Ιατρικές Εξετάσεις Ειδικών Φρουρών (2011)
Σε ιδιωτικό μπορείς να τις παρεις και αυθημερόν, σε δημόσιο πρέπει να κλείσεις ραντεβού...
Παιδια για να καταλαβω. Οταν θ παω αθηνα για να δοσουμε ολα αυτα π πρεπει. Θα πρεπει ν εχω κ της εξετασεις μαζι μ σωστα; Αν ναι πος θ με δωσουν χαρτη οτι ειναι επιγον απο το ΑΤ μου?
ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΗΣ έγραψε:Του ιδιωτικου δεν ισχυουν μοναχα απο κρατικο και μαλιστα απο καθε ιατρο ειδικοτητας με τον βαθμο διευθυντη. Της βγαζουν γρηγορα απο οτι θυμαμαι γιατι πας ως επειγων. Με ενα χαρτι που σου δινουν στο ατ.
Σελιδα 17 της προκηρηξης
ii. Πρόσφατη ακτινογραφία θώρακος (Δημοσίου ή Ιδιωτικού Εργαστηρίου) με ενυπόγραφη γνωμάτευση του Ακτινολόγου ιατρού και επικολλημένη επί της ακτινογραφίας φωτογραφία του υποψηφίου, σφραγισμένη και υπογεγραμμένη από τον Ακτινολόγο ιατρό.
iii. Πρόσφατη μικροβιολογική εξέταση (Δημοσίου ή Ιδιωτικού Εργαστηρίου) , η οποία να περιλαμβάνει: (1) γενική αίματος, (2) σάκχαρο αίματος, (3) ουρία αίματος (4) κρεατινίνη αίματος (5) τρανσαμινάσες αίματος και (6) γενική ούρων με σφραγίδα και υπογραφή του Μικροβιολόγου ιατρού.
- geral
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 26
ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΗΣ έγραψε:Του ιδιωτικου δεν ισχυουν μοναχα απο κρατικο και μαλιστα απο καθε ιατρο ειδικοτητας με τον βαθμο διευθυντη. Της βγαζουν γρηγορα απο οτι θυμαμαι γιατι πας ως επειγων. Με ενα χαρτι που σου δινουν στο ατ.
δηλαδή να μην τρέχουμε από τώρα για τις εξετάσεις και να περιμένουμε να μας δώσουν το χαρτί από το τμήμα για να ξεμπερδεύουμε πιο γρήγορα;
Εσείς για πότε λέτε να αρχίσετε;
- geral
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 26
Greek_Army έγραψε:paul έγραψε:Παιδιά έχω μια ερώτηση και αν μπορεί κάποιος ας απάντηση υπεθηνα.Tις εξέτασης αίματος, το καρδιογράφημα και η ακτινογραφία πόσο μηνών πρέπει να είναι επειδή έχω ασφάλεια ικα ρωτάω δηλαδή μπορώ να κλείσω ραντεβού τώρα να τα βγάλω και να τις κρατήσω διοτι αν τρέχω τελευταία στιγμή πολύ δύσκολο να προλάβω όταν λέει πρόσφαες υγειονομικές εξέτασης ποσο πρόσφατες εννοούν;
Oι εξετάσεις ισχύουν για 3 μήνες οπότε πιστεύω θα είσαι κομπλέ!
Υ. Γ Αρμενιστή δεν γνωρίζω τι παίζε με την αστυφυλάκων
Στο περσινό θέμα των επιτυχόντων ειδικών φρουρών κάποιοι έγραψαν ότι μετά από επικοινωνία τους με το ιατρικό κέντρο της αστυνομίας τους είπαν ότι οι αιματολογικές ισχύουν για 2 μήνες, οι ακτινογραφία για 3 και το καρδιογράφημα για 1 μήνα.
Παιδιά εγω κανόνισα τις εξετάσεις για την πέμπτη σε κρατικό... Και μάλιστα μου ειπαν οτι οι γνωματεύσεις θα στοιχίσουν και 50 ευρώ... Έλεος δηλαδή και στο κρατικό να πληρώνουμε... Μήπως με δουλεύουν;
Qv έγραψε:Παιδιά εγω κανόνισα τις εξετάσεις για την πέμπτη σε κρατικό... Και μάλιστα μου ειπαν οτι οι γνωματεύσεις θα στοιχίσουν και 50 ευρώ... Έλεος δηλαδή και στο κρατικό να πληρώνουμε... Μήπως με δουλεύουν;
Ποιος σου το είπε ρε παλικάρι 50 ευρώ σε κρατικό; (Δηλαδή σε ιδιωτικό πόσο;) Να αρχίσουμε από βδομάδα η να περιμένουμε λέτε κάτι ποιο επίσημο; Θα δώσουν αξιοπρεπείς διορίες όμως;
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 20
Την ελληνική γραφειοκρατία την ξέρουμε όλοι μας πολύ καλά. Όσο το αφήνουμε είναι είς βάρος μας. Προσωπικά την Δευτέρα ξεκινάω την διαδικασία σε Κρατικό νοσοκομείο είτε για εξέταση, είτε για κλήση ραντεβού.
hackertom έγραψε:Qv έγραψε:Παιδιά εγω κανόνισα τις εξετάσεις για την πέμπτη σε κρατικό... Και μάλιστα μου ειπαν οτι οι γνωματεύσεις θα στοιχίσουν και 50 ευρώ... Έλεος δηλαδή και στο κρατικό να πληρώνουμε... Μήπως με δουλεύουν;
Ποιος σου το είπε ρε παλικάρι 50 ευρώ σε κρατικό;(Δηλαδή σε ιδιωτικό πόσο;) Να αρχίσουμε από βδομάδα η να περιμένουμε λέτε κάτι ποιο επίσημο; Θα δώσουν αξιοπρεπείς διορίες όμως;
Πήρα Τηλέφωνο Στα Ραντεβού, Αυτό Μου Είπε Αυτο σας Λέω... Για Αυτό Ρωτάω αν Έχει Κλείσει Κανένας Άλλος Και τι του Είπανε... Της διάβασα τι θέλω ακριβώς όπως τα λέει Μέσα Στην Προκήρυξη Και μου είπε οι γνωματεύσεις λέει Πληρώνονται Ξεχωριστα Και Μου Λέει Γυρω στο 50αρικο... Έμεινα Μολις το Άκουσα... Αν μπορέσει κανείς να μου απαντήσει Υπεύθυνα Και δω οτι με δουλεύουνε θα Κάνω Καταγγελία δεν το Συζητώ...
Παιδια ξεμπερδεψα με τα ιατρικα...1) κλειστε ενα ραντεβου για καρδιογραφημα και αν σας πουν μετα απο ενα μηνα κτλ κλειστε για μια θωρακος πηγαινετε στην γραμματεια παρακαλεστε λιγακι και στα κρατικα νοσοκομεια μετα τα ραντεβου στο τελος παντα εξυπηρετουν αυτους που ειναι χωρις ραντεβου. Και να στε σιγουροι παιδια αν πειτε τον γιατρο πως βιαζεστε και ειναι για ειδικους φρουρους και το χρειαζονται σας κανουν κατευθειαν την εξεταση. Μη μασατε... Εγω ετσι εκανα χωρις ραντεβου... Πληρωσα ΜΟΝΟ 5 ευρω για το καρδιογραφημα και για τις ακτινες 4+5=9 και 5 καρδιογραφημα=14 ευρω. Σε κρατικο. Τι 50 λετε ρε παιδια. Καντε τες τωρα να μην χανετε χρονο και τρεχετε τελευταια στιγμη. Εγω τις εκανα και καθαρησα. Προσοχη να μπουν και οι στρογγυλες υπογραφες απο το γραφειο κινησεως μη το ξεχασετε. Αλλα και φωτογραφιες. Στρογγυλη και στο καρδιογραφημα και στην γνωματευση με υπογραφες.
Παιδια χαιρεται! Υπαρχει περιπτωση να μας δωσουν παραπεμπτικό για το 401 Να κανουμε εκει τις εξετασεις?
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 13
Andreas έγραψε:Παιδια χαιρεται! Υπαρχει περιπτωση να μας δωσουν παραπεμπτικό για το 401 Να κανουμε εκει τις εξετασεις;
Όχι
Υ. Γ Μάγκες όποιος πιστεύει ότι κάποιο ανώνυμο μέλος γράφει βλακείες απλά δεν απαντάει, δεν μπορώ να του κάνω τίποτα, δεν είμαι 24ώρες το 24ωρο στο φόρουμ για να ελέγχω όλα τα μηνύματα
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 20
Στις εξετάσεις αίματος, εάν μία εξέταση εκ των πολλών είναι λίγο ανεβασμένη απ'τις υπόλοιπες πχ τα τριγλικερίδια (50-70 το όριο) και εμείς έχουμε 75, ή το συκώτι να είναι λίγο υψηλότερο του φυσιολογικού, υπάρχει περίπτωση να μας κόψουνε; Δεν εννοώ βέβαια να έχουμε ζάχαρο ή λευχαιμία...
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 19
Καλη ερωτηση Καραισκακη... Αν και λογικα αν ειναι ελαστικοι οπως ακουγεται δεν νομιζω...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες