Ιατρικές Εξετάσεις Ειδικών Φρουρών (2011)
Δεν είναι βάση νόμου Σιμεών αλλά βάση της παραγράφου της προκήρυξης, ο νόμος λέει ότι περνάς απόφαση διοικητικού εφετείου Αθηνών. Ας μας πεί κάποιος υπεύθυνα με την σειρά την διαδικασία την οποία πέρασε σήμερα. Μην λέμε ότι να ναι.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 13
Ρε παιδιά όταν μπει κάποιος υποψήφιος θα σας πει τι έγινε σήμερα, μην ρωτάτε συνέχεια τι έγινε και τι έγινε
Παιδια σημμερα... Βασικα εχθες πεμπτη δεν αναφερθικε τιποτα για τατοο. Μας χωριζαν σε 10αδες και μπαιναμε. Υπιρχαν παιδια που πριν μπουμε μεσα στο κτιριο οταν χωριζαμε της κατιγοριες επιτροπης το ελεγαν οτι ειχαν. Αλλα μετα δεν ξανα βρεθικαμε.
Εαν δεν εχει απαντιση κανεναν συνιποψιφιος θα σας πω αυριο τ μεσιμερι-απογευμα που θα τελειωσουμε και θα γυρισω σπιτι θα ρωτισω
Εαν δεν εχει απαντιση κανεναν συνιποψιφιος θα σας πω αυριο τ μεσιμερι-απογευμα που θα τελειωσουμε και θα γυρισω σπιτι θα ρωτισω
Μακαρι ολη η ζωη να ηταν μια εκδρομη Ολη την ζωη μου τρελαμενος παοκαρα ως το τελος
Ωραιος αν μαθεις κατι παντζοσ4 πες θα περιμενουμε νεα να μας πεις
Εχετε κανει καμια ενεργεια για αφαιρεση του;
- geral
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 26
αετος έγραψε:geral σας ελεγξαν καθόλου βάρος κ ύψος;
Αυτό γίνεται την δεύτερη μέρα
- geral
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 26
jkapet έγραψε:Ρε παιδια πεστε μας με την σειρα των πραγματων τι εγινε. Να ξερουμε και ειδικα με τα ταττοο τι γινεται; Οχι ραδιο αρβηλα
Δεν κόβουνε. Ένα παιδί που είχε δεν το έκοψαν. Όσοι είχαν ταττοο παλαιοτερα και πήγαν δικαστικώς δικαιώθηκαν και πήραν χρήματα αναδρομικά
Τον φίλο μου πάντως το έκοψαν
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 19
KΑλησπερα αλανια. Λοιπον ολα καλα και σημερα... Ειχε δεικτη μαζας σωματος και ξεγυμνωμα για τατοου... Οσοι δεν εχετε θεμα μην κολλατε πουθενα. Οσοι παλι ρισκαρετε ειναι 50 50... Ατομα που το κρυψαν και σταθηκαν τυχεροι τα περασαν αλλα οσοι φαινοντουσαν απ οτι μου παν απο αλλη ομαδα τους κοψανε... Επισης για το ΔΜΣ ειναι σχετικα αυστηροι... Οσι ειναι 27 και αρκετα πανω τους κοβουν... Οσοι ειναι οριακα τους παιρνουν... Παντως τα ψειριζουν σε γενικες γραμμες. Αυτα... :)
Οκ να μας ενημερωνεις σχετικα με τα άτομα που κόβουν και πόσοι περιπου
Λακεδαιμόνιος έγραψε:KΑλησπερα αλανια. Λοιπον ολα καλα και σημερα... Ειχε δεικτη μαζας σωματος και ξεγυμνωμα για τατοου... Οσοι δεν εχετε θεμα μην κολλατε πουθενα. Οσοι παλι ρισκαρετε ειναι 50 50... Ατομα που το κρυψαν και σταθηκαν τυχεροι τα περασαν αλλα οσοι φαινοντουσαν απ οτι μου παν απο αλλη ομαδα τους κοψανε... Επισης για το ΔΜΣ ειναι σχετικα αυστηροι... Οσι ειναι 27 και αρκετα πανω τους κοβουν... Οσοι ειναι οριακα τους παιρνουν... Παντως τα ψειριζουν σε γενικες γραμμες. Αυτα... :)
Φίλε ευχαριστούμε... Αν δεν κάνω λάθος είσαι στην δεύτερη μέρα τώρα σωστά;
ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΩΝ 700 ?!
- COMBAT MEDIC
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 12
φιλε μια ερωτηση η οποια ειναι λιγο κρισιμη στο ΔΜΣ σε μετρουσαν με ρουχα και παπουτσια; ή χωρις;Λακεδαιμόνιος έγραψε:KΑλησπερα αλανια. Λοιπον ολα καλα και σημερα... Ειχε δεικτη μαζας σωματος και ξεγυμνωμα για τατοου... Οσοι δεν εχετε θεμα μην κολλατε πουθενα. Οσοι παλι ρισκαρετε ειναι 50 50... Ατομα που το κρυψαν και σταθηκαν τυχεροι τα περασαν αλλα οσοι φαινοντουσαν απ οτι μου παν απο αλλη ομαδα τους κοψανε... Επισης για το ΔΜΣ ειναι σχετικα αυστηροι... Οσι ειναι 27 και αρκετα πανω τους κοβουν... Οσοι ειναι οριακα τους παιρνουν... Παντως τα ψειριζουν σε γενικες γραμμες. Αυτα... :)
Καλησπερα παιδια.ηθελα να ρωτησω ποτε μετρανε δεικτη μαζας σωματος. τη δευτερη η την τριτη μερα; ειμαι οριακα, δεν ειμαι παχυς, επαιζα μπαλα, ειμαι γυμνασμενος αλλα αγχωνομαι τωρα. οποιος ξερει ας πει κατι.
ευχαριστω
ευχαριστω
- COMBAT MEDIC
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 12
Την 2η μερα των υγειονομικων αρα την 3ημερα των εξετασεων ;)
Καλησπέρα παιδιά,
θα ηθελα να ρωτήσω αν κοβουν εύκολα στις μικροβιολογικές. Όταν τις έκανα ήμουν λίγο κρυωμενος και ειναι τα λευκα λιγο χαμηλά μια μοναδα εκτός ορίων και ο αιματοκρίτης 39 απο 40 και πάνω που ειναι το φυσιολογικό.
Αν ξέρει κανείς να αναπαντήσει...
θα ηθελα να ρωτήσω αν κοβουν εύκολα στις μικροβιολογικές. Όταν τις έκανα ήμουν λίγο κρυωμενος και ειναι τα λευκα λιγο χαμηλά μια μοναδα εκτός ορίων και ο αιματοκρίτης 39 απο 40 και πάνω που ειναι το φυσιολογικό.
Αν ξέρει κανείς να αναπαντήσει...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες