματιά στο Φ. Ε. Κ. Η μοριοδοτηση θα ειναι τελειως διαφορετικη σε σχεση με την προηγούμενη προκήρυξη και η βάση θα πέσει 200-300 μόρια, ίσως και παραπάνω. Μακάρι με το καλό να βγει
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 4
DIMITRIS_84 έγραψε:Πάντως με μία πρώτη ματιά στο Φ. Ε. Κ. Η μοριοδοτηση θα ειναι τελειως διαφορετικη σε σχεση με την προηγούμενη προκήρυξη και η βάση θα πέσει 200-300 μόρια, ίσως και παραπάνω. Μακάρι με το καλό να βγει
και αυτο γιατι ελατωθηκε η βαθμολογιση απο αυτα π μπορει να μαζεψει κανεις. Το βασικο που θα πρεπει να εχει κανεις ειναι το απολυτηριο! Πχ. Βλεπε 50 μορια η μηχανη και στους 4000 η μηχανη επαιρνε 200. Ξενη γλωσσα:50 advanced 100 proficiency. Στους 4000 η βαθμολογια ηταν 100 lower 200 advanced 300 proficiency. Κ. Ο. Κ.
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
Οποιος έχει ενα καλό απολυτήριο και μόρια από στρατο έχει πολύ καλές πιθανότητες. Εγώ για παράδειγμα με το νέο σύστημα μοριοδότησης βγάζω 2.483 και λογικά θα είμαι μέσα και στην προηγούμενη με 2.383 δε πήγαινα πουθενά. Πολύ σημαντική και η μείωση δ και ε κατηγορίας αυτοκινητου απο 500 στα 100 μόρια.electrolisa έγραψε:DIMITRIS_84 έγραψε:Πάντως με μία πρώτη ματιά στο Φ. Ε. Κ. Η μοριοδοτηση θα ειναι τελειως διαφορετικη σε σχεση με την προηγούμενη προκήρυξη και η βάση θα πέσει 200-300 μόρια, ίσως και παραπάνω. Μακάρι με το καλό να βγει
και αυτο γιατι ελατωθηκε η βαθμολογιση απο αυτα π μπορει να μαζεψει κανεις. Το βασικο που θα πρεπει να εχει κανεις ειναι το απολυτηριο! Πχ. Βλεπε 50 μορια η μηχανη και στους 4000 η μηχανη επαιρνε 200. Ξενη γλωσσα:50 advanced 100 proficiency. Στους 4000 η βαθμολογια ηταν 100 lower 200 advanced 300 proficiency. Κ. Ο. Κ.
Να ρωτησω κ εγω κατι το διπλωμα δ η ε πρεπει να το εχεις 3μηνες για να παρεις τα μορια;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 74
tipota έγραψε:Να ρωτησω κ εγω κατι το διπλωμα δ η ε πρεπει να το εχεις 3μηνες για να παρεις τα μορια;
Ότι γράφει στο ΦΕΚ
Μπαχαλο θα γινει με την μοριοδοτηση.
στην προηγουμενη προκυρηξη ειχα 2310 μορια και σε αυτην ουτε 1800 δεν εχω με τα ιδια προσοντα.

-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 20
θελει μονο ατομα που εχουν παει ειδ. Δυν. Αυτο πιστευω.toro έγραψε:Μπαχαλο θα γινει με την μοριοδοτηση.στην προηγουμενη προκυρηξη ειχα 2310 μορια και σε αυτην ουτε 1800 δεν εχω με τα ιδια προσοντα.
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 7
PILOT έγραψε:θελει μονο ατομα που εχουν παει ειδ. Δυν. Αυτο πιστευω.toro έγραψε:Μπαχαλο θα γινει με την μοριοδοτηση.στην προηγουμενη προκυρηξη ειχα 2310 μορια και σε αυτην ουτε 1800 δεν εχω με τα ιδια προσοντα.
ναι φιλε αυτο καταλαβα κ εγω. Και εγω ευτχυχως ειμαι και πολυτεκνος (5) και εχω παει και δοκιμος στον στρατο!(ΔΕΑ)

και σε αυτην να μην εμπαινα την τορινη με τους 600 θα μπω στην επομενη.

Ηδη η προκύρηξη είναι σα να υπάρχει τα λέει αναλυτικά όλα... Όποιος έχει ελπίδες θα το καταλάβει απο το πόσα μόρια μαζεύει...
απλά ένα πολύ σημαντικό μέρος που μπορεί να μην είδατε είναι ότι τουλάχιστο 40 % των θέσεων θα πάει στους οδηγούς (στις υπόλοιπες κατηγ ανάλογα με ανάγκες) ... Στη συγκεκριμένη Προκήρυξη Τουλάχιστο 300 άτομα και μπορεί και περισσότερα... Άρα για τις άλλες κατηγορίες
και πρέπει να χεις το δίπλωμα 3 μήνες... Αυτα
καλή τύχη
απλά ένα πολύ σημαντικό μέρος που μπορεί να μην είδατε είναι ότι τουλάχιστο 40 % των θέσεων θα πάει στους οδηγούς (στις υπόλοιπες κατηγ ανάλογα με ανάγκες) ... Στη συγκεκριμένη Προκήρυξη Τουλάχιστο 300 άτομα και μπορεί και περισσότερα... Άρα για τις άλλες κατηγορίες
και πρέπει να χεις το δίπλωμα 3 μήνες... Αυτα
καλή τύχη
Ας μου εξηγησει καποιος τι αφορα το ΦΕΚ; Προκυρηξη η τι θα γινει απο εδω και περα στις προκυρηξεις; Διαβαζω εδω και ωρα, καλα αυτα που λεει αλλα για ποτε ειναι?
Γιαννης Συρος έγραψε:Ας μου εξηγησει καποιος τι αφορα το ΦΕΚ; Προκυρηξη η τι θα γινει απο εδω και περα στις προκυρηξεις; Διαβαζω εδω και ωρα, καλα αυτα που λεει αλλα για ποτε ειναι;
τι δε καταλαβαίνεις; Η επομενη προκύρηξη θα είναι έτσι ακριβώς... Δηλ για να μπείς μέσα θα μετρά το απολυτήριο λυκείου τα αγγλικά οι ειδ δυν κτλ... Τα τεε σε άλλη κατηγορία β κυκλου κτλ... Όπως οι 5 ετούς απλά η μοριοδότηση είναι διαφορετική πολλά μόρια πλέον στις ειδ δυνάμεις...
Τα πράγματα είναι απλά, τα τεε δεν είναι σε άλλη κατηγορία, απλώς όποιος είναι απο τα τεε στις συγκεκριμένες ειδικότητες με ένσημα πριν, θα κάνει τα χαρτιά του ώς τεχνικός. Το φεκ αναφέρει -για όσους δεν κατάλαβαν- ότι άλλαξε ο τρόπος κατάταξης δοκίμων πυροσβεστών και αναφέρει και τα μόρια.πολιτης 1 έγραψε:Γιαννης Συρος έγραψε:Ας μου εξηγησει καποιος τι αφορα το ΦΕΚ; Προκυρηξη η τι θα γινει απο εδω και περα στις προκυρηξεις; Διαβαζω εδω και ωρα, καλα αυτα που λεει αλλα για ποτε ειναι;
τι δε καταλαβαίνεις; Η επομενη προκύρηξη θα είναι έτσι ακριβώς... Δηλ για να μπείς μέσα θα μετρά το απολυτήριο λυκείου τα αγγλικά οι ειδ δυν κτλ... Τα τεε σε άλλη κατηγορία β κυκλου κτλ... Όπως οι 5 ετούς απλά η μοριοδότηση είναι διαφορετική πολλά μόρια πλέον στις ειδ δυνάμεις...
solid έγραψε:Τα πράγματα είναι απλά, τα τεε δεν είναι σε άλλη κατηγορία, απλώς όποιος είναι απο τα τεε στις συγκεκριμένες ειδικότητες με ένσημα πριν, θα κάνει τα χαρτιά του ώς τεχνικός. Το φεκ αναφέρει -για όσους δεν κατάλαβαν- ότι άλλαξε ο τρόπος κατάταξης δοκίμων πυροσβεστών και αναφέρει και τα μόρια.πολιτης 1 έγραψε:Γιαννης Συρος έγραψε:Ας μου εξηγησει καποιος τι αφορα το ΦΕΚ; Προκυρηξη η τι θα γινει απο εδω και περα στις προκυρηξεις; Διαβαζω εδω και ωρα, καλα αυτα που λεει αλλα για ποτε ειναι;
οντως σόλιδ πρέπει να χεις δίκιο... Ήμουν λίγο βιαστικός όσο αφορά τα τεε Τώρα που το ξανακοίταξα Συμφωνώ...
και μή ξεχνάτε 40% τουλάχιστο των θέσεων θα πάει σε Οδηγούς (τουλάχιστο 300 θέσεις θα είναι στη γ κατηγορία (750 αν Είναι Συνολο) - κατηγορία οδηγών)
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 74
Πάκις το μήνυμά σου το έσβησα κατά λάθος
, το φεκ θα το βρεις στο θέμα της προκήρυξης

Τα μορια ομως θα ειναι διαφορετικα για καθε κατηγορια με αλλα μορια θα μπαινει καποιος οδηγος με αλλα μορια μαχιμος κοκ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης