Ιατρικές Εξετάσεις Ειδικών Φρουρών (2011)
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 2
Καλησπερα παιδια. Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση, πανω στο θεμα του πιστοποιητικου στρατολογικης καταστασης τυπου Α' που θα μας ζητηθει απο την αρμοδια επιτροπη κατα την υγειονομικη μας εξεταση. Μου ηρθε σημερα το πιστοποιητικο απο την στρατολογια της Κομοτηνης, και αυτο που παρατηρησα, το προβλημα τελοσπαντων, ειναι το εξης... Γραφει πως καταταχθηκα στο Κεντρο Τεθωρακισμενων ως ικανος κατηγοριας Ι/1, αλλα στην ημερομηνια απολυσης μου γραφει την μοναδα οπου απολυθηκα και την ειδικοτητα μου,χωρις να αναφερει ομως πως απολυθηκα ως Ι/1. Πηγα απο το αστυνομικο τμημα να μου πουν αν υπαρξει προβλημα με αυτο και μου ειπαν πως οχι. Ετυχε να εχω ενα περσινο πιστοποιητικο του οποιου βεβαια η χρονικη ισχυς εχει ληξει, αλλα σε αυτο αναγραφει πως απολυθηκα ως Ι/1. Τους το εδειξα και εκει προβληματιστηκαν και αυτοι εν μερη, αλλα μου ειπαν πως δεν νομιζουν να υπαρξει προβλημα κατα 90% εφοσον γραφει στην καταταξη μου Ι/1. Δεν καθησυχαστηκα ομως και περασα απο το φρουραρχειο (η στρατολογια της πολης μου εχει μετακομισει στην κομοτηνη και μονο απο εκει μπορω να εξυπηρετηθω) να ρωτησω και εκει για το προβλημα αυτο. Μου ειπαν και αυτοι με την σειρα τους μετα απο τηλεφωνο που εκαναν σε στρατολογο (εγω πηρα τηλ. Στην στρατολογια της Κομοτηνης βεβαια μολις παρελαβα το χαρτι απο το κουριερ και ειδα το προβλημα, αλλα ηταν λιγο αργα μετα τις 1 και δεν το σηκωναν) πως παλι δεν εχω προβλημα και μου ειπαν επισης πως αν αντιμετωπισω προβλημα με την αρμοδια επιτροπη πανω σε αυτο οταν περασω υγειονομικα, να τους πω πως θεωρειται αυτονοητο το να μην γραφει το Ι/1 στην απολυση γιατι δεν εχει μεταβληθει η σωματικη μου ικανοτητα σε Ι/2 η Ι/3 κατα την διαρκεια της θητειας μου μεχρι την απολυση, διοτι σε περιπτωση που ειχε μεταβληθει θα εγραφε πως απολυθηκα ως Ι/2 η Ι/3 κτλ. Αντιμετωπισε κανεις αλλος το ιδιο προβλημα;
Καλησπερα παιδες. Ηθελα να ρωτησω μια απορεια. Πια μερα απο τις 2 στα υγειονομικα σε ψαχνουν για ταττοο και τα σχετικα. Την πρωτη μερα; Ή 2;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 13
jkapet έγραψε:Καλησπερα παιδες. Ηθελα να ρωτησω μια απορεια. Πια μερα απο τις 2 στα υγειονομικα σε ψαχνουν για ταττοο και τα σχετικα. Την πρωτη μερα; Ή 2;
Την πρώτη ημέρα περνάς Όλους τους γιατρούς και την δεύτερη μόνο από επιτροπή
Τετραγωνη δεν κανω πλακα αν και με τοσες σφραγιδες πανω στη φωτο που να δεις καθαρα. Του γιατρου παντως δεν ειναιΝΙΚΟΣ Α/Β΄ ε. Α. έγραψε:MΗν ανησυχείς Νίκος 25 είσαι εντάξει τώρα,[[όποιος έχει μπόλικο πιπέρι βάζει και στα λάχανα]] λέει ο θυμόσοφος λαός μας. Αλήθεια ήθελα να έβλεπα την... Τετράγωνη; Σφραγίδα της Ελληνικής Δημοκρατίας που σου έβαλε...

Καλημέρα παιδιά και καλή επιτυχία σε όλους.
Εγω ξεκινάω το Σάββατο. Αν υπάρχει κάποιος που γνωρίζει ας ενημερώσει για το πρόγραμμα των υγειονομικών, πότε μας περνάνε από υψομέτρηση και ΔΜς, την πρώτη ή τη δεύτερη μέρα. Ευχαριστώ
Εγω ξεκινάω το Σάββατο. Αν υπάρχει κάποιος που γνωρίζει ας ενημερώσει για το πρόγραμμα των υγειονομικών, πότε μας περνάνε από υψομέτρηση και ΔΜς, την πρώτη ή τη δεύτερη μέρα. Ευχαριστώ
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 2
Καλημερα. Αν στην ακτινογραφια θωρακος απο νοσοκομειο εχει μονο την στρογγυλη σφραγιδα επι της φωτογραφιας χωρις την υπογραφη του ακτινολογου ιατρου υπαρχει προβλημα; Στην γνωματευση εβαλε υπογραφη και σφραγιδα αλλα στην ακτινογραφια πανω στην φωτογραφια εβαλε μονο την στρογγυλη του δημοσιου.
Pagan Altar έγραψε:Καλημερα. Αν στην ακτινογραφια θωρακος απο νοσοκομειο εχει μονο την στρογγυλη σφραγιδα επι της φωτογραφιας χωρις την υπογραφη του ακτινολογου ιατρου υπαρχει προβλημα; Στην γνωματευση εβαλε υπογραφη και σφραγιδα αλλα στην ακτινογραφια πανω στην φωτογραφια εβαλε μονο την στρογγυλη του δημοσιου.
Φίλε καλά είναι να έχει και την υπογραφή, ότι ζητάει δηλαδή για να είσαι καλυμενος. Δεν ξέρεις αν σου πουν μα και μου στην Αθήνα...
Και εμένα έλειπε η σφραγίδα του γιατρού πήγα τον βρήκα μου την έβαλε και όλα καλά.
Καλό είναι να είσαι τυπικός σε αυτά που γράφει.
ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΩΝ 700 ?!
Μια βοήθεια παιδιά! δεν θα προλάβω να έχω τις εξετάσεις αίματος την ημέρα που με κάλεσαν ! θα κοπω; μπορώ να τις πάω αργότερα;
Καποιος να μας πει τι εγινε σημερα στα υγειονομικα με λεπτομεριες...
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 3
Ακόμα εκεί ειναι όλοι ρε?
- COMBAT MEDIC
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 12
Αν θελετε την γνωμη μου κατα τις 6 θα γυρισουν πισω στην καλυτερη
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Ακομα τα παιδια ειναι στα ιατρικα. Γιατι εχουν αργησει τοσο
Μπορει να μας πει κανεις απο αυτους που περασαν υγειονομικα σημερα τι εγινε με το ταττοο ακουσα οτι κοβανε κατευθειαν αν ξερεις κανεις να απαντηση, ευχαριστω πολυ
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Καποιος που εξεταστικε σημερα... Σας εκαναν ακουογραμμα Ευχαριστω
- geral
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 26
Κωστασ90 έγραψε:Μια βοήθεια παιδιά! Δεν θα προλάβω να έχω τις εξετάσεις αίματος την ημέρα που με κάλεσαν ! Θα κοπω; Μπορώ να τις πάω αργότερα;
Δεν τρέχει κάτι. Θα στις κάνουν επί τόπου
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης