Ιατρικές Εξετάσεις Ειδικών Φρουρών (2011)
Ευχαριστω πολυ! Ειναι τραγικο να κανω το 1000 σε 3 30 και να μεινω εξω!
Παιδιά εγω που είμαι επιλαχόν να τις κάνω τις εξετάσεις; Μπορειτε να βάλετε ενα λινκ με τις εξετασεις που πρέπει να κάνουμε για να τις κατεβάσουμε κάτω;
Σορρυ παιδια τις ειδα τις εξετασεις
ΣΙΜΕΩΝ έγραψε:Παιδιά εγω που είμαι επιλαχόν να τις κάνω τις εξετάσεις; Μπορειτε να βάλετε ενα λινκ με τις εξετασεις που πρέπει να κάνουμε για να τις κατεβάσουμε κάτω;
ΣΙΜΕΩΝ τα γράφει όλα μέσα η προκήρυξη,(για ποιες εξετάσεις πρέπει να γίνουν)
Τώρα αν πρέπει να κάνεις τις εξετάσεις τώρα η αν σε καλέσουν σαν επιλαχών δεν ξέρω.
ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΩΝ 700 ?!
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 3
Παιδιά ερώτηση κρίσεως... Όσοι κάνατε τις εξετάσεις πέραν της γνωμάτευσης σας έβαλαν και υπογραφή στην φωτογραφία της ακτινογραφίας;(όπως αναφέρεται στην προκήρυξη) Εγώ έπεσα σε ένα !@#$% γιατρό και ενώ μου έδωσε γνωμάτευση, σφραγίδα του νοσοκομείου στην φωτογραφία στην οποία δεν έβαλε όμως την υπογραφή του λέγοντας συνέχεια πως δεν χρειάζεται αυτος ξέρει καλύτερα
Κλπ... Δεν είναι υποχρεωμένος να την βάλει εφόσον αναφέρεται στην προκήρυξη;

-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 2
Nuvolari έγραψε:Παιδιά ερώτηση κρίσεως... Όσοι κάνατε τις εξετάσεις πέραν της γνωμάτευσης σας έβαλαν και υπογραφή στην φωτογραφία της ακτινογραφίας;(όπως αναφέρεται στην προκήρυξη) Εγώ έπεσα σε ένα !@#$% γιατρό και ενώ μου έδωσε γνωμάτευση, σφραγίδα του νοσοκομείου στην φωτογραφία στην οποία δεν έβαλε όμως την υπογραφή του λέγοντας συνέχεια πως δεν χρειάζεται αυτος ξέρει καλύτεραΚλπ... Δεν είναι υποχρεωμένος να την βάλει εφόσον αναφέρεται στην προκήρυξη;
αν ειναι υποχρομενος δεν το γνωριζω αλλα γιαυτο πληρωνεις εξ αλλου και εσυ σιγουρα την χρειαζεσαι διοτι το λεει ξεκαθαρα η προκυρηξη. Εμενα μου εβαλε παντως. Σε ιδιωτη πηγες η σε νοσοκομειο; Καλο ειναι να το ψαξεις λιγο.
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 19
Εγω παλι εβαλα φωτογραφιες αλλα οχι υπογραφες και σφραγιδες πανω στη φωτογραφια. Ελεος ρε μαγκες οι εξετασεις εχουν πανω τυπωμενα τα στοιχεια μας (εκει που τις εκανα εγω τουλαχιστον) δεν βλεπουν στις φωτο οτι εγω ειμαι; Τι σφραγιδες πανω σε φωτο και κουραφεξαλα; Ειπαμε τυπικοι αλλα παν μετρον αριστον./... Μην τρελαθουμε κιολας...
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Σε νοσοκομείο πήγα φίλε μου και ενω του εξήγησα πως έχει η κατάσταση αυτός μου λέει "τσου" με ένα υφάκι... Πρόβλημα που δεν συνάντησα στους υπόλοιπους γιατρούς, ασε σου λεω ο γιατρος ήταν περιπτωσάρα... Άντε να βγάλω και άλλη ακτινογραφία να ξεμπερδεύω θα μου πεις... Αλλά επειδη απολύθηκα πρόσφατα αυτή μαζι με του στρατού ήταν η 4η αν βγάλω και άλλη θα παμε στις 5 ακτινογραφίες σε ένα χρονο... Μάλλον αυτο θα κανω δηλαδή αλλα με βλέπω μέχρι την σχολή με 3 χέριαzarkasterd έγραψε:Nuvolari έγραψε:Παιδιά ερώτηση κρίσεως... Όσοι κάνατε τις εξετάσεις πέραν της γνωμάτευσης σας έβαλαν και υπογραφή στην φωτογραφία της ακτινογραφίας;(όπως αναφέρεται στην προκήρυξη) Εγώ έπεσα σε ένα !@#$% γιατρό και ενώ μου έδωσε γνωμάτευση, σφραγίδα του νοσοκομείου στην φωτογραφία στην οποία δεν έβαλε όμως την υπογραφή του λέγοντας συνέχεια πως δεν χρειάζεται αυτος ξέρει καλύτεραΚλπ... Δεν είναι υποχρεωμένος να την βάλει εφόσον αναφέρεται στην προκήρυξη;
αν ειναι υποχρομενος δεν το γνωριζω αλλα γιαυτο πληρωνεις εξ αλλου και εσυ σιγουρα την χρειαζεσαι διοτι το λεει ξεκαθαρα η προκυρηξη. Εμενα μου εβαλε παντως. Σε ιδιωτη πηγες η σε νοσοκομειο; Καλο ειναι να το ψαξεις λιγο.

Συμφωνώ 100% ρε φίλε και δεν νομίζω να πούνε τίποτα... Η δικιά μου σφραγίδα έχει υπογραφή δεν... Αλλά το ρισκάρεις;Λακεδαιμόνιος έγραψε:Εγω παλι εβαλα φωτογραφιες αλλα οχι υπογραφες και σφραγιδες πανω στη φωτογραφια. Ελεος ρε μαγκες οι εξετασεις εχουν πανω τυπωμενα τα στοιχεια μας (εκει που τις εκανα εγω τουλαχιστον) δεν βλεπουν στις φωτο οτι εγω ειμαι; Τι σφραγιδες πανω σε φωτο και κουραφεξαλα; Ειπαμε τυπικοι αλλα παν μετρον αριστον./... Μην τρελαθουμε κιολας...
Φίλε μου μην ανησυχείς Αν η ακτινογραφία σου έχει μόνο σφραγίδα πάνω στην επικολληθείσα φωτογραφία και δεν έχει υπογραφή εφ΄όσον η διάγνωση του ακτινολόγου γιατρού που την συνοδεύει είναι σφραγισμένη και υπογεγραμμένη κανονικά. Το πιθανότερο είναι ότι δεν θα το προσέξει κανείς αλλά μπορείς εύκολα να το τακτοποιήσεις και εσύ ο ίδιος...
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Νulovari εχω πολλα φιλαρακια φρουρους και μαλιστα τελευταιας σειρας... Καθομαι και τους λεω τι συζηταμε σε αυτο το φορουμ και μου λενε καλος μ@@@ ειμαι και ασχολουμαι τοσο... Δεν ειναι εξωγηινοι εκει που θα παμε... Καταλαβαινουν 5 πραγματα και δεν θα κολλησουν σε τετοιες λεπτομερειες. Ασε που αν δεν τους κανει κατι σε παραπεμπουν οι ιδιοι σε δικους τους να τα κανεις επι τοπου... Μην τρελαινεστε ρε παιδια και τρελαινομαστε ομαδικως μετα!
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Έχεις δίκιο... Και εγώ ακριβώς αυτό έχω στο μυαλό μου αλλα επειδή δεν μας παίρνει για καμιά στραβή για αυτό το σκαλίζω τόσο, απλά ήθελα να δω αν έτυχε και σε άλλον...Λακεδαιμόνιος έγραψε:Νulovari εχω πολλα φιλαρακια φρουρους και μαλιστα τελευταιας σειρας... Καθομαι και τους λεω τι συζηταμε σε αυτο το φορουμ και μου λενε καλος μ@@@ ειμαι και ασχολουμαι τοσο... Δεν ειναι εξωγηινοι εκει που θα παμε... Καταλαβαινουν 5 πραγματα και δεν θα κολλησουν σε τετοιες λεπτομερειες. Ασε που αν δεν τους κανει κατι σε παραπεμπουν οι ιδιοι σε δικους τους να τα κανεις επι τοπου... Μην τρελαινεστε ρε παιδια και τρελαινομαστε ομαδικως μετα!
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Μου λενε υπηρχαν παιδια που πηγαν περυσι και τους ειπαν οτι δεν τις ειχαν κανει γιατι τα ταμεια τους εκλειναν πολυ αργα ραντεβου και τους τις εκαναν επι τοπου σε δικους τους. Αλλοι πηγαιναν παλιες εξετασεις (3μηνων και) και τις δεχονταν... Εμεις τους τις εχουμε να σπαρταρανε με φωτο, γνωματευσεις και υπογραφες και λες να κολλησουν στις φωτο; Εγω θα σου ελεγα μην κανεις αλλη τσαμπα... Αν δεν τους κανει θα στην κανουν επι τοπου... Αποψη μου και ετσι θα κανω και εγω (γιατι και εμενα οι γιατροι μου ειπαν μα καλα εχει τα στοιχεια σου πανω, γνωματευση Και τη φωτο δεν τα βλεπουν; Και δεν μου εβαλαν σε φωτο) ...
Ρε παιδια θελω να κανω μια πολυ σημαντικη ερωτηση και οποιος μπορει ας βοηθησει γιατι εχω πανικοβληθει. Πριν ενα μηνα ειχα δωσει αιμα κ οπως ειναι λογικο αυτοι εκαναν τις απαραιτητες εξετασεις για να δουν αν ειναι ολα καλα. Σημερα με πηραν τηλ απο το νοσοκομειο κ μου ειπαν οτι πρεπει να παω απο κει γιατι εχω λεει ηπατιτιδα β. Δεν ξερω ακομα πως κ γιατι αλλα οπως ειναι λογικο κοιταξα κατευθειαν την προκυρηξη να δω τι λεει κ δυστυχως λεει οτι αποκλειονται οσοι εχουν χρονιες ηπατιτιδες. Και τωρα τι γινετε ρε παιδια; Τα εχω χασει. Τερμα το ονειρο μ να μπω στην αστυνομια;

-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 13
Το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να πας στο νοσοκομείο και να μιλήσεις με τον γιατρό, δεν είναι να αφήνεις τέτοια πράγματα...
http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=54567
http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=54567
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες