Ιατρικές Εξετάσεις Ειδικών Φρουρών (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
αετος

Δημοσίευση από αετος »

Για το αίμα και τα ουρα δεν θέλει γνωμάτευση αλλα μονο υπογραφη και σφραγίδα. Διαβαζουμε λιγο τις προκυρήξεις!
Πανος

Δημοσίευση από Πανος »

Μια ερωτηση. Ακτινογραφια, εξετασεις αιματος κλπ που ζητανε πρεπει να τα βγαλουμε και εμεις ως επιλαχοντες (το 30%), να τα χουμε ετοιμα ή θα πρεπει να περιμενουμε?
Καραϊσκάκης
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Καραϊσκάκης »

ΠΙΛΟΤΟΣ έγραψε: Μπορούμε να έχουμε όλες τις εξετάσεις απο ιδιωτικό ;
Ναί φυσικά. Αφού ρε αιθεράρχη αεροπόρε πιλότε το αναφέρει ξεκάθαρα η προκήρυξη...
Άβαταρ μέλους
geral
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από geral »

Καραϊσκάκης έγραψε:
ΠΙΛΟΤΟΣ έγραψε: Μπορούμε να έχουμε όλες τις εξετάσεις απο ιδιωτικό ;
Ναί φυσικά. Αφού ρε αιθεράρχη αεροπόρε πιλότε το αναφέρει ξεκάθαρα η προκήρυξη...

Για το καρδιογράφημα δεν το διευκρινίζει κάπου, μόνο για τις μικροβιολογικές και την ακτινογραφία λέει ότι μπορείς να το κάνεις και σε ιδιωτικό και σε δημόσιο.

vagos

Δημοσίευση από vagos »

Οι εξετασεις πρεπει να γινουν τωρα αμεσα; Αναφερει καπου κατι τετοιο; Εννοω πωσ λογικα θα υπαρχει χρονοσ να τισ βγαλεις αφου βγουν πρωτα οι ημερομηνιες. Ετσι δεν ειναι; Διαφορετικα η θα το εγραφε καπου η θα σε ενημεροναν απο τιν αστυνομικη αρχη.
Άβαταρ μέλους
geral
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από geral »

vagos έγραψε:Οι εξετασεις πρεπει να γινουν τωρα αμεσα; Αναφερει καπου κατι τετοιο; Εννοω πως λογικα θα υπαρχει χρονος να τις βγαλεις αφου βγουν πρωτα οι ημερομηνιες. Ετσι δεν ειναι; Διαφορετικα η θα το εγραφε καπου η θα σε ενημεροναν απο τιν αστυνομικη αρχη.

Και εγώ αυτή την απορια έχω. Σήμερα έβγαλα ακτινογραφία θώρακος χωρίς ραντεβού. Για καρδιογράφημα και μικροβιολογικές μου είπαν πως πρέπει να κλέισω ραντεβού. Στις μικροβιολογικές μου είπαν πως σε περίπου 10 ημέρες από την μέρα που θα κλέισω το ραντεβού θα πρέπει να πάω. Θα δω αύριο μήπως βρω πουθενά καμία άκρη. Δεν ξέρω αν σου δίνουν κανένα χαρτί να πας σαν επείγον, αλλά καλύτερα κάνε τα κουμάντα σου από τώρα γιατί πιθανόν να μην αργήσουν να μας καλέσουν.
νικος 25

Δημοσίευση από νικος 25 »

Καραϊσκάκης έγραψε:Λεβεντόπαιδα εγώ πήγα στο Σισμανόγλειο και έδωσα ? 32 στα οποία ήταν:1) Η παθολόγος να μου γράψει τις αιματολογικές εξετάσεις, στο τέλος της είπα να μου γράψει "Επείγον" ώστε να μην κλείσω ραντεβού,2) Αιματολογικές εξετάσεις με γνωμάτευση του μικροβιολόγου και 3) Καρδιογράφημα με γνωμάτευση του καρδιολόγου... Μωρέ πρωτοπαλίκαρα όσα θέλουν χρεώνουν ακόμα και στο Δημόσιο Εικόνα
ρε καραισκακι πολυ περιεργα πραγματα συμβαινουν. Στην προκυρηξη δεν γραφει για γνωματευση στα αιματολογικα παρα μονο για θωρακα και καρδιογραφημα. Εγω ρωτησα αλλα μου ειπαν τα αιματολογικα δεν εχει γνωματευσεις παρα μονο δυο χαρτια. Το ενα ηταν για τα ουρα. Και το αλλο για το αιμα τη γλυκοζη τριγλικεριδια κτλ. Και γραφει πανω αριστερα αρνητικο το αποτελεσμα δηλαδη. Γιατι γνωματευση; Αφου γραφει αρνητικο αρα κανενα προβλημα; Ξερεις κατι που δεν ξερω; Στα νοσοκομεια ο καθενας στο κοσμο τ. Μηπως ηθελε αυτη να σ φαει λεφτα; Γιατι στις γενικες το να σε γραψει 5 κωδικους (παραπεμπτικο) εγω δεν πληρωσα. Τι να πω. Μας κοροιδευουν
Άβαταρ μέλους
COMBAT MEDIC
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από COMBAT MEDIC »

Λακεδαιμόνιος έγραψε:Μαγκες σημερα εκανα τις αιματολογικες εξετασεις και την ακτινογραφια θωρακος σε ιδιωτικο νοσοκομειο (Βιοιατρική) ... Αυτά εχουν μεσα τα αποτελεσματα αλλα οχι γνωματευση... Εχουν τις τιμες που ολες ειναι μεσα στα προβλεπομενα πλαισια αλλα πρεπει να τις παω και σε παθολογο ιατρο για να τις επιβεβαιωσει; Το ιδιο και με ακτινογραφια σε ακτινολογο και το ηλεκτροκαρδιογραφημα σε καρδιολογο; Ας απαντησει καποιος που ξερει σιγουρα ννα κλεισω ραντεβου αν ειναι...

για πες και την λυπητερη ρε φιλε γιατι εγω δεν τα εχω κανει ακομα
νικος 25

Δημοσίευση από νικος 25 »

Λακεδαιμόνιος έγραψε:Μαγκες σημερα εκανα τις αιματολογικες εξετασεις και την ακτινογραφια θωρακος σε ιδιωτικο νοσοκομειο (Βιοιατρική) ... Αυτά εχουν μεσα τα αποτελεσματα αλλα οχι γνωματευση... Εχουν τις τιμες που ολες ειναι μεσα στα προβλεπομενα πλαισια αλλα πρεπει να τις παω και σε παθολογο ιατρο για να τις επιβεβαιωσει; Το ιδιο και με ακτινογραφια σε ακτινολογο και το ηλεκτροκαρδιογραφημα σε καρδιολογο; Ας απαντησει καποιος που ξερει σιγουρα ννα κλεισω ραντεβου αν ειναι...

για καρδιογραφημα και ακτινες 100% σιγουρα θελει γνωματευση γιατρου και φυσικα για καρδιογραφημα σε καρδιολογο οχι παθολογο σε ακτινες παθολογο. Για αιματολογικες δεν χρειαζετε δεν το αναφερει η προκυρηξη
NIΚΟΣ Α/Β ε.α.

Δημοσίευση από NIΚΟΣ Α/Β ε.α. »

Φίλε νίκος 25 δεν χρειάζεται γνωμάτευση Από Παθολόγο ιατρό γιά την ακτινογραφία, αλλά αρκεί η γνωμάτευση του ιδίου του Ακτινολόγου ιατρού. Γιά τα υπόλοιπα που γράφεις έχεις απόλυτο δίκιο.
Καραϊσκάκης
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Λεβεντόπαιδα εγώ δεν αναφέρθηκα σωστά, εννοούσα τα αποτελέσματα της αιματολογικής εξέτασης, δεν θέλει εκεί γνωμάτευση αλλά τα αποτελέσματα και την σφραγίδα/υπογραφή του μικροβιολόγου. Όσο αφορά το καρδιογράφημα νομίζω και από ιδιώτη γιατρό μπορείς να το παρουσιάσεις, αν κάνω λάθος διορθώστε με...
NIΚΟΣ Α/Β ε.α.

Καραϊσκάκης έγραψε:Λεβεντόπαιδα εγώ δεν αναφέρθηκα σωστά, εννοούσα τα αποτελέσματα της αιματολογικής εξέτασης, δεν θέλει εκεί γνωμάτευση αλλά τα αποτελέσματα και την σφραγίδα/υπογραφή του μικροβιολόγου. Όσο αφορά το καρδιογράφημα νομίζω και από ιδιώτη γιατρό μπορείς να το παρουσιάσεις, αν κάνω λάθος διορθώστε με...
Πολύ σωστά.

Καραϊσκάκης
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Αυτό που λέει ο Νικολής έχει δίκιο. Ότι δηλαδή στην προκήρυξη δεν αναφέρει αν το Ηλεκτροκαρδιογράφημα θα είναι από δημόσιο ή ιδιώτη ιατρό. Είναι σίγουρο 100% πως δεν υπάρχει πρόβλημα από ιδιώτη;
NIΚΟΣ Α/Β ε.α.

Καραϊσκάκης έγραψε:Αυτό που λέει ο Νικολής έχει δίκιο. Ότι δηλαδή στην προκήρυξη δεν αναφέρει αν το Ηλεκτροκαρδιογράφημα θα είναι από δημόσιο ή ιδιώτη ιατρό. Είναι σίγουρο 100% πως δεν υπάρχει πρόβλημα από ιδιώτη;
Bεβαίως και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Πέρυσι και πρόπερσι υπήρχαν πάρα πολλοί που είχαν Η/Κ από ιδιώτη γιατρό και δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα.

Λακεδαιμόνιος
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από Λακεδαιμόνιος »

EΓώ πάντως όλα σε ιδιωτικό τα έκανα... Και ξεμπέρδεψα... Μου στοίχισε βέβαια γύρω στα 180 ευρώ για όλα αλλά ετάξει μηδέν ταλαιπωρία και άμεσα αποτελέσματα... Πάνε και αυτά... Άντε να μας καλούνε σιγά σιγά να ξεμπερδέυουμε...
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες