Ιατρικές Εξετάσεις Ειδικών Φρουρών (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Σωτηρης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Σωτηρης »

Και εγω το εχω απορια αυτο πχ εμενα ειναι λιγο ανεβασμενες η σε πιο χαμηλα επιπεδα απο τα ορια στις εξετασεις ουρων. Υπαρχει προβλημα; Αν και απ΄οτι εχω ακουσει αυτοι εκει κοιτανε για καρδια και για σοβαρα προβληματα και πρεπει να ειναι καπως ελαστικοι οπως λεει και ο Λακεδαιμονιος.
ΕΦ2011

Δημοσίευση από ΕΦ2011 »

Υποθέτω ότι αν ο μικροβιολογος σου βαλει τη σφραγίδα είσαι οκ...
Καραϊσκάκης
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Καραϊσκάκης »

Το θέμα δεν είναι ο μικροβιολόγος να σου πεί ok, αλλά ο αντίστοιχος της Αστυνομίας... Σημαντική συμβολή: Αφού λοιπόν πρέπει να παραδώσουμε για έλεγχο τα βιβλιάρια και τα συνταγολόγια μας, πρέπει να "εξαφανίσουμε" όποιες σελίδες αναφέρουν περίεργες αρρώστες ή παθήσεις (όσοι έχουν δηλαδή) με τις οποίες δύναται να μας κόψουν. Να παρουσιάσουν δηλαδή ένα πλήρες σχεδόν υγιές ιστορικό.
Άβαταρ μέλους
geral
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από geral »

Καραϊσκάκης έγραψε:Το θέμα δεν είναι ο μικροβιολόγος να σου πεί ok, αλλά ο αντίστοιχος της Αστυνομίας... Σημαντική συμβολή: Αφού λοιπόν πρέπει να παραδώσουμε για έλεγχο τα βιβλιάρια και τα συνταγολόγια μας, πρέπει να "εξαφανίσουμε" όποιες σελίδες αναφέρουν περίεργες αρρώστες ή παθήσεις (όσοι έχουν δηλαδή) με τις οποίες δύναται να μας κόψουν. Να παρουσιάσουν δηλαδή ένα πλήρες σχεδόν υγιές ιστορικό.

Το συνταγολόγιο ξέρεις ποιό είναι; Εγώ έχω βιβλιάριο ΙΚΑ και αυτό με τα εμβόλια. Μήπως αυτό του ΙΚΑ είναι ταυτόχρονα και συνταγολόγιο γιατί δεν έχω κανένα τέτοιο βιβλιάριο.
ΕΦ2011

Δημοσίευση από ΕΦ2011 »

Πώς ακριβώς σκεφτεσαι να εξαφανίσεις αριθμημενη σελίδα από το βιβλιάριο υγείας;
(αν εχεις τρόπο μοιράσου τον μαζί μας)

Ο αντίστοιχος της αστυνομίας που λες, είναι μικροβιολόγος; Αν δεν είναι με ποιά ιδιότητα θα κρίνει αν είσαι οκ ή όχι, τη στιγμή που ο μικροβιολόγος σε έχει βγάλει οκ;
(αυτό μπορείς σίγουρα να το κυνηγήσεις δικαστικά.)

geral έγραψε:Το συνταγολόγιο ξέρεις ποιό είναι; Εγώ έχω βιβλιάριο ΙΚΑ και αυτό με τα εμβόλια. Μήπως αυτό του ΙΚΑ είναι ταυτόχρονα και συνταγολόγιο γιατί δεν έχω κανένα τέτοιο βιβλιάριο.

Κι εγώ ΙΚΑ έχω. Δεν έχουμε συνταγολόγιο. Το βιβλιάριο τα γράφει όλα. Επίσης έχουμε και ένα με τα παιδικά εμβόλια.
Καραϊσκάκης
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Ρε παιδιά είναι απλό: Όσο αφορά να εξαφανίσουμε τις αριθμημένες "ασθενείς" σελίδες απλά σκίστε τες και αν το προσέξουν και σας ερωτήσουν, απαντήστε πως τις έσκισε ο φαρμακοποιός κατά λάθος (ή μία δικαιολογία τέλος πάντων) ή ρίξτε λίγη πορτοκαλάδα ώστε να θολώσουν τα γράμματα και να μην διαβάζονται. Εάν αντιθέτως είστε υγιείς (σχεδόν όλοι μας) τότε μην σκαλίσετε το ιστορικό σας. Τώρα ότι αφορά τον μικροβιολόγο, αυτός θα σφραγίσει τα αποτελέσματα πως είναι αληθινά και πόσο ποσοστό έχεις σε κάθε εξέταση, ενώ ο αστυνομικός μικροβιολόγος θα κρίνει εάν με τις συγκεκριμένες υπογεγραμμένες εξετάσεις δύναται να προσληφθείς ή όχι. Εγώ έχω καρδιογράφημα και εξετάσεις αίματος πρό 1,5 μηνών τις οποίες έκανα για την ΕΠΟ ως διαιτητής, και ο μικροβιολόγος στο τέλος ανέφερε: «ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΥΓΙΗΣ, ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΘΕΙ ΩΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟ». Αλλά εγώ τώρα τι θα πώ; Μου είπε ο μικροβιολόγος μου είμαι οκ, άρα υποχρεούστε ως προς τα υγειονομικά να με προσλάβετε και ως αστυνομικό; Αυτό δεν γίνετε... Αν κάνω λάθος διορθώστε με παρακαλώ
Λακεδαιμόνιος
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από Λακεδαιμόνιος »

Ρε συ Καραισκακη κατσε γιατι με προβληματισε αυτο που ειπες γιαασθενεις που πρεπει να κρυψουμε... Υπαρχουν τετοιες; Ποιες ειναι δηλαδη; Εμενα το πιο σοβαρο που βλεπω στο συνταγολογιο μου ειναι βρογχικο ασθμα που ειχα μεχρι τα 14 αλλα τοτε οπως μου ειπε ο γιατρος αν δεν μου εφευγε στην εφηβια θα το ειχα για παντα... Τελικα ευτυχως μου εφυγε. Δηλαδη αν το δουν οτι ειχα τι εγινε;
Σωτηρης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Σωτηρης »

Μην τρομαζετε ρε μαγκες. Σιγα μην ψαξουν το παραμικρο αυτοι κοιτανε για σοβαρα προβληματα.
ΕΦ2011

Δημοσίευση από ΕΦ2011 »

(Πιστευω) οτι αν εχεις γνωματευση απο μικροβιολογο (οπως του καραισκακη) δεν μπορούν να σου πουν τίποτα ακόμα και αν ξεφευγει ενα νούμερο στα αποτελεσματα... (γιατι τότε κάποιος από τους δύο μικροβιολογους σημαινει οτι δε σε θεωρεί υγιή... Αρα κάποιος από τους δύο κάνει λάθος)

Οσο για το αν ξεφευγουν καναδυο να πω ενα παραδειγμα:
εμενα πχ ξεφευγουν λίγο τα αιμοπετάλια ως προς το μεγεθος. Ο μικροβολογος μου εδωσε κανονικά τη γνωματευση διότι από μόνο του αυτό δε λεει τίποτα (όπως μου εξήγφησε). Αν συνδυαζοταν με άλλα "περίεργα" αποτελεσματα τότε θα κρινόμουν μη υγιής...
οποτε μην αγχώνεστε αν ξεφευγουν ενα-δύο.

Καραϊσκάκης
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Συμφωνώ μαζί σας σε όλα λεβεντόπαιδα. Εγώ ας πούμε έχω κληρονομικώς λίγο πεσμένη την μία απ'τις δύο χοληστερίνες. Όντως δεν σημαίνει τίποτα από μόνο του και για αυτό μου επέτρεψε να σφυρίζω στην ΕΠΟ. Όμως απ'την στιγμή την οποία προβλέπεται εξέταση και από αστυνομικό μικροβιολόγο τότε θα πρέπει να συμφωνούν και οι δύο τους.. Όσο αφορά για αυτό που λέω περί "ασθενών σελίδων" εννοώ πως αν έχουμε σπάσει χέρια ή πόδια δεν χρειάζεται να το διαφημίζουμε, σκίστε τες να μην ξέρουν τίποτα. Να παρουσιάσετε ένα μικρό υγιές ιστορικό άνευ εγχειρήσεων, χρόνιων νοσημάτων κλπ.. Πάντως πρέπει να συνειδητοποιήσουμε πως πολύ δύσκολα κόβουνε στα υγειονομικά, εκτός κι αν είσαι ανάπηρος ή έχεις τατουάζ (δερματοστιξία) . Σας αρέσει η εικόνα που έβαλα στο προφίλ μου;
νικος 25

Δημοσίευση από νικος 25 »

Ρε ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ εγω που εκανα 2 εγχειρησεις; Μια αμυγδαλες κ μια για κρυψορχια. Ειναι για να μην εχεις προβλημα στο μελλον να μπορεις να κανεις παιδι. Οχι οτι ειχα αδυνατο σπερμα απλα επρεπε να ειναι στο ιδιο μηκος κ τα δυο. Εγχειρησεις δηλαδη τυπικες καθολου σοβαρες νομιζω. Τι θα μου πουν; Α εβγαλες αμυγδαλες δεν περνας; Νομιζω πωσ κοιτανε για παθολογικες παθησεις καρδιακα προβληματα κτλ. ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ φυσιμα που εχω λεει ο γιατρος απο κεινα τα χρονια δεν ειναι τιποτα λες να χω προβλημα; Απ οτι ξερω φυσιμα εχει η μιση ελλαδα

Καραϊσκάκης
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

νικος 25 έγραψε: Ρε ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ εγω που εκανα 2 εγχειρησεις; Μια αμυγδαλες κ μια για κρυψορχια. Ειναι για να μην εχεις προβλημα στο μελλον να μπορεις να κανεις παιδι. Οχι οτι ειχα αδυνατο σπερμα απλα επρεπε να ειναι στο ιδιο μηκος κ τα δυο. Εγχειρησεις δηλαδη τυπικες καθολου σοβαρες νομιζω. Τι θα μου πουν; Α εβγαλες αμυγδαλες δεν περνας; Νομιζω πωσ κοιτανε για παθολογικες παθησεις καρδιακα προβληματα κτλ. ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ φυσιμα που εχω λεει ο γιατρος απο κεινα τα χρονια δεν ειναι τιποτα λες να χω προβλημα; Απ οτι ξερω φυσιμα εχει η μιση ελλαδα

Συγχαρητήρια που πέρασες! Φύσιμα έχει -όπως το είπες- η μισή Ελλάδα, δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα και ειδικά εάν το υπογράψει και ο καρδιολόγος σου. Όσο για τις 2 εγχειρήσεις που έκανες, δεν είναι σοβαρές αλλά αν μπορείς εξαφάνισε τες... Λεβεντόπαιδα δεν είμαι ούτε ο Ιπποκράτης, ούτε ιατρός, ούτε ο πλέον ειδήμων ξερόλας. Την γνώμη μου απλά καταθέτω. Πιστεύω σχεδόν όλοι μας θα περάσωμεν τας υγειονομικάς εξετάσεις. Όμως αφού μπορούμε γιατί να μην εξαφανίσουμε κάποια μικρά "ασθενεί" στίγματα απ'το ιστορικό μας; Δεν λέω πως είναι και το σωστότερον αλλά...
ΒΑΣΙΛΗΣ

Δημοσίευση από ΒΑΣΙΛΗΣ »

Ρε παιδια μια ερωτηση ειμαι επιτητυχων και λεει οι προκυρηξει να χουμε μαζι μας βιβλιαριο υγειας και συντατολογιο, εγω ημουν επ. οπ και εχω παραιτηθει εδω και απο το 2009 και μεχρι τοτε ειμαι ανεργος η προκυρηξη γραφει να χουμε μαζι μας βιβλιαριο υγειας και συντατολογιο εγω ειμαι ανεργος εδω και 2 χρονια και δεν ειμαι ασφαλισμενος πουθενα δεν εχω βιβλιαριο τι γινεται σε αυτην τη περιπτωση?
NIKE

Δημοσίευση από NIKE »

Παιδες αν παρουνε κανεναν τηλ για εξετασεις ας το πει για να εχουμε μια ιδεα για το ποτε θα παμε...
Καραϊσκάκης
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε: Ρε παιδια μια ερωτηση ειμαι επιτητυχων και λεει οι προκυρηξει να χουμε μαζι μας βιβλιαριο υγειας και συντατολογιο, εγω ημουν επ. Οπ και εχω παραιτηθει εδω και απο το 2009 και μεχρι τοτε ειμαι ανεργος η προκυρηξη γραφει να χουμε μαζι μας βιβλιαριο υγειας και συντατολογιο εγω ειμαι ανεργος εδω και 2 χρονια και δεν ειμαι ασφαλισμενος πουθενα δεν εχω βιβλιαριο τι γινεται σε αυτην τη περιπτωση;
Συγγνώμη κε λοχία αλλά παραιτήθηκες με τέτοια ανεργία απ'τον Στρατό χωρίς πρώτα να έχεις εξασφαλίσει μία μόνιμη άλλη δουλειά; Δεν είναι και πολύ συνετό αλλά τέλος πάντων... Πάρε μαζί σου ότι βιβλιάρια έχεις με οποιαδήποτε ασφάλεια ακόμη και τα παλαιά. Έχεις πετάξει δηλαδή και αυτά που είχες από μωρό; Βασιλάκη πάρε μαζί σου ότι ιατρικά χαρτιά έχεις και παρουσίασε τα...
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες