Ιατρικές Εξετάσεις Ειδικών Φρουρών (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
o tolmwn nika
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από o tolmwn nika »

Στις εξετασεις αιματος πρεπει να γινουν και για χοληστερινη ουρικο οξυ και τα σχετικα η μονο αυτα που αναφερει μεσα στην προκυρηξη; Σορρυ αν ειναι αφελεστατη η ερωτηση αλλα υπαρχει αγχος. Κατανοηση
ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ

Δημοσίευση από ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ »

pantzos4 έγραψε:
ΠΙΛΟΤΟΣ έγραψε:Μπορώ να έχω όλες τις εξετάσεις απο ιδιώτες γιατρούς ;

Και φυσικά φίλε μου. Το αναφέρει καθαρά η προκύριξη

Απο ιδιοτικό ή δημόσιο

pantzo4 ο ΠΙΛΟΤΟΣ μαλλον εννοει αν δεν κανω λαθος Σε ιδιωτες ιατρους και οχι ιδιωτικο νοσοκομειο.

hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από hackertom »

o tolmwn nika έγραψε:Στις εξετασεις αιματος πρεπει να γινουν και για χοληστερινη ουρικο οξυ και τα σχετικα η μονο αυτα που αναφερει μεσα στην προκυρηξη; Σορρυ αν ειναι αφελεστατη η ερωτηση αλλα υπαρχει αγχος. Κατανοηση

Mονο αυτα που αναφέρει μέσα στην προκυρηξη

Τα υπόλοιπα ίσως τα δουν κάτω στην Αθήνα στα υγειονομικά,(για αυτό υποθέτω δεν ξέρω)

Να ρωτήσω και εγώ με την σειρά μου πότε θα μας ζυγίσουν για το ΔΜΣ ποια μέρα από τις τέσσερις; Ξέρει κάποιος από κανένα παλιό;

ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΩΝ 700 ?!
o tolmwn nika
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από o tolmwn nika »

Να σαι καλα φιλε. Δεν ξερω να σου πω ακριβως. Την 2η η την 3η που ειναι τα υγειονομικα. Εχεις θεμα με κιλα?
hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

o tolmwn nika έγραψε:Να σαι καλα φιλε. Δεν ξερω να σου πω ακριβως. Την 2η η την 3η που ειναι τα υγειονομικα. Εχεις θεμα με κιλα;

Θέμα με τα κιλά όχι... Απλά θα ήθελα να ξέρω. Κάποιος που να ξέρει αν είναι πριν τα αθλήματα;
ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΩΝ 700 ?!
Λακεδαιμόνιος
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από Λακεδαιμόνιος »

Την 3 μερα ειναι λογικα... Τη 2η των υγειονομικων και αφου μας εχουν σκαναρει την προηγουμε απο γιατρους.
vag_21
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από vag_21 »

Στις υγειονομικες τι μας κανουν; Ξανα αιμα και ουρα; Τι επιπλεον κανουν?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Greek_Army »

hackertom έγραψε:
o tolmwn nika έγραψε:Να σαι καλα φιλε. Δεν ξερω να σου πω ακριβως. Την 2η η την 3η που ειναι τα υγειονομικα. Εχεις θεμα με κιλα;

Θέμα με τα κιλά όχι... Απλά θα ήθελα να ξέρω.Κάποιος που να ξέρει αν είναι πριν τα αθλήματα;

Βάση προγράμματος 2η και 3η ημέρα γίνονται οι υγειονομικές

hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Greek_Army έγραψε:Βάση προγράμματος 2η και 3η ημέρα γίνονται οι υγειονομικές

thanks και πάλι Greek...
ΝΙΚΟΣ Α/Β΄ ε.α.

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ Α/Β΄ ε.α. »

vag_21 έγραψε:Στις υγειονομικες τι μας κανουν; Ξανα αιμα και ουρα; Τι επιπλεον κανουν;
Εξετάζεσαι από ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων όπως Παθολόγο, Ορθοπεδικό, Δερματολόγο, Οφθαλμίατρο, Ω. Ρ. Λ. κ. Λ. Π. Την δεύτερη μέρα, καθώς και υψομέτρηση, Δ. Μ. Σ[ εδώ είναι ανελέητοι ] και Υγειονομική Επιτροπή την τρίτη ημέρα.

νικος 25

Δημοσίευση από νικος 25 »

Τελικα ΝΙΚΟ Α/Β πηγα στον ακτινολογο μου εβαλε σφραγιδα αλλα και υπογραφη στην φωτο. Αλλα δεν φενεται καλα μονο το επιθετο τ γιατι εχει πανω η φωτο 1) στρογγυλη 2) σφραγιδα ελλ. Δημοκρατιας τετραγωνη 3) σγραγιδα διευθ. Παθολογικης κλινικης 4) σφραγιδα ακτινολογου κ υπογραφη. Ομως ειναι καπως μουτζουρωμενα γιατι επεσαν πολλες σφραγιδες. Τι στο καλο.ελεος!δεν νομιζω να ειναι τοσο μα τοσο σχολαστικοι κ να μ πουνε να ειναι μουτζουρωμενη μια σφραγιδα. Ομως το επιθετο του ακτινολογου φενεται κανονικα. Ενταξει δεν φενεται ολοκληρη αλλα τι να κανουμε τωρα. Οτι υπογραφη κ σφραγιδα υπηρχε διαθεσιμη την εβαλαΕικόνατι αλλο να εκανα. Παντως προβλημα δεν νομιζω εχω. Αλλα αν μου πουνε επειδη ειναι λιγο μουτζουρομενη μια σφραγιδα θα τους μαμησω! Πιο τυπικος δεν γινομουν!

ΝΙΚΟΣ Α/Β΄ ε.α.

MΗν ανησυχείς Νίκος 25 είσαι εντάξει τώρα,[[όποιος έχει μπόλικο πιπέρι βάζει και στα λάχανα]] λέει ο θυμόσοφος λαός μας. Αλήθεια ήθελα να έβλεπα την... Τετράγωνη; Σφραγίδα της Ελληνικής Δημοκρατίας που σου έβαλε...
Λακεδαιμόνιος
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Νικο εμεις τελειωσαμε ψυχοτεχνικα σημερα. Αρα αυριο εχουμε τους γιατρους και παρασκευη την υγειονομικη επιτροπη;
ΝΙΚΟΣ Α/Β΄ ε.α.

Λακεδαιμόνιος έγραψε:Νικο εμεις τελειωσαμε ψυχοτεχνικα σημερα. Αρα αυριο εχουμε τους γιατρους και παρασκευη την υγειονομικη επιτροπη;
Aκριβώς έτσι είναι, αύριο και μεθαύριο στα Πολυιατρεία επί της Πειραιώς. Θάχει πλάκα την Παρασκευή που θα περνούν ομάδες από λαθρομετανάστες Μουσουλμάνους με την κατάλληλη αμφίεση [έχουν κάποιο παράνομο τζαμί εκεί κοντά] και θα σας λοξοκοιτάζουν όπως θα είστε μαζεμένοι έξω από το κτήριο.
Λακεδαιμόνιος
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

200 νοματαιοι θα μαστε... Ας λοξοκοιταζουν αν θελουν... Να δω που θα βρεθει το τζαμι τους :P
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες