Υποψήφιοι ΣΣΕ (2012)

Οι προϋποθέσεις εισαγωγής στις στρατιωτικές σχολές, τα όρια ύψους, η σωματική ικανότητα και τα μόρια που απαιτούνται
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ΧάρηςΣΣΕ

Υποψήφιοι ΣΣΕ (2012)

Δημοσίευση από ΧάρηςΣΣΕ »

Για την κοπέλα πιο πάνω... Συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λέει ο karabill, γιατί και εγώ στην θέση σου αυτό θα έκανα (κατά 99%) ... Μην κάνεις φροντιστήρια, ασχολήσου από μόνη σου όσο το δυνατόν καλύτερα μπορείς, ψάξε στο διαδίκτυο διαγωνίσματα για να τεστάρεις τον εαυτό σου και πάνε τον Μάιο να ξαναδώσεις εξετάσεις... Γιατί μην ξεχνάς ότι και να μην τα καταφέρεις ξανά (πράγμα το οποίο πραγματικά απεύχομαι) είσαι καλυμμένη από την άποψη σχολής... Η απόφαση δική σου... Και σ΄ευχαριστώ πολύ για τα ενθαρρυντικά σου λόγια... Σου εύχομαι και εγώ με την σειρά μου ότι καλύτερο...
Georgios55
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 1
Ενδιαφέροντα: Στρατός
Επάγγελμα: Δεν εργάζομαι

Υποψήφιοι ΣΣΕ (2012)

Δημοσίευση από Georgios55 »

Λοιπόν καλή επιτυχία σε όλους τους φετινούς υποψηφίους της ΣΣΕ. Εγώ δυστυχώς ή ευτυχώς ανήκω στην επόμενη χρονιά και αναγκαστικά θα δώ του χρόνου...
ar93

Υποψήφιοι ΣΣΕ (2012)

Δημοσίευση από ar93 »

Χάρη, μάλλον αυτό που λες θα κάνω... Το σπίτι δεν γίνεται να το αφήσω, γιατί υπάρχουν συμβόλαια, οπότε δεν μπορώ να κάνω και φροντιστήριο! Θα διαβάσω μόνη μου όσο μπορώ (έτσι κι αλλιώς ήμουν καλή μαθήτρια) και ότι βγει... Αν και το ότι έχω ήδη σχολή δεν με κάνει καλυμμένη, αφού εγώ θέλω ΣΣΕ!
Άβαταρ μέλους
karabill
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 3

Υποψήφιοι ΣΣΕ (2012)

Δημοσίευση από karabill »

Οντως υπαρχει και αυτη την εναλλακτικη. Κανε τον κοπο σου φιλη μου. Παρε βοηθητικα βιβλια με θεωρια ασκησεις κτλπ πιστευω ξερεις και αρχισε διαβαζα και λυνε σιγα σιγα και ολα θα πανε καλα :)
~ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ ΑΡΧΕΙΝ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ~ "Αν μάθεις να διοικείσαι θα γνωρίζεις να διοικείς"
Άβαταρ μέλους
ar93
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 4

Υποψήφιοι ΣΣΕ (2012)

Δημοσίευση από ar93 »

Ευχαριστώ πολύ για την ενθάρρυνση karabill!:)
ΑΓΑΘΑ ΚΟΠΟΙΣ ΚΤΩΝΤΑΙ
ΧάρηςΣΣΕ

Υποψήφιοι ΣΣΕ (2012)

Γεια σας και πάλι παιδιά... Λόγω υποχρεώσεων παραμέλησα το forum αλλά σήμερα βρήκα την ευκαιρία να ξαναγράψω... Τελικά τι θα κάνεις ar93; Θα ξαναδώσεις; Επίσης, τι γίνεται, παιδιά, με την προκήρυξη; Πότε την περιμένουμε; Κανένας άλλος φετινός υποψήφιος;
Άβαταρ μέλους
karabill
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Υποψήφιοι ΣΣΕ (2012)

Δημοσίευση από karabill »

Την προκυρηξη να την περιμενεις απριλιο κοντα... Και ας ελπισουμε να μας ερθει σε ενα τευχος ολοκληρη και οχι σε δυο οπως περσυ : Ρ
~ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ ΑΡΧΕΙΝ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ~ "Αν μάθεις να διοικείσαι θα γνωρίζεις να διοικείς"
Άβαταρ μέλους
ar93
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Υποψήφιοι ΣΣΕ (2012)

Δημοσίευση από ar93 »

Όχι... Τελικά δεν θα ξαναδώσω, κάτι είχε ακουστεί πριν λίγο καιρό ότι μπορεί να ίσχυε ακόμα φέτος το 10% και αρχικά ήθελα να το πιστέψω! Τελικά όμως δεν ισχύει, αλλά εγώ δεν ξεκίνησα διάβασμα, έμπλεξα και με τη σχολή και τελικά βρέθηκα να διαβάζω τα μαθήματα της πρώτης εξεταστικής! Ίσως προσπαθήσω του χρόνου (χλωμό το βλέπω) ή πάω επ. Οπ αφού τελειώσω τη σχολή (αν και κατά βάθος θεωρώ ότι δεν αξίζει να τελειώσω πανεπιστήμιο και να παω επ. Οπ, αφού θα μπορούσα να περάσω στη ΣΣΕ) Πάντως είμαι ακόμα μπερδεμένη... Βλέπω παιδιά απο τη ΣΣΕ στο μετρό και λέω γιατί να μην είμαστε συμφοιτητές; Γιατί τα παράτησα; ... και τώρα που το ξανασκέφτομαι γιατί πάλι τα παρατάω; Δεν ξέρω... Προς το παρόν θα προσπαθήσω να περάσω κανένα μάθημα στη σχολή και βλέπουμε!
ΑΓΑΘΑ ΚΟΠΟΙΣ ΚΤΩΝΤΑΙ
Agiorgitis
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Υποψήφιοι ΣΣΕ (2012)

Δημοσίευση από Agiorgitis »

ar93 το 10% καταργήθηκε! Αν θες να ξαναδώσεις καλύτερα ξεκίνα το διάβασμα! Έχεις χρόνο (Ένας συμπάσχων) ;)
Άβαταρ μέλους
ar93
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Υποψήφιοι ΣΣΕ (2012)

Δημοσίευση από ar93 »

Το ξέρω πως καταργήθηκε... Το έγραψα κιόλας στο προηγούμενο post μου!: Ρ Μπα, δεν νομίζω να ξαναδώσω (τουλάχιστον όχι φέτος) ... Υποθέτω πως εσύ θα ξαναδώσεις, οπότε καλή επιτυχία! )

ΑΓΑΘΑ ΚΟΠΟΙΣ ΚΤΩΝΤΑΙ
ΧάρηςΣΣΕ

Υποψήφιοι ΣΣΕ (2012)

Εγώ ar93 σου εύχομαι καλή επιτυχία σε ότι και αν κάνεις και πιστεύω ότι στο τέλος θα έχεις κάνει αυτό που πρέπει (είτε πας ΕΠ. ΟΠ είτε κάνεις οτιδήποτε άλλο π. Χ Λιμενικό). Καλή σταδιοδρομία να έχεις στη σχολή σου!
Άβαταρ μέλους
ar93
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Υποψήφιοι ΣΣΕ (2012)

Δημοσίευση από ar93 »

Χάρη να σαι καλά, ευχαριστώ πολύ για την συμπαράσταση γενικά! Τελικά το 10% θα ισχύει μέχρι το 2013... Θα κάνω και το πιο πιθανό είναι να περάσω γιατί είχα γράψει καλά πέρυσι! Οπότε ελπίζω του χρόνου να τα λέμε όλοι μαζί στη σχολή... :D
ΑΓΑΘΑ ΚΟΠΟΙΣ ΚΤΩΝΤΑΙ
KostasSSE
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

Υποψήφιοι ΣΣΕ (2012)

Δημοσίευση από KostasSSE »

Καλησπερα εχω ενα προβλημα με την προκυρηξη. Στην σελιδα 6 λεει:
Όσοι -ες έχουν τα παραπάνω προσόντα και επιθυμούν τη συμμετοχή
τους στις ΠΚΕ για μια ή περισσότερες Σχολές, πρέπει αφενός να δηλώσουν αυτές
στο Μηχανογραφικό Δελτίο του Υπουργείου Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και
Θρησκευμάτων και αφετέρου να υποβάλουν απευθείας ή με συστημένη επιστολή
το αργότερο μέχρι 30 Μαρτίου 2012 (ευανάγνωστη ημερομηνία σφραγίδας
ταχυδρομικής υπηρεσίας, δημοσίας ή ιδιωτικής), μια πλήρη σειρά δικαιολογητικών
που αναγράφονται στις παραγράφους 1 και 2 του Παραρτήματος «ΣΤ»

Παω στο Παραρτημα ΣΤ (σελ 53) και λεει:
(1) Αίτηση - Υπεύθυνη Δήλωση υποψηφίου, όπως Υπόδειγμα «6»

Τελος πηγαινοντας στα υπογειγματα δεν υπαρχει υποδειγμα 6 αλλα 9 με την αιτηση. Εχει γινει καποιο λαθος προφανως, ε;

Ευχαριστω πολυ!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Υποψήφιοι ΣΣΕ (2012)

Δημοσίευση από Greek_Army »

Ναι έχει γίνει λάθος, το έχει αναφέρει ο διπλωμάτης εδώ
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης