Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2011)
Παιδια πόσο περιπου μπορει να μεταβληθει η θέση σου μετα απο τις ενστασεις;
KΑλησπέρα λεβεντόπαιδα και πρωτοπαλίκαρα, καλά καταλάβατε ποιός είμαι! Ξέρετε πότε ανακοινώνονται τα ονόματα των επιτυχόντων στο ΦΕΚ; Νομίζω μετά τα ψυχοτεχνικά, ιατρικά, αθλήματα. Αν κάνω λάθος διορθώστε με
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 23
Εκλογες θα γινουν... Απλα να προλαβουμε να εχουν βγει τα φεκ μεχρι τοτε ειναι η ουσια. Αυτο το νεο νομοσχεδιο θα βρεθει μεσα νοεμβρη στη Βουλη για ψηφισμα... Αν δεν περασει με 180 ψηφους (το πιο πιθανο) παμε σε προωρες εκλογες για τελη νοεμβρη. Θελω να ελπιζω οτι μεχρι μεσα νοεμβρη θα εχουμε ξεμπερδεψει οποτε και δεν θα μας επηρεασει τιποτα. Αν οντως βιαζονται στην αστυνομια οπως λεει το ΣΕΦΕΑΑ τοτε θα εχουν προβλεψει για τις εκλογες και δεν θα το ρισκαρουν για περαιτερω αναμονη. Ιδωμεν αλανια...
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 23
1821 έγραψε:KΑλησπέρα λεβεντόπαιδα και πρωτοπαλίκαρα, καλά καταλάβατε ποιός είμαι! Ξέρετε πότε ανακοινώνονται τα ονόματα των επιτυχόντων στο ΦΕΚ; Νομίζω μετά τα ψυχοτεχνικά, ιατρικά, αθλήματα. Αν κάνω λάθος διορθώστε με
καλως ηρθες παλι στρατηγε...
Mετά τον έλεγχο των ενστάσεων αναρτώνται-ανακοινώνονται οι τελικοί πίνακες επιτυχόντων και επιλαχόντων.1821 έγραψε:KΑλησπέρα λεβεντόπαιδα και πρωτοπαλίκαρα, καλά καταλάβατε ποιός είμαι! Ξέρετε πότε ανακοινώνονται τα ονόματα των επιτυχόντων στο ΦΕΚ; Νομίζω μετά τα ψυχοτεχνικά, ιατρικά, αθλήματα. Αν κάνω λάθος διορθώστε με
Δυστυχώς φίλε μου γιέ της καλογριάς μέχρι τώρα δεν ανακοινώνουν τους τελικούς πίνακες εισαγομένων στη Σχολή [ίσως να εμπλέκονται και τα προσωπικά δεδομένα πλέον, γιατί αυτομάτως αναγνωρίζονται αυτοί που κόπηκαν στα ιατρικά κ. Λ. Π.]
petran έγραψε:Ε ρε νέκραααα
Ήμαστε σε αναμονή ρε συ, μην κουράζουμε και τον Greek... :-P
ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΩΝ 700 ?!
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 112
Δικιο εχει ο hachertom ... Υπομονη ρε παιδια... ! Φαγαμε τον γαιδαρο και εμεινε η ουρα... !(που ειναι και μικρη) ... 

Θα σε ελευθερωσουμε πενταδαχτηλε η θα μας παρει ο ΧΑΡΟΣ... ΕΛΛΑΔΑ εισαι ΜΙΑ στον κοσμο αλλη καμια η ΚΥΠΡΟΣ ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..
Καλησπέρα κυριοι. Μια ερωτηση θέλω να κάνω που με καιει... Λετε να πάνε πολλοι επιτυχόντες που έχουν περασει στα αλλα δυο σωματα εφόσον έχουν πέρασει και εκει;
Κουμπάρε αν έμεινε η ουρά είναι καλα! Μην έμεινε τιποτα αλλο που είναι και μεγαλο!
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 112
Η ουρα η ουρα εμεινε... Δν μας συμφερει το αλλο...
κοιτα λογικα καποιοι θα πανε και στα αλλα σωματα σφαλειας... Τωρα κατα ποσο θα ειναι μεγαλος η μικρος ο αριθμος αυτων κανεις δν ξερει... 

Θα σε ελευθερωσουμε πενταδαχτηλε η θα μας παρει ο ΧΑΡΟΣ... ΕΛΛΑΔΑ εισαι ΜΙΑ στον κοσμο αλλη καμια η ΚΥΠΡΟΣ ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..
Ποιο απο σας κάνετε π. Χ λιμενικο κ περάσατε;
Παιδια μια ερωτηση... Πόσο περιπου παιζει να αλλαξει η τελικη σου θεση σε σχεση με την θεση που είχς πριν τις ενστασεις;
- Alexandros26
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 9
Εμενα περσυ αλλαξε κατα 2 προς τα πανω, οι ενστασεις δεν νομιζω να επηρεαζουν πολυ.
Παιδια ακουσατε κατι για ακυρωση της προκηρυξης; Κατι τετοιο πηρε το αυτι μου σε εκπομπη στις 7 το πρωι. Οτι ζητησε η τροικα ακυρωση της
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες