Καλύτερη ηλικία για να μπω στρατό
Γεια σας ειναι και εγω να μπω στρατο αλα μικρωδειχνω αρκετα Λετε να υπαρχει προβλημα?
- mixanikara
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
- Ενδιαφέροντα: UAV
- Επάγγελμα: Μηχανικος
- Επικοινωνία:
Οσο πιο μικρός είσαι τόσο καλύτερα απο όλες τις πλευρές και να το δείς το θέμα. Φυσική κατάσταση. Υποχρεώσεις. Προσαρμοστικότητα κτλ.
Υπεράνω όλων η Ελλαδα!
Το θέμα δεν είναι αν μικροδείχνεις. Άλλωστε την ηλικία σου θα την μάθουν όλοι και πολύ γρήγορα αν το θέλεις.Πανος έγραψε:Γεια σας ειναι και εγω να μπω στρατο αλα μικρωδειχνω αρκετα Λετε να υπαρχει προβλημα;
Το ερώτημα είναι αν είναι καλύτερα να υπηρετήσεις νέος ή όχι.
Κατά τη γνώμη, όσο νωρίτερα τόσο το καλύτερο αλλά επειδή κατανοώ πόσο δύσκολο είναι να παρατήσει κανείς τις παρέες του για να μπει στο στρατό, υποστηρίζω και την υποχρεωτική κατάταξη στα 18 (ας μην επεκταθούμε εδώ για το θέμα αυτό).
Δεν ειναι το θεμα αν μαθουν την ηληκια μου αλα το τοτι μικροδειχνω. Θα παρω αναβολη μαλον
Πανος έγραψε:Δεν ειναι το θεμα αν μαθουν την ηληκια μου αλα το τοτι μικροδειχνω. Θα παρω αναβολη μαλον
Το ότι μικροδείχνεις επαναλαμβάνω άν και ειπώθηκε πιο πάνω ΔΕΝ παίζει ΚΑΝΕΝΑΝ απολύτως ρόλο.
Θα εκπλαγείς όταν υπηρετήσεις και δείς πόσοι συνάδελφοί σου θα μικροδείχνουν. Δεν έχει να κάνει. Προφανώς είναι κάποιο ''κόλλημα'' το οποίο έχεις χωρίς ουσιαστικό λόγο.
Ευχαριστω για τις απαντησης σας. Δεν εχω προβλημα να παω στρατο ισα ισα να παω να τελειωνω κιολας. Απλα ειπα μην τυχο και υπυτχε προβλημα γιατι μοιαζω και με 15
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Επηδη εγω πηγα μικρος στρατο με το που τελειωσα το σχολειο πιστευω οτι ειναι η καλυτερη ηλικια τοτε... Γιατι ειχα νεους οι οποιοι ηταν γυρω στα 28-29 ακομα και 32 και ρε παιδια δν την παλαιυαν τα παλικαρια...
Θα σε ελευθερωσουμε πενταδαχτηλε η θα μας παρει ο ΧΑΡΟΣ... ΕΛΛΑΔΑ εισαι ΜΙΑ στον κοσμο αλλη καμια η ΚΥΠΡΟΣ ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..
Καλημερα σας θα ηθελα να κανω μια ερωτηση ειμαι 21 χρονων ειχα παρει 6 μηνη αναβολη για λογους υγειας
και για σπουδες στον οαεδ η αναβολη ληγει τον μαρτιο και μπαινω μαιο λετε να παω τωρα να τελειωσο η να παρω αναβολη και να γραφτω σε αει στο εξωτερικο; Πιστευετε οτι ειναι καλη περιοδος στα 21 μου;
και για σπουδες στον οαεδ η αναβολη ληγει τον μαρτιο και μπαινω μαιο λετε να παω τωρα να τελειωσο η να παρω αναβολη και να γραφτω σε αει στο εξωτερικο; Πιστευετε οτι ειναι καλη περιοδος στα 21 μου;
Εκτός αν επιλέξεις να μην πας καθόλου στρατό (δεν σε παροτρύνω να το κάνεις, απλά αναφέρω την ύπαρξη αυτής της επιλογής), θα σου πρότεινα να πας τώρα να τελειώνεις και μετά κάν' την για έξω.
Οχι απαλλαγη δεν θελω να παρω εχεις δικιο φιλε καλυτερα να παω τωρα στρατο και μετα για εξωτερικο και αλλοι φιλοι που πηγαν μικροι δεν παθανε τιποτα Ευχαριστω παντως
- bodybuilder625
- Ανθυπασπιστής
Πηγαινε τωρα μια και καλη να τελειωνεις ωστε αφου αοπλυθεις να εχεις το κεφαλι σου ησυχο να βρεις δουλεια κλπ κλπ κλπ
ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΕΙΡΗΝΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ
Ετσι ειναι ε εχω λιγο φοβο αλλα πιστευω οτι θα τα καταφερω στον στρατο
Γεια σας! Δεν ξερω αν πρεπει να γραψω τον προβληματισμο μου εδω. Ειμαι μητερα και ο γιος μου πρεπει να παρουσιαστει τον αλλο μηνα στο πεζικο. Οστόσο μεχρι και σημερα προβληματιζεται αν θα πρεπει να παρει αναβολη-αμφιταλαντευεται-λεει να δωσει πανελληνιες η να πάει σε ιδιωτικό κολλεγιο Ή... Ή... Δεν ξερει τι θελει μαλλον. Πιστευετε οτι ειναι καλυτερα να στρατευτει τωρα και να αφησει σπουδες για μετα εφοσον δεν ειναι σιγουρος για το τι θελει να κανει/; Ευχαριστω
Καλύτερα να πάει τώρα να ξεμπερδεύει.9 μήνες είναι άλλωστε.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 4
Κατερ. έγραψε:Γεια σας! Δεν ξερω αν πρεπει να γραψω τον προβληματισμο μου εδω. Ειμαι μητερα και ο γιος μου πρεπει να παρουσιαστει τον αλλο μηνα στο πεζικο. Οστόσο μεχρι και σημερα προβληματιζεται αν θα πρεπει να παρει αναβολη-αμφιταλαντευεται-λεει να δωσει πανελληνιες η να πάει σε ιδιωτικό κολλεγιο Ή... Ή... Δεν ξερει τι θελει μαλλον. Πιστευετε οτι ειναι καλυτερα να στρατευτει τωρα και να αφησει σπουδες για μετα εφοσον δεν ειναι σιγουρος για το τι θελει να κανει/; Ευχαριστω
σας μετέφερα το προβληματισμό σας, στο κατάλληλο θέμα
ας πάει 8 μήνες σε κανένα νησάκι η στον Έβρο και θα έχει μπόλικο χρόνο για να σκεφτεί τι θα κάνει στην ζωή του
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες