Ιατρικές Εξετάσεις Ειδικών Φρουρών (2011)
- 328svea
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 8
Δεν εννοουσα να σκυψουν για να ελεγξουν το μοριο τους, λάθος μου... Αλλο το ενα αλλο το αλλο, ισως σκύβουν για την σπονδυλικη στυλη οπως ειπε ο ΒΙΛΛ2350 αλλοι λέγαν για να δουν αν εχει "παραβιαστει" ο πίσω χώρος, δεν ειμαι γιατρος τι να πω, σημασία εχει οτι δεν με ακουμπισαν
11ο ΣΠ ΤΡΙΠΟΛΗΣ/ΚΕΕΔ/ΣΧΑΛ/1η ΜΑΛ/2α ΜΑΛ
- 328svea
- Υποδεκανέας
L.S 1871 έγραψε:328svea παρα πολυ κατατοπιστικος, μπορεις σε παρακαλω να μας πεις κ για την πρωτη μερα; Ωστε να εχουμε μια ολοκληρωμενη αποψη και να ξερουμε τι θα προσεξουμε;
Την πρώτη μέρα γιατρους ολoι η ομάδα μαζί σε γκρουπ ΩΡΛ, νευρολογο, παθολογο, καρδιολογο, ψυχολογο, οφθαλμιατρο στην αρχη μαζευεστε ολοι μαζι σε μια αιθουσα με την σειρα που σας βάζουν και ενας ενας σηκωνεστε δινετε τις εξετάσεις σας και την διαγνωση της ακτινογραφίας (χωρις την ακτινογραφία) και το Πιστοποιητικο Στρατου, κρατάτε ηλεκτοκαρδιογράφημα ακτινογραφία και τα βιβλιάρια του ΙΚΑ
(ακτινογραφια και βιβλιάρια ΙΚΑ τελικα δεν χρειαστηκε να δωσουμε ουτε την 2η μέρα)
στον νευρολογο σας βαζει τις γνωστες ασκησεις σηκωμα φτέρνας, τεντομενα χέρια με κλειστα τα ματια κτλ.
ο ψυχολόγος σας λεει να του πειτε ενας ενας με τη σειρα πιοι εισται και για πιο λογω θέλετε να μπειτε στην αστυνομια μονο αυτο,
ο ΩΡΛ σας τσεκάρει μπαμ μπαμ το λαιμο κ σας ρωταει αν ακουτε καλα,
ο οφθαλμιατρος προφανος να δει αν βλεπετε καλα με τις γνωστες τακτικες μια το ενα ματι μια το αλλο να διαβασετε νουμερα,
ο καρδιολογος ειναι μαζι με εναν αλλον γιατρο (νομιζω ηταν ο παθολόγος) εκει δινετε το ΗΚΓ, μετα οπως ειστε ολοι μαζι βγάζετε τα ρουχα μαζέυεστε ολοι μαζι πισω απο μια κουρτινα και περναει απο τον καθενα του λεει να κατεβάσει το εσωρουχο του τσεκαρει κομπλε, μετα σηκωνετε τα χέρια κανετε καποιες κινήσεις κ κατι αλλα και μετά σας ελέγχει την καρδια με το ακουστικό του,
αυτα δεν νομίζω να ξέχασα κατι
εννοειται σε ολες τις περιπτωσεις οι κοπελες εξεταζονται ξεχωριστα
Γενικά δεν υπάρχει περίπτωση να κοπειτε στην 1η μερα των υγειονομικων, ενας μονο απο την ομάδα μου δεν εβλεπε καλά λογω επεμβασης με λειζερ, τον περασανε και την 2η μέρα αντι να του πουνε ικανος του ειπαν περνα απο την επιτροπη Και εκει του δωσανε ημερομηνια για επανεξέταση καθως η οραση του βελτιωνετε μερα με την μέρα
- 328svea
- Υποδεκανέας
Ουτος η αλλος υπαρχει ενα ατομο που σας καθοδηγει που να πατε σε ποιους οροφους κτλ ειναι παντα μαζι σας ο λιντερ ας πουμε, οταν στην αρχή θα σας φωνάξουν να μπείτε θα σας τα πούνε... Για να μην χαθείτε κιολλας...
328ΣΒΕΑ ηταν μηπως κανενας που ειχε δυσχρωματοψια; Γιατι απ οτι ρωτησα του κανουν άλλη εξεταση; Μηπως ειδες-ακουσες τιποτα?
- COMBAT MEDIC
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 12
328 οταν λεμε δεν εβλεπε καλα δεν εβγαζε ουτε τις 2 πρωτες σειρες;
ο οφθαλμιατρος δεν του ειπε τπτ εκεινη την ωρα;
το ρωταω γιατι το εχω απορια με το λειζερ τι παιζει και γενικα με τους γιατρους
- 328svea
- Υποδεκανέας
COMBAT MEDIC έγραψε:328 οταν λεμε δεν εβλεπε καλα δεν εβγαζε ουτε τις 2 πρωτες σειρες;
Τα έβλεπε θολά ειπε δεν γνωρίζω τι του ειπε ο οφθαλμίατρος εγω το έμαθα αυτο οταν είχα τελειώσει και τον είδα απ'εξω, τον ρώτησα πως πήγε και μου ειπε αυτά που σας έιπα
ROCK έγραψε:328ΣΒΕΑ ηταν μηπως κανενας που ειχε δυσχρωματοψια; Γιατι απ οτι ρωτησα του κανουν άλλη εξεταση; Μηπως ειδες-ακουσες τιποτα;
Οχι δεν ξέρω κατι πάνω σε αυτο
- 328svea
- Υποδεκανέας

Ενα παράδειγμα συγκεκριμενα αυτο εδειξε σε εμένα ο οφθαλμίατρος
Σας έκαναν και τέτοια; Εμάς τίποτα. Μόνο μυοπία κοίταξε
Μακαρι ολη η ζωη να ηταν μια εκδρομη Ολη την ζωη μου τρελαμενος παοκαρα ως το τελος
- COMBAT MEDIC
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Και σε μας το εδειξαν αυτο
Αυτό τώρα είναι 74 ; Και όσοι έχουν θέμα με τα μάτια τους το βλέπουν 71 ;
Ή έχω και γω θέμα και το βλέπω 74 ;

-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 2
Μαγκες τζαμπα αγχος οσο αφορα η δευτερη μερα των Ιατρικων εξετασεων, πολυ χαλαρα τα πραγματα!
Καλη επιτυχια σ ολους

Καλη επιτυχια σ ολους
- COMBAT MEDIC
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Παμε και για την τελευταια δοκιμασια πλεον κυριοι καλη μας επιτυχεια
- COMBAT MEDIC
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
74 ειναι οσοι δεν μπορουν να το διακρινουν εχουν αχρωματοψια απο οσο ξερω αυτο λεγεται πινακας χρωματων και θεωρητικα τουλαχιστον δειχνει αν εχεις προβλημα με αχρωματοψιαρηνιώ έγραψε:Αυτό τώρα είναι 74 ; Και όσοι έχουν θέμα με τα μάτια τους το βλέπουν 71 ;
Παιδια αυτοι που κοπηκαν απο το τατουαζ τους το ανακοινωσαν την ιδια ωρα που το ειδαν η στο τελος αφου περασαν ολους τους γιατρους και τελειωσε και η δευτερη ημερα στα υγειονομικα?
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 13
Ναι φιλε μου σου το λενε εκεινη την ωρα αν κρινεσαι ικανος η οχι, αν συνεχιζεις την διαδικασια η οχι
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες