Επιλαχόντες Πυροσβεστικής (2011)
- Alexandros9
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 67
Πολλές φιλαράκι. Υπομονή
Καλησπέρα σας... Είμαι το 300 νούμερο τι λέτε θα περάσω;
Όποιος Έχει Στοιχεια για Άτομα Που Έχουν Βαθμολογηθεί Με Έχτρα Μόρια Καλο Είναι Να Κάνει Καταγγελία!η Ποιος Δεν Μπορεί Αυτός Ας Κάνει Καταγγελία Ως Ανωνύμως Εδω κ θα το Κάνουμε Εμεις... Ευχαριστώ
handballer σκεψου απλα φιλε μου οτι στην πυροσβεστικη στην πενταετια μπορει και να σε διωξουν ενω ε. Φ ειναι πλεον σιγουρος θεσμος... Ξανασκεωου το... Φιλικα παντα.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 28
Παιδια θα κοπη κανενα ατομο στα αθληματα;
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 3
Τα πράγματα είναι απλά, εφόσον έχεις περάσει και στα 2: Λογικά πρώτα θα γίνει η σχολή των ΕΦ. Αν όσο είσαι μέσα κληθούν οι 5ετείς, παραιτείσαι και πας στη σχολή 5ετών - αν θες. Αλλιώς συνεχίζεις κανονικά Σαν ΕΦ.
Όσο για το καθεστώς, είναι το ίδιο ακριβώς, αφού ο θεσμός του 5ετούς στηρίχθηκε στο θεσμό του ΕΦ: Αρχικά σύμβαση ορισμένου χρόνου και ακολούθως μονιμοποίηση.
Όσο για το καθεστώς, είναι το ίδιο ακριβώς, αφού ο θεσμός του 5ετούς στηρίχθηκε στο θεσμό του ΕΦ: Αρχικά σύμβαση ορισμένου χρόνου και ακολούθως μονιμοποίηση.
Σωστός ο been there.been there... έγραψε: Τα πράγματα είναι απλά, εφόσον έχεις περάσει και στα 2: Λογικά πρώτα θα γίνει η σχολή των ΕΦ. Αν όσο είσαι μέσα κληθούν οι 5ετείς, παραιτείσαι και πας στη σχολή 5ετών - αν θες. Αλλιώς συνεχίζεις κανονικά Σαν ΕΦ. Όσο για το καθεστώς, είναι το ίδιο ακριβώς, αφού ο θεσμός του 5ετούς στηρίχθηκε στο θεσμό του ΕΦ: Αρχικά σύμβαση ορισμένου χρόνου και ακολούθως μονιμοποίηση.
- handballer
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 23
απολύτως σωστός - όπως πάντα ο been there... έχω κοιτάξει διεξοδικά όλα τα άρθρα και τους νόμους πάω στο συγκεκριμένο θέμα και ισχύει ακριβώς το ίδιο καθεστώς. Ουσιαστικά και οι φρουροί 5ετούς υποχρέωσης είναι και μετά μονιμοποιούνται. Όπως και να έχει αν ολα πάνα καλά δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσω την Πυροσβεστική για την Αστυνομία. Κυρίως γιατί μου αρέσει περισσότερο σαν σώμα και δευτερευόντως διότι μπορείς να γίνει αξιωματικός που με ενδιαφέρει πολύ πιο εύκολα.been there ... (μελλοντικέ συνάδελφε - ελπίζω... ) συνέχισε να μας κρατάς ενήμερους...solid έγραψε:Σωστός ο been there.been there... έγραψε: Τα πράγματα είναι απλά, εφόσον έχεις περάσει και στα 2: Λογικά πρώτα θα γίνει η σχολή των ΕΦ. Αν όσο είσαι μέσα κληθούν οι 5ετείς, παραιτείσαι και πας στη σχολή 5ετών - αν θες. Αλλιώς συνεχίζεις κανονικά Σαν ΕΦ. Όσο για το καθεστώς, είναι το ίδιο ακριβώς, αφού ο θεσμός του 5ετούς στηρίχθηκε στο θεσμό του ΕΦ: Αρχικά σύμβαση ορισμένου χρόνου και ακολούθως μονιμοποίηση.
Βεεν δεαρ άν μπορείς θέλω να μου Πεις Πόσα χρήματα παίρνει ο πυροσβέστης (όχι ο Εποχικός) τη πρώτη μέρα χωρίς παιδια κτλ... (μαζι με νυχτ και πενθήμερα). Στο περίπου οχι ακριβές ποσό.(ΜΕΣΟ ΟΡΟ γιατί φαντάζομαι θα παίζει το ποσό)
- handballer
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 23
700-760πολιτης 1 έγραψε: Βεεν δεαρ άν μπορείς θέλω να μου Πεις Πόσα χρήματα παίρνει ο πυροσβέστης (όχι ο Εποχικός) τη πρώτη μέρα χωρίς παιδια κτλ... (μαζι με νυχτ και πενθήμερα). Στο περίπου οχι ακριβές ποσό.(ΜΕΣΟ ΟΡΟ γιατί φαντάζομαι θα παίζει το ποσό)
Παιδιά ο αδερφός μου είναι σειρά περίπου 300 στην κατηγορία Tεε. Θα τον καλέσουν ή να πάει επαρχία πο βρήκε μια δουλεια?
-
- Επιλοχίας
πολιτης 1 έγραψε:Βεεν δεαρ άν μπορείς θέλω να μου Πεις Πόσα χρήματα παίρνει ο πυροσβέστης (όχι ο Εποχικός) τη πρώτη μέρα χωρίς παιδια κτλ... (μαζι με νυχτ και πενθήμερα). Στο περίπου οχι ακριβές ποσό.(ΜΕΣΟ ΟΡΟ γιατί φαντάζομαι θα παίζει το ποσό)
Πες μου εσύ πόσα θα παίρνω εγώ από το '12 να σου πω κι εγώ πόσα θα παίρνεις εσύ. Τι ρωτάτε ρε παιδιά; Δε βλέπετε την κατρακύλα παντού;
Παιδια στο 30% ειμαι σειρα 478 λετε να γινει ΤΠτ η θα φαμε ακυρο
-
- Επιλοχίας
Απάντηση σε pm επιλαχόντα (δε μπορώ να απαντήσω, μάλλον λόγω ελληνικών χαρακτήρων στο nickname:
Τα αθλήματα ήταν το 1ο στάδιο μετά τις αιτήσεις. Από τις 19-20.000 αρχικά, στο επόμενο στάδιο (γραπτά) περάσαν οι 6.500 περίπου. Οι υπόλοιποι 13.000 είτε κόπηκαν στα αθλήματα είτε δεν προσήλθαν.
Ότι θα πέσει είναι σίγουρο. Το θέμα είναι πόσο... Για μένα είσαι λίγο μακριά, αλλά αν μπορείς να κάνεις τον κόπο και τα έξοδα (αν είσαι από επαρχία είναι αρκετά) αν σε καλέσουν κάνε μια προσπάθεια. Το να σου πω "αποκλείεται" είναι τουλάχιστον ανεύθυνο...
(Προσωπική εκτίμηση είναι ότι τα ποσοστά αποτυχίας θα είναι μικρότερα, γιατί οι επιτυχόντες θα προετοιμαστούν κάπως, αν έχουν το χρόνο και θα μειωθούν τα ποσοστά μη προσέλευσης... )
Τα αθλήματα ήταν το 1ο στάδιο μετά τις αιτήσεις. Από τις 19-20.000 αρχικά, στο επόμενο στάδιο (γραπτά) περάσαν οι 6.500 περίπου. Οι υπόλοιποι 13.000 είτε κόπηκαν στα αθλήματα είτε δεν προσήλθαν.
Ότι θα πέσει είναι σίγουρο. Το θέμα είναι πόσο... Για μένα είσαι λίγο μακριά, αλλά αν μπορείς να κάνεις τον κόπο και τα έξοδα (αν είσαι από επαρχία είναι αρκετά) αν σε καλέσουν κάνε μια προσπάθεια. Το να σου πω "αποκλείεται" είναι τουλάχιστον ανεύθυνο...
(Προσωπική εκτίμηση είναι ότι τα ποσοστά αποτυχίας θα είναι μικρότερα, γιατί οι επιτυχόντες θα προετοιμαστούν κάπως, αν έχουν το χρόνο και θα μειωθούν τα ποσοστά μη προσέλευσης... )
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες