Ιατρικές Εξετάσεις Ειδικών Φρουρών (2011)
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 19
Μαγκες σημερα εκανα τις αιματολογικες εξετασεις και την ακτινογραφια θωρακος σε ιδιωτικο νοσοκομειο (Βιοιατρική) ... Αυτά εχουν μεσα τα αποτελεσματα αλλα οχι γνωματευση... Εχουν τις τιμες που ολες ειναι μεσα στα προβλεπομενα πλαισια αλλα πρεπει να τις παω και σε παθολογο ιατρο για να τις επιβεβαιωσει; Το ιδιο και με ακτινογραφια σε ακτινολογο και το ηλεκτροκαρδιογραφημα σε καρδιολογο; Ας απαντησει καποιος που ξερει σιγουρα ννα κλεισω ραντεβου αν ειναι...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 13
ii. Πρόσφατη ακτινογραφία θώρακος (Δημοσίου ή Ιδιωτικού Εργαστηρίου) με ενυπόγραφη γνωμάτευση του Ακτινολόγου ιατρού και επικολλημένη επί της ακτινογραφίας φωτογραφία του υποψηφίου, σφραγισμένη και υπογεγραμμένη από τον Ακτινολόγο ιατρό.
iii. Πρόσφατη μικροβιολογική εξέταση (Δημοσίου ή Ιδιωτικού Εργαστηρίου), η οποία να περιλαμβάνει:(1) γενική αίματος,(2) σάκχαρο αίματος,(3) ουρία αίματος (4) κρεατινίνη αίματος (5) τρανσαμινάσες αίματος και (6) γενική ούρων με σφραγίδα και υπογραφή του Μικροβιολόγου ιατρού.
iv. Ηλεκτροκαρδιογράφημα (Η. Κ. Γ.) με γνωμάτευση του εκτελέσαντος ιατρού και αναγραφή επί του ηλεκτροκαρδιογραφήματος του ονοματεπώνυμο του υποψηφίου, σφραγίδα και υπογραφή του γνωματεύσαντος.
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Καταλαβα... Να κλεινω ραντεβου... Νομιζα θα τα κοιταζαν οι ιδιο ιτου εργαστηριου Και θα ξεμπερδευα οχι πως πρεπει να τα παραπεμψω σε αλλους...
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 20
Κλείσε φίλε Λακεδαίμων ραντεβού νωρίς διότι μετά θα γίνεται πανικός, εγώ θα πάω εντός εβδομάδος. Μην τα αφήνουμε τελευταία στιγμή...
Γεια σας παιδιά... Θα ήθελα να ρωτήσο για αυτές τις εξετάσεις που πρέπει να κάνουμε... Μπορούμε όποτε θέλουμε εμείς να τις κάνουμε ή πρέπει να περιμένουμε να μας ειδοποιήσουν απο το Α. Τ για να μας δώσουν κάποιο χαρτί που να λέει ότι με αύτο πρέπει να πάμε για να γίνουν οι εξετάσεις στο νοσοκομείο;
-
Φίλε Γιώργη το προβλέπει ξεκάθαρα η προκήρυξη. Ότι δηλαδή θα έχεις μαζί σου τις απαντήσεις και γνωματεύσεις των εξετάσεων όταν θα κληθείς να παρουσιασθείς στα υγειονομικά. Τώρα από'κεί και ύστερα είναι στην δική σου δικαιοδοσία το πότε θα πάς, πήγαινε τα χαράματα ή την παραμονή δική σου επιλογή, φτάνει να τις έχεις έτοιμες όποτε κληθείς... Επίσης είναι μεγάλη μαλακiα αυτό που λένε ότι σου δίνουν απ'το Α. Τ σήμα επείγον για ιατρικές εξετάσεις. Παραπληροφόρηση είναι. Το μόνο επείγον δύναται να το γράψει μόνο ο ιατρός στο συνταγολόγιο ώστε να κάνεις εξετάσεις άνευ ραντεβού. Τις εξετάσεις τις κάνουμε σε Δημόσιο ή Ιδιωτική κλινική.Γιώργος έγραψε: Γεια σας παιδιά... Θα ήθελα να ρωτήσο για αυτές τις εξετάσεις που πρέπει να κάνουμε... Μπορούμε όποτε θέλουμε εμείς να τις κάνουμε ή πρέπει να περιμένουμε να μας ειδοποιήσουν απο το Α. Τ για να μας δώσουν κάποιο χαρτί που να λέει ότι με αύτο πρέπει να πάμε για να γίνουν οι εξετάσεις στο νοσοκομείο;
Καραϊσκάκης έγραψε:Φίλε Γιώργη το προβλέπει ξεκάθαρα η προκήρυξη. Ότι δηλαδή θα έχεις μαζί σου τις απαντήσεις και γνωματεύσεις των εξετάσεων όταν θα κληθείς να παρουσιασθείς στα υγειονομικά. Τώρα από'κεί και ύστερα είναι στην δική σου δικαιοδοσία το πότε θα πάς, πήγαινε τα χαράματα ή την παραμονή δική σου επιλογή, φτάνει να τις έχεις έτοιμες όποτε κληθείς... Επίσης είναι μεγάλη μαλακiα αυτό που λένε ότι σου δίνουν απ'το Α. Τ σήμα επείγον για ιατρικές εξετάσεις. Παραπληροφόρηση είναι. Το μόνο επείγον δύναται να το γράψει μόνο ο ιατρός στο συνταγολόγιο ώστε να κάνεις εξετάσεις άνευ ραντεβού. Τις εξετάσεις τις κάνουμε σε Δημόσιο ή Ιδιωτική κλινική.Γιώργος έγραψε: Γεια σας παιδιά... Θα ήθελα να ρωτήσο για αυτές τις εξετάσεις που πρέπει να κάνουμε... Μπορούμε όποτε θέλουμε εμείς να τις κάνουμε ή πρέπει να περιμένουμε να μας ειδοποιήσουν απο το Α. Τ για να μας δώσουν κάποιο χαρτί που να λέει ότι με αύτο πρέπει να πάμε για να γίνουν οι εξετάσεις στο νοσοκομείο;
Μάλιστα... Οπότε καλό θα είναι ίδη να πηγαίνουμε σιγά σιγά να τις κάνουμε τις εξετάσεις. Γνωρίζεις μήπως πόσο καιρό πρέπει να είναι οι εξετάσεις για να μην έχουμε κάποιο Πρόβλημα όταν πάμε στα υγειονομικά;
-
Σωστός ο Σωτήριος, όμως καλό είναι και εμείς προτού παρουσιασθούμε να ελαχιστοποιήσουμε τις πιθανότητες να μας κόψουν. Φύλαγε τα ρούχα σου να'χεις τα μισά...Σωτηρης έγραψε: Μην τρομαζετε ρε μαγκες. Σιγα μην ψαξουν το παραμικρο αυτοι κοιτανε για σοβαρα προβληματα.
-
Παιδιά καλημέρα. Πήγα το πρωί σε κρατικό νοσοκομείο για ηλεκτροκαρδιογράφημα. Η καρδιολόγος μου έγραψε πως έχω "Ατελές μπλόκ στο δεξιό σκέλος" και μου είπε πως είναι φυσιολογικό για τα νεαρά άτομα και ότι είμαι υγιής... Εσάς τι σας είπανε, πιστεύετε να έχω πρόβλημα;
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Εμένα Καραισκάκη όλα κομπλέ μου τα βρήκε... Δεν το έχω ξανακούσει αυτό που λες... Αλλά για να σου λέει εντάξει είναι τότε μην αγχώνεσαι.
Λακεδαιμόνιος έγραψε:Εμένα Καραισκάκη όλα κομπλέ μου τα βρήκε... Δεν το έχω ξανακούσει αυτό που λες... Αλλά για να σου λέει εντάξει είναι τότε μην αγχώνεσαι.
Ρε παιδιά σε στρατιωτικό νοσοκομείο δεν γίνεται να πάμε; Κ για να πάμε έτσι στα ξεκάρφωτα πάμε κ λέμε θέλω να κάνω αυτές τις εξετάσεις;
- ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ
- Posts in topic: 3
Η προκυρηξη λεει δημοσιο ή ιδιωτικο εργαστηριο.Γιώργος έγραψε:Λακεδαιμόνιος έγραψε:Εμένα Καραισκάκη όλα κομπλέ μου τα βρήκε... Δεν το έχω ξανακούσει αυτό που λες... Αλλά για να σου λέει εντάξει είναι τότε μην αγχώνεσαι.
Ρε παιδιά σε στρατιωτικό νοσοκομείο δεν γίνεται να πάμε; Κ για να πάμε έτσι στα ξεκάρφωτα πάμε κ λέμε θέλω να κάνω αυτές τις εξετάσεις;
ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ έγραψε:Η προκυρηξη λεει δημοσιο ή ιδιωτικο εργαστηριο.Γιώργος έγραψε:Λακεδαιμόνιος έγραψε:Εμένα Καραισκάκη όλα κομπλέ μου τα βρήκε... Δεν το έχω ξανακούσει αυτό που λες... Αλλά για να σου λέει εντάξει είναι τότε μην αγχώνεσαι.
Οπότε να πάω σε ενα δημόσιο νοσοκομείο κ να τους πω οτι πρέπει να κάνω αυτές τις εξετάσεις. Γνωρίζεται αν πληρώνουμε κάποιο ποσό για τις εξετάσεις;
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 2
Καραϊσκάκης έγραψε:Παιδιά καλημέρα. Πήγα το πρωί σε κρατικό νοσοκομείο για ηλεκτροκαρδιογράφημα. Η καρδιολόγος μου έγραψε πως έχω "Ατελές μπλόκ στο δεξιό σκέλος" και μου είπε πως είναι φυσιολογικό για τα νεαρά άτομα και ότι είμαι υγιής... Εσάς τι σας είπανε, πιστεύετε να έχω πρόβλημα;
φιλε αυτο το εχω ξανα ακουσει και δεν νομιζω οτι ειναι κατι σοβαρο αλλα καλυτερα να ρωτισεις καποιον καρδιολογο ακομα. Εγω αυριο εχω ραντεβου με τον δικο μου και θα τον ρωτησω και γιαυτο και θα σου πω. Κατι αλλο η εγχειρηση σκωληκοειδιτιδας προ 10ετιας λες να επηρεαζει;
Ρε παιδια λετε να παω κ εγω για εξετασεις; η να περιμενω να με καλεσουν... ειπαν πως θελουν προσφατες ελετασεις.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες