Επιλαχόντες Πυροσβεστικής (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
chris1561985
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 44

Δημοσίευση από chris1561985 »

Αυτό να σου πώ δεν το γνωρίζω εάν τα έχουν ζυγίσει σωστά. Αυτό όμως που ξέρω είναι ότι είναι καλύτερα πυροσβεστική, πράγμα που αποδεικνύεται και από τις αιτήσεις που έγιναν και δεν είναι τυχαίο.

αυτο που λες για τις αιτησεις ειναι σχετικο γιατι τα περισσοτερα παιδια δεν καναμε χαρτια και για ειδικους, μην σου πω ολα τα παιδια γιαυτο τον λογο, γιατι εχουμε καπου τατουαζ. Εγω ειδικος εμπαινα με κλειστα ματια παραδειγμα... Και ο αδερφος μου μπικε με την περσυνη αλλα ηταν κολοφαρδος και δεν προλαβε να κανει και τωρα εχει 3. Ελεος μαμω το κολοκρατος που ζουμε αυτη ειναι η δικαιοσυνη και η λογικη μας. Ενα τατουαζ που θα χτυπησεις ετσι κιαλιος οταν μπεις. Πφ... ΕΛΛΑΔΑ...
chris_4
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από chris_4 »

Απο τριτη μπαινουν οι ε. φ μεσα στην σχολη.
αρα απο τεταρτη ισως εχουμε νεοτερα για τους επιλαχοντες.
REX

Δημοσίευση από REX »

Γειας σας παιδια μια ερωτηση οι επιχικοι περουν και αυτοι αθλητικες δοκιμασιες; Απο καποιον ο οποιος ειναι σιγουρος ας μ αποντησει
Άβαταρ μέλους
Akspoogy
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από Akspoogy »

Χωρις να ειμαι σιγουρος, νομιζω πως δε περνανε
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 201

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Οχι δεν περνανε.

Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Γιαννης Συρος

Δημοσίευση από Γιαννης Συρος »

Οι Ε. Φ ορκιζονται αυτες τις μερες και μεχρι τριτη θα ειναι ολοι μεσα στην σχολη... Δεν υπηρχε περιπτωση να μας αδικησουν τοσο και να τους αφηνανε να επιλεξουν πυροσβεστικη η αστυνομια. Οποτε ωρα καλη μαγκες και αφηστε εμας για πυροσβεστες.
πολιτης 1

Δημοσίευση από πολιτης 1 »

Φιλε και γω πέρασα ε. Φ αλλά ούτε που κατέβηκα για αγωνίσματα... Λογο του ότι περίμενα πυροσβεστικη
REX

Δημοσίευση από REX »

Ναι γιαννη συρος απλα να μν ξεχνας οτι δν ειναι πολλοι αθτοι που εχουν κανει τα χαρτια τους σε ειδ. Και στην πυρος. Και ειδικα στην κατηγορια μας οποτε ας ειμαστε ρεαλιστες και να μν ελπιζουμε μακαρι αλλα δν.
Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 67

Δημοσίευση από Alexandros9 »

Γιαννης Συρος έγραψε:Οι Ε. Φ ορκιζονται αυτες τις μερες και μεχρι τριτη θα ειναι ολοι μεσα στην σχολη... Δεν υπηρχε περιπτωση να μας αδικησουν τοσο και να τους αφηνανε να επιλεξουν πυροσβεστικη η αστυνομια. Οποτε ωρα καλη μαγκες και αφηστε εμας για πυροσβεστες.

Ναι ρε φιλαρακι αλλα δεν ξέρεις πόσοι είναι αυτοί που είναι διαθετιμένοι να θυσιάσουν την σιγουριά των Ε. Φ για να ξαναπεράσουν εξετάσεις για την πυροσβεστική επομένως μέχρι να έρθει η στιγμή να σε καλέσουν στο τηλ καλό θα είναι να περιμένουμε... Ελπίζω μια φόρα να είμαστε τυχεροί...

Γιαννης Συρος

Δημοσίευση από Γιαννης Συρος »

Καλημερα παιδια,Αν καποιος θυσιασει την σιγουρια μιας θεσης για να παει πυροσβεστικη, ας το κανει. Ο καθενας κανει τις επιλογες του. Εγω παλι δεν θα το εκανα με τιποτα...

πολιτης 1

Δημοσίευση από πολιτης 1 »

Θαυμάζω τη λογική σου... Ζήσε έτσι σε όλη σου τη ζωή και όταν κάποια στιγμή κάνεις αυτοκριτική θα καταλάβεις ότι κάπου τα χεις μπερδέψει...

άλλο να έχεις ψευδαισθήσεις για το εαυτό σου και άλλο να χεις ήδη περάσει με τα μόρια στη πυροσβεστική και να το κυνηγας μέχρι τέλους... Εδώ μετρά κατα τη γνώμη μου πόσο αξία δίνει ο καθένας στο εαυτό του σε τέτοιες αποφάσεις.

Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από handballer »

πολιτης 1 έγραψε: Θαυμάζω τη λογική σου... Ζήσε έτσι σε όλη σου τη ζωή και όταν κάποια στιγμή κάνεις αυτοκριτική θα καταλάβεις ότι κάπου τα χεις μπερδέψει...

άλλο να έχεις ψευδαισθήσεις για το εαυτό σου και άλλο να χεις ήδη περάσει με τα μόρια στη πυροσβεστική και να το κυνηγας μέχρι τέλους... Εδώ μετρά κατα τη γνώμη μου πόσο αξία δίνει ο καθένας στο εαυτό του σε τέτοιες αποφάσεις.

Εικόνα Εικόνα Εικόνα
solid
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από solid »

handballer έγραψε:
πολιτης 1 έγραψε: Θαυμάζω τη λογική σου... Ζήσε έτσι σε όλη σου τη ζωή και όταν κάποια στιγμή κάνεις αυτοκριτική θα καταλάβεις ότι κάπου τα χεις μπερδέψει...

Εικόνα Εικόνα Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
chaniacitygr
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από chaniacitygr »

Δηλαδή Στην β απο τα 240 ατομα τα 180 σιγουρα θα ειναι στους πρωτους κ στην πυροσβεστικη. η βαση θα πεσει στο 2590 περιπου.

θα Κοπούν Αλλα 100 με 200 ατομα στα αθληματα...

θα παει στα 2544.

δικια μου αποψη, τι λετε;

μακαρι

Δημοσίευση από μακαρι »

Μακαρι ρε φιλε να γινει αυτο που ειπες μακαρι γιατι Εγω εχω 2550! Να ελπιζω τη λετε;

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες