Ιατρικές Εξετάσεις Ειδικών Φρουρών (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Καραϊσκάκης
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Καραϊσκάκης »

zarkasterd έγραψε:
Καραϊσκάκης έγραψε:Παιδιά καλημέρα. Πήγα το πρωί σε κρατικό νοσοκομείο για ηλεκτροκαρδιογράφημα. Η καρδιολόγος μου έγραψε πως έχω "Ατελές μπλόκ στο δεξιό σκέλος" και μου είπε πως είναι φυσιολογικό για τα νεαρά άτομα και ότι είμαι υγιής... Εσάς τι σας είπανε, πιστεύετε να έχω πρόβλημα;

φιλε αυτο το εχω ξανα ακουσει και δεν νομιζω οτι ειναι κατι σοβαρο αλλα καλυτερα να ρωτισεις καποιον καρδιολογο ακομα. Εγω αυριο εχω ραντεβου με τον δικο μου και θα τον ρωτησω και γιαυτο και θα σου πω. Κατι αλλο η εγχειρηση σκωληκοειδιτιδας προ 10ετιας λες να επηρεαζει;

Η εγχείρηση σκωληκοειδίτιδας ΔΕΝ επηρεάζει καθόλου. Άλλωστε στατιστικώς έχει αποδειχθεί πως τα τελευταία 10 χρόνια γίνονται πλέον σπάνια αυτές οι εγχειρήσεις και αυτό διότι ως απεδείχθη απο νέες ιατρικές έρευνες δεν είναι πλέον αναγκαίες όπως και οι αμυγδαλές... Πάντως ρώτα τον καρδιολόγο σου αύριο και στείλε μου προσωπικό μήνυμα να μου πείς.
νικος 25

Δημοσίευση από νικος 25 »

Φιλε καραισκακι να σε ρωτησω αν ξερεισ. Η προκυρηξη λεει στην μικροβιολογικη εξεταση κ γενικη ουρων. Εμενα που εδωσα παραπεμπτικο στο γιατρο κ εδωσα αιμα σημερα δεν μ ζητησαν ουρα. Δεν μπορω να καταλαβω. Χρειαζονται η οχι; Σιγουρα αν ξερει καποιοσ μη τη πατησουμε παιδια.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Greek_Army »

iii.Πρόσφατη μικροβιολογική εξέταση (Δημοσίου ή Ιδιωτικού Εργαστηρίου), η οποία να περιλαμβάνει:(1) γενική αίματος,(2) σάκχαρο αίματος,(3) ουρία αίματος (4) κρεατινίνη αίματος (5) τρανσαμινάσες αίματος και (6) γενική ούρων με σφραγίδα και υπογραφή του Μικροβιολόγου ιατρού.

νικος 25

ΟΚ GREEK. Κατι ασχετο. Λες να υπαρχει προβλημα GREEK στο οτι βγαζουμε τωρα τις εξετασεις; Το λεω γιατι το προσφατο με το δικο μου το μυαλο καταλαβαινω περιπου κανα 2,3 μηνες το πολυ. Αν ξερεις κατι παραπανω πες το η καποιος αλλος. Μακαρι να αγχωνομαι χωρις λογο. Ευχαριστω!
Καραϊσκάκης
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Φίλε Νικολή κανείς δεν ξέρει πότε θα μας καλέσουν. Με μία λογική προσέγγιση πιθανόν μέχρι τέλος του μήνα. Την Δευτέρα τελειώνουν οι ενστάσεις, σιγά-σιγά να ξεκινάμε τις εξετάσεις μην τρέχουμε τελευταία στιγμή

Φίλε Greek κάποιος στο περσινό forum ανέφερε πως οι Αιματολογικές εξετάσεις ισχύουν για 2 μήνες, η Ακτινογραφία για 3, και το Καρδιογράφημα για 1 μήνα. Αυτό που λές εσύ ότι δηλαδή ισχύουν όλες για 3 μήνες είναι έγκυρο; Διότι δεν το αναφέρει η προκήρυξη κάπου απ'όσο έχω δεί
BILL2350
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από BILL2350 »

Καλημερα σε ολους και καλη μας επιτυχια με το καλο στην σχολη. Εκλεισα ραντεβου για ολες τις εξετασεις τις 24 οκτωβριου τι λετενα προλαβω

Άβαταρ μέλους
geral
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από geral »

BILL2350 έγραψε:Καλημερα σε ολους και καλη μας επιτυχια με το καλο στην σχολη. Εκλεισα ραντεβου για ολες τις εξετασεις τις 24 οκτωβριου τι λετενα προλαβω

Ανετα. Και εγώ λέω από Δευτέρα να αρχίσω να τα κάνω σιγά σιγά.
BILL2350
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Να ξεκινησουμε σιγα σιγα, εγω τις εκλεισα ολες σε με μια μερα, πιστευω να τις βγαλω ολες. Στην γενικη αιματος οι προσθετες εξετασεις κοστιζουν γυρω στα 15 με 20 ευρω. Ετσι μου ειπαν στο τηλεφωνο. Οταν κλεισατε ραντεβου ζητησατε μια πληρη γενικη αιματος σην τις προσθετες η κατι αλλο γιατι παιζει να εκανα λαθος σε αυτο
Πανος

Δημοσίευση από Πανος »

Αυτο που λεει για το βιβλιαριο με τα εμβολια που ειχαμε κανει οταν ειμασταν μπομπιρες ειναι υποχρεωτικο; Αν ειναι να κατσω να ψαξω που το εχω
NIΚΟΣ Α/Β ε.α.

Δημοσίευση από NIΚΟΣ Α/Β ε.α. »

Πανος έγραψε:Αυτο που λεει για το βιβλιαριο με τα εμβολια που ειχαμε κανει οταν ειμασταν μπομπιρες ειναι υποχρεωτικο; Αν ειναι να κατσω να ψαξω που το εχω
Πέρυσι υπήρξαν κάποιοι που δεν το έφεραν μαζί τους [το είχαν λησμονήσει, το είχαν χασει κ. Λ. Π.] αλλά δεν είχαν καμία επίπτωση.

νικος 25

BILL2350 έγραψε:Να ξεκινησουμε σιγα σιγα, εγω τις εκλεισα ολες σε με μια μερα, πιστευω να τις βγαλω ολες. Στην γενικη αιματος οι προσθετες εξετασεις κοστιζουν γυρω στα 15 με 20 ευρω. Ετσι μου ειπαν στο τηλεφωνο. Οταν κλεισατε ραντεβου ζητησατε μια πληρη γενικη αιματος σην τις προσθετες η κατι αλλο γιατι παιζει να εκανα λαθος σε αυτο
ποιες προσθετες ρε bill; Στο δημοσιο νοσοκομειο εκανα εξετασεις οτι λεει η προκυρηξη 5 πραγματακια τις πηρα μετα απο κατι ωρες και τελος. Δεν πληρωσα τιποτα. Ουτε καν μου ζητησαν βιβλιαριο. Ομως πληρωσα 9 ευρω για θωρακα στη γραμματεια επειδη υπηρχε γνωματευση. Αλλα και παλι τα 15 που λες δεν ισχυουν

BILL2350
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Μου το ειπε η γραμματεια οταν εκλεισα ραντεβου οτι η μια απο τις αιματολογικες κανει 8,02 ευρω, στο νοσοκομειο αγρινιου και αλλη μια λιγα ευρω. Τωρα δεν ξερω. Θα τους ξαναπαρω σημερα

Καραϊσκάκης
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Λεβεντόπαιδα εγώ πήγα στο Σισμανόγλειο και έδωσα ? 32 στα οποία ήταν:1) Η παθολόγος να μου γράψει τις αιματολογικές εξετάσεις, στο τέλος της είπα να μου γράψει "Επείγον" ώστε να μην κλείσω ραντεβού,2) Αιματολογικές εξετάσεις με γνωμάτευση του μικροβιολόγου και 3) Καρδιογράφημα με γνωμάτευση του καρδιολόγου... Μωρέ πρωτοπαλίκαρα όσα θέλουν χρεώνουν ακόμα και στο Δημόσιο Εικόνα
Lazaros1985
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Lazaros1985 »

Παλικαρια και εγω εκανα τις εξετασεις μου στο Νοσοκομειο της Λαρισας την προηγουμενη ΔευτεραΠαλι καλα που ειχα γνωστη μεσα στο νοσοκομειο και μεσα σε δυο ωρες ειχα τελειωσει και την επομενη μερα πηγα και πηρα τα αποτελεσματα.

Αν δεν ειχα γνωστη στο Νοσοκομειο και πηγαινα με ραντεβου καλο Νοεμβριο μετα χεχε Εικόνα

ΠΙΛΟΤΟΣ

Δημοσίευση από ΠΙΛΟΤΟΣ »

Μπορούμε να έχουμε όλες τις εξετάσεις απο ιδιωτικό ;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες