Αυτό να σου πώ δεν το γνωρίζω εάν τα έχουν ζυγίσει σωστά. Αυτό όμως που ξέρω είναι ότι είναι καλύτερα πυροσβεστική, πράγμα που αποδεικνύεται και από τις αιτήσεις που έγιναν και δεν είναι τυχαίο.
αυτο που λες για τις αιτησεις ειναι σχετικο γιατι τα περισσοτερα παιδια δεν καναμε χαρτια και για ειδικους, μην σου πω ολα τα παιδια γιαυτο τον λογο, γιατι εχουμε καπου τατουαζ. Εγω ειδικος εμπαινα με κλειστα ματια παραδειγμα... Και ο αδερφος μου μπικε με την περσυνη αλλα ηταν κολοφαρδος και δεν προλαβε να κανει και τωρα εχει 3. Ελεος μαμω το κολοκρατος που ζουμε αυτη ειναι η δικαιοσυνη και η λογικη μας. Ενα τατουαζ που θα χτυπησεις ετσι κιαλιος οταν μπεις. Πφ... ΕΛΛΑΔΑ...
Οι Ε. Φ ορκιζονται αυτες τις μερες και μεχρι τριτη θα ειναι ολοι μεσα στην σχολη... Δεν υπηρχε περιπτωση να μας αδικησουν τοσο και να τους αφηνανε να επιλεξουν πυροσβεστικη η αστυνομια. Οποτε ωρα καλη μαγκες και αφηστε εμας για πυροσβεστες.
Ναι γιαννη συρος απλα να μν ξεχνας οτι δν ειναι πολλοι αθτοι που εχουν κανει τα χαρτια τους σε ειδ. Και στην πυρος. Και ειδικα στην κατηγορια μας οποτε ας ειμαστε ρεαλιστες και να μν ελπιζουμε μακαρι αλλα δν.
Γιαννης Συρος έγραψε:Οι Ε. Φ ορκιζονται αυτες τις μερες και μεχρι τριτη θα ειναι ολοι μεσα στην σχολη... Δεν υπηρχε περιπτωση να μας αδικησουν τοσο και να τους αφηνανε να επιλεξουν πυροσβεστικη η αστυνομια. Οποτε ωρα καλη μαγκες και αφηστε εμας για πυροσβεστες.
Ναι ρε φιλαρακι αλλα δεν ξέρεις πόσοι είναι αυτοί που είναι διαθετιμένοι να θυσιάσουν την σιγουριά των Ε. Φ για να ξαναπεράσουν εξετάσεις για την πυροσβεστική επομένως μέχρι να έρθει η στιγμή να σε καλέσουν στο τηλ καλό θα είναι να περιμένουμε... Ελπίζω μια φόρα να είμαστε τυχεροί...
Καλημερα παιδια,Αν καποιος θυσιασει την σιγουρια μιας θεσης για να παει πυροσβεστικη, ας το κανει. Ο καθενας κανει τις επιλογες του. Εγω παλι δεν θα το εκανα με τιποτα...
Θαυμάζω τη λογική σου... Ζήσε έτσι σε όλη σου τη ζωή και όταν κάποια στιγμή κάνεις αυτοκριτική θα καταλάβεις ότι κάπου τα χεις μπερδέψει...
άλλο να έχεις ψευδαισθήσεις για το εαυτό σου και άλλο να χεις ήδη περάσει με τα μόρια στη πυροσβεστική και να το κυνηγας μέχρι τέλους... Εδώ μετρά κατα τη γνώμη μου πόσο αξία δίνει ο καθένας στο εαυτό του σε τέτοιες αποφάσεις.
πολιτης 1 έγραψε: Θαυμάζω τη λογική σου... Ζήσε έτσι σε όλη σου τη ζωή και όταν κάποια στιγμή κάνεις αυτοκριτική θα καταλάβεις ότι κάπου τα χεις μπερδέψει...
άλλο να έχεις ψευδαισθήσεις για το εαυτό σου και άλλο να χεις ήδη περάσει με τα μόρια στη πυροσβεστική και να το κυνηγας μέχρι τέλους... Εδώ μετρά κατα τη γνώμη μου πόσο αξία δίνει ο καθένας στο εαυτό του σε τέτοιες αποφάσεις.
πολιτης 1 έγραψε: Θαυμάζω τη λογική σου... Ζήσε έτσι σε όλη σου τη ζωή και όταν κάποια στιγμή κάνεις αυτοκριτική θα καταλάβεις ότι κάπου τα χεις μπερδέψει...