Υποψήφιοι ΣΣΕ (2012)

Οι προϋποθέσεις εισαγωγής στις στρατιωτικές σχολές, τα όρια ύψους, η σωματική ικανότητα και τα μόρια που απαιτούνται
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
χρηστος

Υποψήφιοι ΣΣΕ (2012)

Δημοσίευση από χρηστος »

Γειας σας παιδιαειμαι μαθητης ακομα και δεν ξερω τιποτα για την ευελπιδων ακομα και αν ειναι το ονειρο μου απο μικρος να γινω στρατιωτικος

μπορειτε να μου πειτε πως θα ηταν πιο ευκολη η προσβαση για εμενα, ποσο ειναι οι βασεις συμφωνα με το 2011 και τι πρεπει να κανω (απο αθλητικης πλευρας) για να μπω στην ευελπιδων; Επισης θελω να μου πειτε τι μπορω να βγω απο την σχολη

billaras
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 2

Υποψήφιοι ΣΣΕ (2012)

Δημοσίευση από billaras »

Μου κανει εντυπωση να θες να γινεις τοσο εντονα στρατιωτικος και να μην ξερεις την ΣΣΕ, σκεψου το καλα μηπως ειδες καμια 10ρια ταινιες μαζεμενες και ενθουσιαστικες ανευ λογου
το επαγγελμα του στρατιωτικου ειναι απο τα λιγα που εχουν τετοιες ιδιομορφιες ωστε ΑΝ ανεχεσαι τα αρνητικα να ειναι απο τα καλυτερα επαγγελματα, ΑΝ ΟΧΙ απο τα χειροτερα
την βαση μπορεις να τη βρεις και μονος σου
απο τη σχολη βγαινεις αστροναυτης. Εεε ανθυπολοχαγος ηθελα να πω
τα αθληματα ειναι απλα αλλα σαφως θελουν προπονηση
και αυτο γιατι στις πανελληνιες οσοι θελουν να γραψουν καλα γινονται και λιγο λαπαδες (6 ωρες σχολειο +3-4 φροντ+3 (το ελαχιστο διαβασμα) +8 υπνος εχεις 3 ωρες που και αυτες τις τρως στο φαι-ΤV και στο πηγαινε ελα, οποτε κανεις καθιστικη ζωη)
εγω που ουτε ιδιαιτερη γυμναστικη εκανα και ειμαι μεσαια κιλα πηγαινα ολο το χρονο 1-5 φορες (αναλογα τα κεφια μου) το μηνα, ετσι να μην ξεχνιεμαι
και μετα πηγα μετα της πανελληνιες 20 μερες σερι και τα περασα με σχετικη ευκολια και ας ημουν κρυωμενος
τωρα αν εισαι χοντρουλης δεν ξερω, ισως θες λιγο παραπανω
χρηστος

Υποψήφιοι ΣΣΕ (2012)

Δημοσίευση από χρηστος »

Ναι η αληθεια ειναι οτι ειμαι λιγο, αλλα ειμαι κα ψηλος και δεν φενεται :P
θελω να κανω μια ερωτηση, οι παθησεις των ματιων μπορουν να σε κοψουν απο την σχολη, δηλαδη να μην μποερις να μπεις;

Και δεν ειναι οι ταινιες, ειναι η οικογενεια και τα βιβλια που εχω διαβασει
ειναι και κατι το οποιο δεν μπορω να εξηγησω, απο τοτε που γενηθηκα θελω να γινω στρατιωτικος
ειδα και τα ελατωματα και ακομα το ιδιο ονειρο εχω

Εγω νομιζα οτι απο την σχολη βγαινεις αξιωματικος και μετα ανεβαινεις αξιωματα
billaras
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Υποψήφιοι ΣΣΕ (2012)

Δημοσίευση από billaras »

χρηστος έγραψε:Ναι η αληθεια ειναι οτι ειμαι λιγο, αλλα ειμαι κα ψηλος και δεν φενεται :P
δεν ειπα για αν εισαι ομορφος, αλλα απο αποψη φυσικης καταστασης οτι αν εισαι γεματουλης ζοριζεσαι καπως παραπανω στο τρεξιμο
θελω να κανω μια ερωτηση, οι παθησεις των ματιων μπορουν να σε κοψουν απο την σχολη, δηλαδη να μην μποερις να μπεις;
διαβασε την προκυρηξη, δεν ειναι τοσο τραγικες στα υγειονομικα, πιο πολυ βαρος υψος εκοψαν σε εμας
Και δεν ειναι οι ταινιες, ειναι η οικογενεια και τα βιβλια που εχω διαβασει
ειναι και κατι το οποιο δεν μπορω να εξηγησω, απο τοτε που γενηθηκα θελω να γινω στρατιωτικος
ειδα και τα ελατωματα και ακομα το ιδιο ονειρο εχω
δεν σε κρινω, ουτε το λεω μονο για τις ταινιες, απλως ειπα μηπως ενθουσιαστικες με παρασημα και ετσι απο μυθιστορηματα και χαρηκες

Εγω νομιζα οτι απο την σχολη βγαινεις αξιωματικος και μετα ανεβαινεις αξιωματα
γιατι ο ανθυπολοχαγος λιγο σου πεφτει; Απο ΣΜΥ θες κανα 20ρι χρονια να γινεις

αμα ζοριστεις ολα γινονται
ALEX-ANDROS
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Υποψήφιοι ΣΣΕ (2012)

Δημοσίευση από ALEX-ANDROS »

Φιλε μου και εγω επισης ειμαι 16 χρονων και σκεφτομαι για ΣΣΕ αλλα μερικοι γνωστοι μυ λενε οτι ειναι καλυτερα να παω αξιωματικων αστυνομιας (εφοσον βεβαια πιασω τα μορια). Μην νοιαζεσαι ακομα> Σε 1 χρονο αγχωσουΕικόνα
KostasSSE
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 3

Υποψήφιοι ΣΣΕ (2012)

Δημοσίευση από KostasSSE »

Αλεξη δεν συμφωνω μαζι σου. Πιστευω πως για να κατασταλαξεις σε μια στρατιωτικη σχολη πρεπει να την εχεις ως στοχο για τουλαχιστον 2 χρονια προκειμενου να μαθεις και τις δυσκολιες που εχουν (αυτες οι σχολες). Αυτο επισης φαινετε Και στην βασικη εκπαιδευση που αρκετοι δεν αντεχουν καθως εχουν ως γνωμονα τα χρηματα η την περεταιρω εξελιξη...
Lock
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Υποψήφιοι ΣΣΕ (2012)

Δημοσίευση από Lock »

Καλημέρα,

να ρωτήσω κάτι.
Στην ΣΣΕ κάποιος εκτός ηλικιακών κριτηρίων (25 χρονών) , είναι αδύνατο/ απίθανο να μπει;

Η μοναδική περίπτωση είναι σε τυχόν προκήρυξη για συγκεκριμένη ειδικότητα αποφοίτων ΑΕΙ, ή ουτε και έτσι γινεται;
Άβαταρ μέλους
diplomaths
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 4

Υποψήφιοι ΣΣΕ (2012)

Δημοσίευση από diplomaths »

Με συγκεκριμένες προκυρήξεις, δεν πας στην Ευελπίδων, αλλά στην θέση στον Ε. Σ που γράφει η προκύρηξη
ΣΣΕ μπορείς να πας, αν έχεις πάει στην ΣΜΥ, την έχεις τελειώσει, έχεις εργασθεί 1 χρόνο ως υπαξιωματικός, και μετά δίνεις κατατακτήριες διαγωνιζόμενος τους υπολοίπους υπαξιωματικούς από την ΣΜΥ, για κάποιες θέσεις που βγαίνουν συγκεκριμένα για αυτούς, σε πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα, σε θέματα και ύλες που βγάζουν οι καθηγητές της Ευελπίδων
Lock
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Υποψήφιοι ΣΣΕ (2012)

Δημοσίευση από Lock »

diplomaths έγραψε:Με συγκεκριμένες προκυρήξεις, δεν πας στην Ευελπίδων, αλλά στην θέση στον Ε. Σ που γράφει η προκύρηξη
ΣΣΕ μπορείς να πας, αν έχεις πάει στην ΣΜΥ, την έχεις τελειώσει, έχεις εργασθεί 1 χρόνο ως υπαξιωματικός, και μετά δίνεις κατατακτήριες διαγωνιζόμενος τους υπολοίπους υπαξιωματικούς από την ΣΜΥ, για κάποιες θέσεις που βγαίνουν συγκεκριμένα για αυτούς, σε πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα, σε θέματα και ύλες που βγάζουν οι καθηγητές της Ευελπίδων

Αα, μαλιστα. Ευχαριστώ πολυ για την απάντηση. Ουτε ο δρόμος της ΣΜΥ εφικτός για εμένα (κ παλι λόγω ηλικίας). Δε πειράζει, ας τα σκεφτόμουν καλυτερα οταν επελεγα άλλο ελληνικό Πανεπιστήμιο, των καταληψεων και της προχειρότητας.(μενει η ελπίδα για προκηρυξη ΕΠΟΠ μεσα στην επομενη τριετία)

Kαλη σταδιοδρομία σε όσους είναι ή σκοπεύουν να γίνουν αξιωματικοί, από έναν πολίτη που θα προτιμούσε να έχει μονιμα στρατιωτική ταυτότητα σαν αυτή που κατέληξε στον "καταστροφέα" όταν απολυθηκε από στρατιώτης.

ΧάρηςΣΣΕ

Υποψήφιοι ΣΣΕ (2012)

Δημοσίευση από ΧάρηςΣΣΕ »

Καλησπέρα σε όλους σας παιδιά... Αποφάσισα να δημιουργήσω αυτό το θέμα έτσι ώστε να βρισκόμαστε σε αυτό και να τα λέμε όλοι εμείς που στο τέλος αυτής της επίπονης προσπάθειας φέτος, θα μαρκάρουμε στο μηχανογραφικό μας δελτίο ως πρώτη επιλογή ένα από τα δύο κουτάκια που γράφει Καλή μας επιτυχία λοιπόν και εύχομαι σε όλους μας από την επόμενη χρονιά να παρουσιαζόμαστε ως Ε1 (Εύελπις πρώτης τάξης) ... !
KostasSSE

Υποψήφιοι ΣΣΕ (2012)

Δημοσίευση από KostasSSE »

Καλησπερα Χαρη! Αλλος ενας φερΕυελπις εδω! Ελπιζω σε 10 μηνες να ειμαστε σειρα!
Άβαταρ μέλους
Titis

Υποψήφιοι ΣΣΕ (2012)

Δημοσίευση από Titis »

Πάμε ρε παιδιά γερά. Του χρόνου τέτοια εποχή θα είμαστε μέσα. Υπομονή, διάβασμα και όλα τα καλά θα έρθουν!
ΧάρηςΣΣΕ

Υποψήφιοι ΣΣΕ (2012)

Μακάρι τέτοιο καιρό να είμαστε μέσα παιδιά... Υπομονή και επιμονή...
ΧάρηςΣΣΕ

Υποψήφιοι ΣΣΕ (2012)

Κανένας άλλος δεν θα έρθει στην παρέα μας; Μόνο τρία άτομα για ΣΣΕ φέτος; Ωραία, θα έχουμε και χαμηλές βάσεις (καλά θα ήταν) ... ΕικόναΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
Titis

Υποψήφιοι ΣΣΕ (2012)

Δημοσίευση από Titis »

Χεχε. Κάνουμε για 250 μαζί!
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης