Ιατρικές Εξετάσεις Ειδικών Φρουρών (2011)
Θα παω αυριο το πρωι. Και οσον αφορα τους ειδ φρουρους μαλλον πρεπει να το ξεχναω ε;

-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 13
γ έγραψε:Θα παω αυριο το πρωι. Και οσον αφορα τους ειδ φρουρους μαλλον πρεπει να το ξεχναω ε;
Αν ο γιατρός διαγνώσει ότι έχεις χρόνια ηπατίτιδα δυστυχώς θα σε απορρίψουν
Εμβόλιο δεν είχες κάνει;
Ειχα κανει σιμεων. Δεν ξερω τωρα πως κ γιατι συνεβη. Αυτη τη στιγμη τα εχω εντελως χαμενα. Τοσα χρονια υπομονης, τοσα εξοδα για μορια κ απο το πουθενα ολα χανονται. Δεν ξερω τι να πω.
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 1
Αδελφε πηγαινε σε ενα ιατρειο εξω-μικροβιολογικο παντα. Πληρωσε τον γιατρο, εξηγησε του την κατασταση κ ισως σε βοηθησει!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Παίδες μια ερώτηση θέλω να κάνω! Αφού βγούν οι τελικοί πίνακες μετά θα έχουμε χρονικό περιθώριο να κάνουμε τις ιατρικες εξετάσεις που ζητάνε ή πρέπει να τις ξεκινήσουμε απο τώρα σιγά σιγά;
- geral
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 26
Γιωργος έγραψε:Παίδες μια ερώτηση θέλω να κάνω! Αφού βγούν οι τελικοί πίνακες μετά θα έχουμε χρονικό περιθώριο να κάνουμε τις ιατρικες εξετάσεις που ζητάνε ή πρέπει να τις ξεκινήσουμε απο τώρα σιγά σιγά;
Με βάση τα περσινά δεδομένα θα έχεις μια βδομάδα καιρό. Ξεκίνα πάντως τώρα να δεις ποιες εξετάσεις μπορείς να κάνεις τώρα σε δημόσιο νοσοκομείο και όσες δεις και δεν προλαβαίνεις πήγαινε σε ιδιωτικό
Ρε παιδια εχω ποιστποιητικο τυπου α απο τις 6 οκτωβριου το ειχα βγαλει για την πυροσβεστικη και μου ειχανε δωσει 2 το ενα το εδωσα εκει και το αλλο το εχω απο τοτε θα ισχυει τωρα που θα παμε για εξετασεις η θα θελουν πιο προσφατο?
Καλη μας Επιτυχία. Να δουμε τωρα που θα κανουμε εξετασεις αφου το ικα με εκλεινε σε ολα απο δεκεμβριο και μετα ραντεβου και το νοσοκομειο καλο ιανουαριο. Λεφτα δεν παιζουν. Τελεια. Αν πας χωρις εξετασεις σε Απορρίπτουν Με την μια?
Μακαρι ολη η ζωη να ηταν μια εκδρομη Ολη την ζωη μου τρελαμενος παοκαρα ως το τελος
Παιδιά sos πήρε κανένας τηλέφωνο να μάθει ποσο πρόσφατες θέλουν τις εξέτασης;
εγώ τις έκανα όλες πριν 1.5 μηνα θα τις δεχτούν μην ξανά τρέχω
- geral
- Αρχιλοχίας
nikos έγραψε:Παιδιά sos πήρε κανένας τηλέφωνο να μάθει ποσο πρόσφατες θέλουν τις εξέτασης;
Εγώ όταν είχα πάρει τηλ στην διεύθυνση υγειονομικού μου είπαν 3 μήνες ισχύουν.
- geral
- Αρχιλοχίας
pantzos4 έγραψε:Καλη μας Επιτυχία. Να δουμε τωρα που θα κανουμε εξετασεις αφου το ικα με εκλεινε σε ολα απο δεκεμβριο και μετα ραντεβου και το νοσοκομειο καλο ιανουαριο. Λεφτα δεν παιζουν. Τελεια. Αν πας χωρις εξετασεις σε Απορρίπτουν Με την μια;
καλό θα ήταν να πας σε ένα δημόσιο νοσοκομείο να τις κάνεις. Πήγαινε χωρίς ραντεβού αφού δεν προλαβαίνεις και εξήγησε τους την κατάσταση. Ο Λακεδαιμόνιος είχε πεί πριν λίγες σελίδες τα εξής : "Μου λενε υπηρχαν παιδια που πηγαν περυσι και τους ειπαν οτι δεν τις ειχαν κανει γιατι τα ταμεια τους εκλειναν πολυ αργα ραντεβου και τους τις εκαναν επι τοπου σε δικους τους. Αλλοι πηγαιναν παλιες εξετασεις (3μηνων και) και τις δεχονταν... Εμεις τους τις εχουμε να σπαρταρανε με φωτο, γνωματευσεις και υπογραφες και λες να κολλησουν στις φωτο; Εγω θα σου ελεγα μην κανεις αλλη τσαμπα... Αν δεν τους κανει θα στην κανουν επι τοπου... Αποψη μου και ετσι θα κανω και εγω (γιατι και εμενα οι γιατροι μου ειπαν μα καλα εχει τα στοιχεια σου πανω, γνωματευση Και τη φωτο δεν τα βλεπουν; Και δεν μου εβαλαν σε φωτο) ... " Τώρα τι να σου πω είναι λίγο ρίσκο, αλλά αν δεν βγάλεις άκρη με το νοσοκομείο το δημόσιο δεν έχεις κάτι άλλο να κάνεις. Πάρε κατά την γνώμη μου την διεύθυνση υγειονομικού και πες τους την κατάσταση να δεις τι θα σου πουν.
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 19
Καλα θυμασαι geral... Δεν σε κοβουν για αυτους τους λογους... Αν τους εξηγησεις οτι δεν επαιζε μια το πολυ πολυ να σου πουνε γιατι δεν τις εκλεινες πιο νωρις σε δημοσιο; Ε πες γιατι ηθελα να ειναι καινουργιες αλλα τελικα τα υπολογισα λαθος. Λογικα θα σε παραπεμψουν σε δικους τους.
Οκ ευχαρισρτώ πολύ για της πληροφορίες...
Μακαρι ολη η ζωη να ηταν μια εκδρομη Ολη την ζωη μου τρελαμενος παοκαρα ως το τελος
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες