Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Παιδια πόσο περιπου μπορει να μεταβληθει η θέση σου μετα απο τις ενστασεις;
1821

Δημοσίευση από 1821 »

KΑλησπέρα λεβεντόπαιδα και πρωτοπαλίκαρα, καλά καταλάβατε ποιός είμαι! Ξέρετε πότε ανακοινώνονται τα ονόματα των επιτυχόντων στο ΦΕΚ; Νομίζω μετά τα ψυχοτεχνικά, ιατρικά, αθλήματα. Αν κάνω λάθος διορθώστε με
Λακεδαιμόνιος
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Λακεδαιμόνιος »

Εκλογες θα γινουν... Απλα να προλαβουμε να εχουν βγει τα φεκ μεχρι τοτε ειναι η ουσια. Αυτο το νεο νομοσχεδιο θα βρεθει μεσα νοεμβρη στη Βουλη για ψηφισμα... Αν δεν περασει με 180 ψηφους (το πιο πιθανο) παμε σε προωρες εκλογες για τελη νοεμβρη. Θελω να ελπιζω οτι μεχρι μεσα νοεμβρη θα εχουμε ξεμπερδεψει οποτε και δεν θα μας επηρεασει τιποτα. Αν οντως βιαζονται στην αστυνομια οπως λεει το ΣΕΦΕΑΑ τοτε θα εχουν προβλεψει για τις εκλογες και δεν θα το ρισκαρουν για περαιτερω αναμονη. Ιδωμεν αλανια...
vag_21
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από vag_21 »

1821 έγραψε:KΑλησπέρα λεβεντόπαιδα και πρωτοπαλίκαρα, καλά καταλάβατε ποιός είμαι! Ξέρετε πότε ανακοινώνονται τα ονόματα των επιτυχόντων στο ΦΕΚ; Νομίζω μετά τα ψυχοτεχνικά, ιατρικά, αθλήματα. Αν κάνω λάθος διορθώστε με

καλως ηρθες παλι στρατηγε...
ΝΙΚΟΣ Α/Β΄ ε.α.

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ Α/Β΄ ε.α. »

1821 έγραψε:KΑλησπέρα λεβεντόπαιδα και πρωτοπαλίκαρα, καλά καταλάβατε ποιός είμαι! Ξέρετε πότε ανακοινώνονται τα ονόματα των επιτυχόντων στο ΦΕΚ; Νομίζω μετά τα ψυχοτεχνικά, ιατρικά, αθλήματα. Αν κάνω λάθος διορθώστε με
Mετά τον έλεγχο των ενστάσεων αναρτώνται-ανακοινώνονται οι τελικοί πίνακες επιτυχόντων και επιλαχόντων.

Δυστυχώς φίλε μου γιέ της καλογριάς μέχρι τώρα δεν ανακοινώνουν τους τελικούς πίνακες εισαγομένων στη Σχολή [ίσως να εμπλέκονται και τα προσωπικά δεδομένα πλέον, γιατί αυτομάτως αναγνωρίζονται αυτοί που κόπηκαν στα ιατρικά κ. Λ. Π.]

petran

Δημοσίευση από petran »

Ε ρε νέκραααα
hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από hackertom »

petran έγραψε:Ε ρε νέκραααα

Ήμαστε σε αναμονή ρε συ, μην κουράζουμε και τον Greek... :-P
ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΩΝ 700 ?!
35M.K 310 lele
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 112

Δημοσίευση από 35M.K 310 lele »

Δικιο εχει ο hachertom ... Υπομονη ρε παιδια... ! Φαγαμε τον γαιδαρο και εμεινε η ουρα... !(που ειναι και μικρη) ... Εικόνα
Θα σε ελευθερωσουμε πενταδαχτηλε η θα μας παρει ο ΧΑΡΟΣ... ΕΛΛΑΔΑ εισαι ΜΙΑ στον κοσμο αλλη καμια η ΚΥΠΡΟΣ ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Καλησπέρα κυριοι. Μια ερωτηση θέλω να κάνω που με καιει... Λετε να πάνε πολλοι επιτυχόντες που έχουν περασει στα αλλα δυο σωματα εφόσον έχουν πέρασει και εκει;
αετος

Δημοσίευση από αετος »

Κουμπάρε αν έμεινε η ουρά είναι καλα! Μην έμεινε τιποτα αλλο που είναι και μεγαλο!
35M.K 310 lele
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 112

Δημοσίευση από 35M.K 310 lele »

Η ουρα η ουρα εμεινε... Δν μας συμφερει το αλλο... Εικόνακοιτα λογικα καποιοι θα πανε και στα αλλα σωματα σφαλειας... Τωρα κατα ποσο θα ειναι μεγαλος η μικρος ο αριθμος αυτων κανεις δν ξερει... Εικόνα
Θα σε ελευθερωσουμε πενταδαχτηλε η θα μας παρει ο ΧΑΡΟΣ... ΕΛΛΑΔΑ εισαι ΜΙΑ στον κοσμο αλλη καμια η ΚΥΠΡΟΣ ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Ποιο απο σας κάνετε π. Χ λιμενικο κ περάσατε;
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Παιδια μια ερωτηση... Πόσο περιπου παιζει να αλλαξει η τελικη σου θεση σε σχεση με την θεση που είχς πριν τις ενστασεις;
Άβαταρ μέλους
Alexandros26
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Alexandros26 »

Εμενα περσυ αλλαξε κατα 2 προς τα πανω, οι ενστασεις δεν νομιζω να επηρεαζουν πολυ.
petran

Δημοσίευση από petran »

Παιδια ακουσατε κατι για ακυρωση της προκηρυξης; Κατι τετοιο πηρε το αυτι μου σε εκπομπη στις 7 το πρωι. Οτι ζητησε η τροικα ακυρωση της
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες