Λάθος στην καταμέτρηση των μορίων

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
kalasnikof13
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από kalasnikof13 »

Alexandros9 έγραψε:
kalasnikof13 έγραψε:Λοιπον σημερα κοιτωντας τα αποτελεσματα ειδα το εξης περιεργο: Παιδι το οποιο κανουμε προπονηση μαζι και ειναι στους 960 μου ειπε χθες οτι εκανε θητεια 6 μηνων λογω πολυτεκνιας. Κοιταζω το ονομα του και τα μορια και βλεπω οτι εχει μορια 5 λογω εφεδρου αξιωματικου και καθολου μοριας τεκνου πολυτεκνιας. Τι μπορει να συμβαινει;

όσο περνάει ο καιρός μεγαλώνεις... Προφνώς στον στρατό όταν μπαίνεις είσαι νεότερος και τα ηλικιακα όρια για την πολυτεκνεία σε πιάνουν. Γτ όμως τόση καχυποψία ρε φίλος. Απλά το παιδί μετά από 1,5 χρόνο φαντάρος δεν δικαιούται τα μόρια της πολυτεκνείας γτ ο καιρός περνάει.

απορω τι γραφεις; Διαβασες το μηνυμα μου η οχι;
επιλαχοντας

Δημοσίευση από επιλαχοντας »

Οι εφεδροι ειναι 14μηνοι ανεξεραιτωσ... Εφοσον ο τυπος εχει μορια δεα με 6αμηνη θητεια κατι αναξιοκρατικο και υπουλο συνεβη... Καθε υπευθυνος πολιτης που σεβεται τον εαυτο του πρεπει να ξεσκεπασει το κουβαρι του μυστηριου... Στην ελλας ειμαστε ολα γινονται
freaky-spooky
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από freaky-spooky »

/forum/uploads/7734/IMG_0477.jpg

Σας παραθέτω την βεβαίωση για το δίπλωμα οδήγησης που προσκόμισα σε παλαιότερο διαγωνισμό και την δέχτηκαν κανονικότατα.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Greek_Army »

freaky-spooky έγραψε: /forum/uploads/7734/IMG_0477.jpg

Σας παραθέτω την βεβαίωση για το δίπλωμα οδήγησης που προσκόμισα σε παλαιότερο διαγωνισμό και την δέχτηκαν κανονικότατα.

Δεν είναι για σώματα ασφαλείας, περιμένουμε να μας απαντήσει το παιδί που έκανε την ένσταση Εικόνα

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

ΚΕΑΠ έγραψε:Σημερα πειρα τηλ. Γιατι το εψαξα και εγω και μου ειπαν οτι το λαθος

ειναι δικο τους και δεν φταιω εγω που αργησε 12μερες να βγει το διπλωμα...

του υπουργειου ειναι το λαθος μηλισα με ασεπ και γενικη διευθυνση και εστειλα

την ενσταση αφου το ειχα το δηπλωμα απο 26 αυγουστου κανονικα και μου ειπαν οτι περναω ετσι...

κριμα στο παιδι που θα βγει εκτος και σε μενα που εδωσα παραβολο 50 ευρω λες και μου περισευουν...

τελος καλο ολα καλα...

Σήμερα βγήκαν οι τελικοί πίνακες και δυστυχώς όπως σου είχα πει τα μόρια δεν θα τα πάρεις, έπρεπε να προσκομίσεις το δίπλωμα

politikos mixanikos

Δημοσίευση από politikos mixanikos »

Παιδιά καλησπέρα και καλή χρονιά να εχετε. Οπςς και καλή επιτυχία σε όσους δίνουν αγωνίσματα! Εγώ είμαι στην κατηγορία του 10% για την προκύρηξη των 50 αξιωματικών (πολύτεκνη οικογένεια με 4 παιδιά) ... Και είμαι 9ος... (καόύν τους πρώτους 10 στα αγωνίσματα) παίρνουν 5 και απο πάνω μου είναι 3 άνδρες και 5 γυναίκες... Έχω πιθανότητες; Εχω απογοητευτεί γιατι κανονικά είχα δηλώσει (με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά) 11 εξάμηνα προυπηρεσία περα απο Πτυχίο/μεταπτυχιακό και για κάποιο λόγο μου προσμέτρησαν τα 6! Έτσι πήγα σήμερα στο αρχηγείο και έκανα ένσταση...

Δε ξέρω τι θα γίνει αλλα με τα +500 μόρια ήμουν 5ος και είναι κρίμα... (((

Συγνώμη αν σας κούρασα... Πρώτη φορά γράφω.

Ευχαριστώ πολύ

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

politikos mixanikos έγραψε:Παιδιά καλησπέρα και καλή χρονιά να εχετε. Οπςς και καλή επιτυχία σε όσους δίνουν αγωνίσματα! Εγώ είμαι στην κατηγορία του 10% για την προκύρηξη των 50 αξιωματικών (πολύτεκνη οικογένεια με 4 παιδιά) ... Και είμαι 9ος... (καόύν τους πρώτους 10 στα αγωνίσματα) παίρνουν 5 και απο πάνω μου είναι 3 άνδρες και 5 γυναίκες... Έχω πιθανότητες; Εχω απογοητευτεί γιατι κανονικά είχα δηλώσει (με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά) 11 εξάμηνα προυπηρεσία περα απο Πτυχίο/μεταπτυχιακό και για κάποιο λόγο μου προσμέτρησαν τα 6! Έτσι πήγα σήμερα στο αρχηγείο και έκανα ένσταση... Δε ξέρω τι θα γίνει αλλα με τα +500 μόρια ήμουν 5ος και είναι κρίμα... (((

Συγνώμη αν σας κούρασα... Πρώτη φορά γράφω.

Ευχαριστώ πολύ

Σου μετέφερα εδώ το μήνυμα επειδή αναφέρεσαι σε λανθασμένη καταμέτρηση των μορίων σου, για ποιο λόγο πιστεύεις ότι δεν στα μέτρησαν και τα υπόλοιπα; Τι διαφορά είχανε τα 6 εξάμηνα από τα υπόλοιπα 5 που δεν στα δέχτηκαν; Αν θες απάντα για να σου πούμε τι έγινε και αν υπάρχει περίπτωση να δικαιωθείς

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες