Επιλαχόντες Πυροσβεστικής (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 67

Δημοσίευση από Alexandros9 »

Πολλές φιλαράκι. Υπομονή
Πατριώτης

Δημοσίευση από Πατριώτης »

Καλησπέρα σας... Είμαι το 300 νούμερο τι λέτε θα περάσω;
Αγνωστος

Δημοσίευση από Αγνωστος »

Όποιος Έχει Στοιχεια για Άτομα Που Έχουν Βαθμολογηθεί Με Έχτρα Μόρια Καλο Είναι Να Κάνει Καταγγελία!η Ποιος Δεν Μπορεί Αυτός Ας Κάνει Καταγγελία Ως Ανωνύμως Εδω κ θα το Κάνουμε Εμεις... Ευχαριστώ

ΧΡΗΣΤΟΣ

Δημοσίευση από ΧΡΗΣΤΟΣ »

handballer σκεψου απλα φιλε μου οτι στην πυροσβεστικη στην πενταετια μπορει και να σε διωξουν ενω ε. Φ ειναι πλεον σιγουρος θεσμος... Ξανασκεωου το... Φιλικα παντα.
PILOT
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από PILOT »

Παιδια θα κοπη κανενα ατομο στα αθληματα;

been there...
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από been there... »

Τα πράγματα είναι απλά, εφόσον έχεις περάσει και στα 2: Λογικά πρώτα θα γίνει η σχολή των ΕΦ. Αν όσο είσαι μέσα κληθούν οι 5ετείς, παραιτείσαι και πας στη σχολή 5ετών - αν θες. Αλλιώς συνεχίζεις κανονικά Σαν ΕΦ.

Όσο για το καθεστώς, είναι το ίδιο ακριβώς, αφού ο θεσμός του 5ετούς στηρίχθηκε στο θεσμό του ΕΦ: Αρχικά σύμβαση ορισμένου χρόνου και ακολούθως μονιμοποίηση.
solid
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από solid »

been there... έγραψε: Τα πράγματα είναι απλά, εφόσον έχεις περάσει και στα 2: Λογικά πρώτα θα γίνει η σχολή των ΕΦ. Αν όσο είσαι μέσα κληθούν οι 5ετείς, παραιτείσαι και πας στη σχολή 5ετών - αν θες. Αλλιώς συνεχίζεις κανονικά Σαν ΕΦ. Όσο για το καθεστώς, είναι το ίδιο ακριβώς, αφού ο θεσμός του 5ετούς στηρίχθηκε στο θεσμό του ΕΦ: Αρχικά σύμβαση ορισμένου χρόνου και ακολούθως μονιμοποίηση.
Σωστός ο been there.
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από handballer »

solid έγραψε:
been there... έγραψε: Τα πράγματα είναι απλά, εφόσον έχεις περάσει και στα 2: Λογικά πρώτα θα γίνει η σχολή των ΕΦ. Αν όσο είσαι μέσα κληθούν οι 5ετείς, παραιτείσαι και πας στη σχολή 5ετών - αν θες. Αλλιώς συνεχίζεις κανονικά Σαν ΕΦ. Όσο για το καθεστώς, είναι το ίδιο ακριβώς, αφού ο θεσμός του 5ετούς στηρίχθηκε στο θεσμό του ΕΦ: Αρχικά σύμβαση ορισμένου χρόνου και ακολούθως μονιμοποίηση.
Σωστός ο been there.
απολύτως σωστός - όπως πάντα ο been there... έχω κοιτάξει διεξοδικά όλα τα άρθρα και τους νόμους πάω στο συγκεκριμένο θέμα και ισχύει ακριβώς το ίδιο καθεστώς. Ουσιαστικά και οι φρουροί 5ετούς υποχρέωσης είναι και μετά μονιμοποιούνται. Όπως και να έχει αν ολα πάνα καλά δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσω την Πυροσβεστική για την Αστυνομία. Κυρίως γιατί μου αρέσει περισσότερο σαν σώμα και δευτερευόντως διότι μπορείς να γίνει αξιωματικός που με ενδιαφέρει πολύ πιο εύκολα.been there ... (μελλοντικέ συνάδελφε - ελπίζω... ) συνέχισε να μας κρατάς ενήμερους...
πολιτης 1

Δημοσίευση από πολιτης 1 »

Βεεν δεαρ άν μπορείς θέλω να μου Πεις Πόσα χρήματα παίρνει ο πυροσβέστης (όχι ο Εποχικός) τη πρώτη μέρα χωρίς παιδια κτλ... (μαζι με νυχτ και πενθήμερα). Στο περίπου οχι ακριβές ποσό.(ΜΕΣΟ ΟΡΟ γιατί φαντάζομαι θα παίζει το ποσό)

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Έχει δώσει απάντηση στο παρακάτω θέμα

Μισθός και επιδόματα Πυροσβεστικής
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από handballer »

πολιτης 1 έγραψε: Βεεν δεαρ άν μπορείς θέλω να μου Πεις Πόσα χρήματα παίρνει ο πυροσβέστης (όχι ο Εποχικός) τη πρώτη μέρα χωρίς παιδια κτλ... (μαζι με νυχτ και πενθήμερα). Στο περίπου οχι ακριβές ποσό.(ΜΕΣΟ ΟΡΟ γιατί φαντάζομαι θα παίζει το ποσό)

700-760
MARIA

Δημοσίευση από MARIA »

Παιδιά ο αδερφός μου είναι σειρά περίπου 300 στην κατηγορία Tεε. Θα τον καλέσουν ή να πάει επαρχία πο βρήκε μια δουλεια?
been there...
Επιλοχίας
Επιλοχίας

πολιτης 1 έγραψε:Βεεν δεαρ άν μπορείς θέλω να μου Πεις Πόσα χρήματα παίρνει ο πυροσβέστης (όχι ο Εποχικός) τη πρώτη μέρα χωρίς παιδια κτλ... (μαζι με νυχτ και πενθήμερα). Στο περίπου οχι ακριβές ποσό.(ΜΕΣΟ ΟΡΟ γιατί φαντάζομαι θα παίζει το ποσό)

Πες μου εσύ πόσα θα παίρνω εγώ από το '12 να σου πω κι εγώ πόσα θα παίρνεις εσύ. Τι ρωτάτε ρε παιδιά; Δε βλέπετε την κατρακύλα παντού;
ΤΟΜΙΣ

Δημοσίευση από ΤΟΜΙΣ »

Παιδια στο 30% ειμαι σειρα 478 λετε να γινει ΤΠτ η θα φαμε ακυρο
been there...
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Απάντηση σε pm επιλαχόντα (δε μπορώ να απαντήσω, μάλλον λόγω ελληνικών χαρακτήρων στο nickname:

Τα αθλήματα ήταν το 1ο στάδιο μετά τις αιτήσεις. Από τις 19-20.000 αρχικά, στο επόμενο στάδιο (γραπτά) περάσαν οι 6.500 περίπου. Οι υπόλοιποι 13.000 είτε κόπηκαν στα αθλήματα είτε δεν προσήλθαν.

Ότι θα πέσει είναι σίγουρο. Το θέμα είναι πόσο... Για μένα είσαι λίγο μακριά, αλλά αν μπορείς να κάνεις τον κόπο και τα έξοδα (αν είσαι από επαρχία είναι αρκετά) αν σε καλέσουν κάνε μια προσπάθεια. Το να σου πω "αποκλείεται" είναι τουλάχιστον ανεύθυνο...

(Προσωπική εκτίμηση είναι ότι τα ποσοστά αποτυχίας θα είναι μικρότερα, γιατί οι επιτυχόντες θα προετοιμαστούν κάπως, αν έχουν το χρόνο και θα μειωθούν τα ποσοστά μη προσέλευσης... )
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες