Ιατρικές Εξετάσεις Ειδικών Φρουρών (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Αλεξανδρος

Δημοσίευση από Αλεξανδρος »

Παιδια να κανω και εγω μια ερωτηση... Αφου τις εξετασεις τις βγαζουμε εμεις η σε δημοσιο η σε ιδιωτικο νοσοκομειο αυτο σημαινει οτι αυτοι απλα Επιβεβαιωνουν το οτι ειμαστε Υγιης Γιατι μας καλουν 2 μερες για υγειονομικα; Τι κανουμε...
Λακεδαιμόνιος
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από Λακεδαιμόνιος »

Την ιδια απορια με τον Αλεξανδρο ειχα και εγω. Υποθετω τη μια πας για επιβεβαιωση εξετασεων και οφθαλμιατρους και τα λοιπα και την αλλη για να σε γδυσουν, να τσεκαρουν τατοου, δεικτη μαζας σωματος και ολα τα υπολοιπα. Υποθετω δεν ξερω ξαναλεω...
ΓΙΑΝΝΗΣ

Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ »

Ρε μαγκες γιατι αγχωνετε τον κοσμο; Εδω δεν μας εχουν καλεσει ακομα απο τα ατ της γειτονιας μας και εσεις λετε οτι απο χθες πρεπει να κανουμε τις εξετασεις; Καταρχην η προκυρηξη ειναι ασαφης, δεν μας γραφει ποτε ακριβως πρεπει να κραταμε μαζι μας τα χαρτια; Στα υγεονομικα-ψυχοτεχνικα η οπως στον @#$%τα λενε, η στα αθληματα; Ας μου απαντησει καποιος που πραγματικα ξερει. Μεχρι στιγμης εγω δεν εχω κανει καμια εξεταση. Ενας λογος ειναι οτι ειμαι και ανασφαλιστος. Τεσπα ευχομαι πραγματικα καλη επιτυχια σε ολους μας και να τα πουμε στην καθε σχολη που θα παμε.
Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Alexandros9 »

Παίδες μην ψαρώνετε όσοι μπορείτε τις εξετασεις στο Ι. Κ. Α εγω έχω κλέισει ραντεβου στο Ι. Κ. Α κ όλες θα τις κανω εκει... Μην ξοδευεστε σε ιδιωτικα λεφτα δεν υπάρχουν άλλωστε
Άβαταρ μέλους
COMBAT MEDIC
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από COMBAT MEDIC »

admiral123q έγραψε:Παλικαριά Εμένα Ενας Αστυνομικός Μου ειπαι να Μην Κάνω Τιποτα Ακόμα Θα μας στειλουν αυτοι σε ιατρο! Οτι νανε;/ Να τα κανω να τα εχω;

και μενα το ιδιο μου ειπαν και δεν εχω κανει τπτ ακομα
NIΚΟΣ Α/Β ε.α.

Δημοσίευση από NIΚΟΣ Α/Β ε.α. »

Λακεδαιμόνιος έγραψε:Την ιδια απορια με τον Αλεξανδρο ειχα και εγω. Υποθετω τη μια πας για επιβεβαιωση εξετασεων και οφθαλμιατρους και τα λοιπα και την αλλη για να σε γδυσουν, να τσεκαρουν τατοου, δεικτη μαζας σωματος και ολα τα υπολοιπα. Υποθετω δεν ξερω ξαναλεω...
Πολύ σωστός όπως ακριβώς το υποθέτεις. Την 2η ημέρα στα Πολυιατρεία επί της Πειραιώς θα Εξετασθείτε Από Οφθαλμίατρο, Ω. Ρ. Λ. Παθολόγο, Δερματολόγο κ. Λ. Π. Και την 3η ημέρα από την Αρμόδια Υγειονομική Επιτροπή Κατάταξης για τα περαιτέρω. Συμβουλή μου να βγάλετε έγκαιρα τις εξετάσεις που σας ζητούνε, γιατί ο χρόνος που μεσολαβεί, από την ημερομηνία ανακοίνωσης των οριστικών πινάκων επιτυχόντων, μέχρι τις εξετάσεις στην Αθήνα είναι συνήθως πολύ μικρός.

BILL2350
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από BILL2350 »

Δευτερα πρωι πρωι παω για εξετασεις στο νοσοκομειο. Πιστευω να τις βγαλω ολες και να τελειωνω. Προσοχη οι εξετασεις πρεπει να ειναι γραμμενες στο βιβλιαριο υγειας η παραπεμτικο απο γιατρο, αλλιως δεν τις κανουν. Ευτυχως που περασα απο εκει σημερα. Υπομονη για τους τελικους πινακες

BILL2350
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Καλημερα. Ειναι κανεις που να ξερει ποσους και ποιους γιατρους περναμε Στην αθηνα οταν μας καλεσουν

hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από hackertom »

BILL2350 έγραψε:Καλημερα. Ειναι κανεις που να ξερει ποσους και ποιους γιατρους περναμε Στην αθηνα οταν μας καλεσουν

Αυτό με ενδιαφέρει και εμένα...Kai nα μας πουν μπορούμε να κοπούμε εκεί; Είναι κάτι που πρέπει να προσέξουμε;
Άβαταρ μέλους
Alexandros26
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Alexandros26 »

hackertom έγραψε:
BILL2350 έγραψε:Καλημερα. Ειναι κανεις που να ξερει ποσους και ποιους γιατρους περναμε Στην αθηνα οταν μας καλεσουν

Αυτό με ενδιαφέρει και εμένα...Kai nα μας πουν μπορούμε να κοπούμε εκεί; Είναι κάτι που πρέπει να προσέξουμε;

Περναμε απο κοσκινο, και βεβαια κοβουνε το τι να προσεξουμε ειναι το αυτονοητο οχι τατουαζ κλπ.
Άβαταρ μέλους
ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ »

NIΚΟΣ Α/Β ε. Α. έγραψε:
Λακεδαιμόνιος έγραψε:Την ιδια απορια με τον Αλεξανδρο ειχα και εγω. Υποθετω τη μια πας για επιβεβαιωση εξετασεων και οφθαλμιατρους και τα λοιπα και την αλλη για να σε γδυσουν, να τσεκαρουν τατοου, δεικτη μαζας σωματος και ολα τα υπολοιπα. Υποθετω δεν ξερω ξαναλεω...
Πολύ σωστός όπως ακριβώς το υποθέτεις. Την 2η ημέρα στα Πολυιατρεία επί της Πειραιώς θα Εξετασθείτε Από Οφθαλμίατρο, Ω. Ρ. Λ. Παθολόγο, Δερματολόγο κ. Λ. Π. Και την 3η ημέρα από την Αρμόδια Υγειονομική Επιτροπή Κατάταξης για τα περαιτέρω. Συμβουλή μου να βγάλετε έγκαιρα τις εξετάσεις που σας ζητούνε, γιατί ο χρόνος που μεσολαβεί, από την ημερομηνία ανακοίνωσης των οριστικών πινάκων επιτυχόντων, μέχρι τις εξετάσεις στην Αθήνα είναι συνήθως πολύ μικρός.

την 3η μερα στην αρμοδια υγειονομικη επιτροπη καταταξης θα ανακοινωθει σε καθε υποψηφιο αν ειναι υγειονομικα ικανος ή οχι;
ΝΙΚΟΣ Α/Β΄ ε.α.

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ Α/Β΄ ε.α. »

ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ έγραψε:
NIΚΟΣ Α/Β ε. Α. έγραψε:

την 3η μερα στην αρμοδια υγειονομικη επιτροπη καταταξης θα ανακοινωθει σε καθε υποψηφιο αν ειναι ικανος ή οχι;
Τους κρατούν στο τέλος όπου και τους ενημερώνουν κατ΄ιδίαν. Είναι αυτονόητο ότι την επόμενη και τελευταία

ημέρα στα Αθλητικά θα πάνε όσοι δεν έχουν κοπεί.

BILL2350
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Εγω την δευτερα παω να τις κανω αν δω οτι αργουν τ αποτελεσματα τις ξανακανω.
μανος

Δημοσίευση από μανος »

Εκανα σημερα το καρδιογραφημα, μου εγραψε οτι εχω ατελες δεξι μπλοκ. Ειπε οτι ειναι ασημαντο, ανυσηχω οτι θα με κοψουν!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Greek_Army »

μανος έγραψε:Εκανα σημερα το καρδιογραφημα, μου εγραψε οτι εχω ατελες δεξι μπλοκ. Ειπε οτι ειναι ασημαντο, ανυσηχω οτι θα με κοψουν!

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=271051

Κάνω ρεπορτάζ Εικόνα

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Rak95ghost και 2 επισκέπτες