Ιατρικές Εξετάσεις Ειδικών Φρουρών (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
geral
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από geral »

COMBAT MEDIC έγραψε:φιλε μια ερωτηση η οποια ειναι λιγο κρισιμη στο ΔΜΣ σε μετρουσαν με ρουχα και παπουτσια; Ή χωρις;

Χωρίς να φοράς τίποτα.

Γεωργιος έγραψε:Καλησπέρα παιδιά,
θα ηθελα να ρωτήσω αν κοβουν εύκολα στις μικροβιολογικές. Όταν τις έκανα ήμουν λίγο κρυωμενος και ειναι τα λευκα λιγο χαμηλά μια μοναδα εκτός ορίων και ο αιματοκρίτης 39 απο 40 και πάνω που ειναι το φυσιολογικό.
Αν ξέρει κανείς να αναπαντήσει...

Δεν έχεις θέμα. Απλά όταν δουν τις εξετάσεις σου και σου αναφέρουν κάτι, θα τους πεις ότι ήσουν άρρωστος όταν τις έκανες. Το ίδιο είχε συμβέι και σε ένα άτομο στην ομάδα μου.
pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από pantzos4 »

Δεν ξερω τι λεει ακριβως τι ΣΕΦΕΑΑ παντως σημερα κοβανε αβερτα κουβερτα για ΔΜΣ.

Αλανια kick box πολο παιζανε επαγγελματικα δηλαδη πολυ καλα σωματα με μυικη μαζα και είχαν πρόβλημα.

Επισης κλέβουν μερικούς στο ύψος σε κατεβάζουνε. Σημερα μεχρι 6 πόντους ειχαν κατεβάση...

Γενικα. Ολοι η διεδικασια της 2ης μερα υγιονομικων μπορουν να κανουν τρελα πραγματα. Δεν σε επιτρέπουνε να δεις ουτε την μετριση στο υψος ουτε στο βαρος εισαι πλάτη σε ολα.1ας γίρισε και ειδε και τον ζάλιζαν... Επισης τα λένε ψιθιριστά μεταξή τους... Κοπέλα με 1.72 μετριση του τμήματος της σημερα μάλων μάζεψε στο πλύσιμο και έγινε 1,68 και την έκοψαν. Φυσικα προχόρισε σε ενστάσης

Η 2η μέρα θέλει προσοχη παιδια!

Μακαρι ολη η ζωη να ηταν μια εκδρομη Ολη την ζωη μου τρελαμενος παοκαρα ως το τελος
pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Πάντως Κόψανε άτομα για tatoo βεβαια οχι ολους όμως κατι που δεν ειναι δίκαιο. Τωρα παιζει βύσμα; Παιζει ρολο που και τι εχεις; Δεν ξερω. Η επιλογή δική σας. Πάντως αν έχετε καμία άκρη μην το αφήσετε στην τύχη του
Μακαρι ολη η ζωη να ηταν μια εκδρομη Ολη την ζωη μου τρελαμενος παοκαρα ως το τελος
NΙΚΟΣ26

Δημοσίευση από NΙΚΟΣ26 »

Να κοψουν καποια παιδια πολυ γυμνασμενα με υψηλο δεικτη μαζας σωματος το εχουμε ξανακουσει... Αλλα να σε μετρησουν 6ποντους πιο κοντο απ οτι το τμημα μου φαινεται τραβηγμενο.
jkapet
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από jkapet »

ΣΙΜΕΩΝ έγραψε:Τον φίλο μου πάντως το έκοψαν

ο φιλος σ που το ειχε;
Άβαταρ μέλους
COMBAT MEDIC
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από COMBAT MEDIC »

jkapet έγραψε:

ο φιλος σ που το ειχε;

τωρα κατσε γιατι θα με τσατισεται η προκυρηξη γραφει που επιτρεπεται να εχεις τατουαζ και που οχι; η προκυρηξη γραφει ΔΕΝ επιτρεπεται οποτε ή τους περνας ολους με τατουαζ οσο μικρο και αν ειναι και οπου και αν ειναι ή δεν τους περνας γιατι μετα καλα γυρνανε και λενε για βισματα και ολα τα συναφη

pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Θα πάς φιλε μου και τα το καταλάβεις. Στους πολύ ψιλους κόβουνε πολους ποτους.

Θα δείτε ολοι αν οχι ολοι οι περισότερη θα μαζέψετε στο πλύσιμο μαλων

jkapet
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από jkapet »

COMBAT MEDIC έγραψε:
jkapet έγραψε:

ο φιλος σ που το ειχε;

τωρα κατσε γιατι θα με τσατισεται η προκυρηξη γραφει που επιτρεπεται να εχεις τατουαζ και που οχι;η προκυρηξη γραφει ΔΕΝ επιτρεπεται οποτε ή τους περνας ολους με τατουαζ οσο μικρο και αν ειναι και οπου και αν ειναι ή δεν τους περνας γιατι μετα καλα γυρνανε και λενε για βισματα και ολα τα συναφη

καταρχην απευθυνθηκα στον Σιμεων. Κατα δευτερον να μην τσαντιζεσαι γιατι ξερω τι λεει η προκυρηξη. Και κατα τριτον ρωτησα να μαθω κατι συγκεκριμενω. Αν το ξερει απανταει. Καλη επιτυχια σ ευχομαι.
Άβαταρ μέλους
COMBAT MEDIC
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από COMBAT MEDIC »

jkapet έγραψε:
COMBAT MEDIC έγραψε:
jkapet έγραψε:

ο φιλος σ που το ειχε;

τωρα κατσε γιατι θα με τσατισεται η προκυρηξη γραφει που επιτρεπεται να εχεις τατουαζ και που οχι; η προκυρηξη γραφει ΔΕΝ επιτρεπεται οποτε ή τους περνας ολους με τατουαζ οσο μικρο και αν ειναι και οπου και αν ειναι ή δεν τους περνας γιατι μετα καλα γυρνανε και λενε για βισματα και ολα τα συναφη

καταρχην απευθυνθηκα στον Σιμεων. Κατα δευτερον να μην τσαντιζεσαι γιατι ξερω τι λεει η προκυρηξη. Και κατα τριτον ρωτησα να μαθω κατι συγκεκριμενω. Αν το ξερει απανταει. Καλη επιτυχια σ ευχομαι.

την τελευταια προταση ομως δεν την καταλαβες καθολου, το οτι απευθυνθηκες στο σιμεων με την συγκεκριμενη απορια Ακουγεται Σαν ψεμα σαν "κοροιδια", γιαυτο διαβασε την τελευταια προταση του προηγουμενου ποστ και προσπαθησε να την καταλαβεις γιατι μαλλον εμεινες στην λεξη "τσατισεται" περισσοτερο απο οτι επρεπε
ROCK

Δημοσίευση από ROCK »

Καλημερα παιδια, μηπως ξερει κανεις τι γινετε με μας που εχουμε δυσχρωματοψια; Μου το βρηκαν στο στρατο καθως μου εδειχναν κατι πινακες με νουμερα! Δεν τα εβλεπα κ μετα μου εβαλε κ διαβαζα ενα κειμενο το οποιο ηταν γραμμενο με διαφορα χρωματα, κ στο τελος καθε προτασης με ρωταγε τι χρωμα ηταν αυτο που διαβασες κ του απαντουσα!
Τελειωνοντας τοτε μου ειπε οτι δεν ειναι κατι σοβαρο κ να μην ανησυχω... Κ οτι ειμαι Ι1! Γι αυτο ας με βοηθησει καποιος που ξέρει. Τι γινεται Εκει, σας ελεξαν, σας εκαναν κατι παρομοιο; Ηταν πολυ αυστηροι;
Άβαταρ μέλους
geral
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από geral »

ROCK έγραψε:Καλημερα παιδια, μηπως ξερει κανεις τι γινετε με μας που εχουμε δυσχρωματοψια; Μου το βρηκαν στο στρατο καθως μου εδειχναν κατι πινακες με νουμερα! Δεν τα εβλεπα κ μετα μου εβαλε κ διαβαζα ενα κειμενο το οποιο ηταν γραμμενο με διαφορα χρωματα, κ στο τελος καθε προτασης με ρωταγε τι χρωμα ηταν αυτο που διαβασες κ του απαντουσα!
Τελειωνοντας τοτε μου ειπε οτι δεν ειναι κατι σοβαρο κ να μην ανησυχω... Κ οτι ειμαι Ι1! Γι αυτο ας με βοηθησει καποιος που ξέρει. Τι γινεται Εκει, σας ελεξαν, σας εκαναν κατι παρομοιο; Ηταν πολυ αυστηροι;

Υπήρχαν και σε εμάς τέτοιοι πίνακες. Τώρα δεν ξέρω αν σε κόβουν γι αυτό. Πάντως κατά την γνώμη μου μην αναφέρεις τίποτα ή το πολύ πολύ εκεί που θα πας να κάνεις τις εξετάσεις πες σε κανένα παιδί το οποίο είναι πριν από εσένα να συγκρατήσει τα νούμερα από τον πίνακα και να στα πει Εικόνα
ΣΤΡΑΤΟΣ

Δημοσίευση από ΣΤΡΑΤΟΣ »

Παιδια κ εγω σημερα τελειωσα. μεγαλη προσοχη στην 2 μερα των υγειονομικων, και στο χιλιαρι τα υποληπα ειναι πολυ ευκολα
Αλεκος

Δημοσίευση από Αλεκος »

Στρατο γτ μεγαλη προσοχη στη 2η μερα υγειονομικων; Εγω δινω αυριο 2η μερα υγειονομικες εξετασεις τι κανουν ακριβως μετρανε δμς και περνας απο επιτροπη; Αν κοπεις στη πρωτη μερα υγειονομικων απο καποιον ιατρο στο λενε εκεινη τη στιγμη ετσι δεν ειναι;
basilis.lok
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από basilis.lok »

Τι να προσέξουμε την 2 μέρα ακριβός;
Αλεκος

Δημοσίευση από Αλεκος »

Τι γινεται την 2η μερα στα υγειονομικα; Και αλλη μια ερωτηση εγω σημερα τελειωσα τ 1η μερα υγειονομικων αν κοπεις απο καποιον ιατρο σε ενημερωνουν κατευθειαν ετσι δεν ειναι?
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης