Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από Greek_Army »

ΜΑΡΙΑ έγραψε:Προτων ειπα. Αν με το καλο περασω. Δεν χρειαζεται να εισαι τοσο αγενης, εγω απλα ρωτησα μηπως γνωριζετε συμφωνα με τα περσινα. Υπαρχουν τοσο χαζες ερωτησεις εδω μεσα που η δικη μου σε ενοχλησε. Τελος παντων ! Σε ευχαρηστω

Πέρσι πήρε 500 άτομα φέτος πήρε 1200 τα άλλα είναι περιττά

Σε όλες τι χαζές ερωτήσεις απαντάω με τον ίδιο τρόπο, αν πιστεύεις ότι είμαι αγενής πάρε στο αρχηγείο και κάνε την ίδια ερώτηση και έλα μετά και γράψε μου για ΑγένειαΕικόνα

vag_21
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από vag_21 »

ΜΑΡΙΑ έγραψε:Προτων ειπα. Αν με το καλο περασω. Δεν χρειαζεται να εισαι τοσο αγενης, εγω απλα ρωτησα μηπως γνωριζετε συμφωνα με τα περσινα. Υπαρχουν τοσο χαζες ερωτησεις εδω μεσα που η δικη μου σε ενοχλησε. Τελος παντων ! Σε ευχαρηστω

κοπελια ανοιξε κανενα λεξικο. Μας τυφλωσες
35M.K 310 lele
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 112

Δημοσίευση από 35M.K 310 lele »

Ρε γρεεκ να σε Ρωτησω κατι; Οταν θα κατεβουμε για τα αθληματα και τις υπολοιπες εξετασεις εγω εχω δυο φιλαρακια στην Αθηνα στα οποια θα μπορεσω να μεινω... Θελω να με πεις που βολευει περισσοτερο να κοιμηθω στο ηρακλειο η στο αιγαλεο ρε φιλε;

Σε ρωταω απλα για να μπορεσω να ενημερωσω απο τωρα τα φιλαρακια μου... ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα

Θα σε ελευθερωσουμε πενταδαχτηλε η θα μας παρει ο ΧΑΡΟΣ... ΕΛΛΑΔΑ εισαι ΜΙΑ στον κοσμο αλλη καμια η ΚΥΠΡΟΣ ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από Greek_Army »

Δεν μπορώ να σου απαντήσω σε κάτι τέτοιο με σιγουριά, δεν γνωρίζω πότε θα γίνουνε ούτε τα υγειονομικά ούτε τα αθλητικά ούτε τα ψυχοτεχνικά.

Στην Αθήνα γίνονται κάθε βδομάδα 24ώρες απεργίες ΜΜΜ

35M.K 310 lele
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Καταλαβα Greek... Ευχαριστω παντως... !
Θα σε ελευθερωσουμε πενταδαχτηλε η θα μας παρει ο ΧΑΡΟΣ... ΕΛΛΑΔΑ εισαι ΜΙΑ στον κοσμο αλλη καμια η ΚΥΠΡΟΣ ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..
ΜΑΡΙΑ

Δημοσίευση από ΜΑΡΙΑ »

Greek_Army έγραψε:

Πέρσι πήρε 500 άτομα φέτος πήρε 1200 τα άλλα είναι περιττά

Σε όλες τι χαζές ερωτήσεις απαντάω με τον ίδιο τρόπο, αν πιστεύεις ότι είμαι αγενής πάρε στο αρχηγείο και κάνε την ίδια ερώτηση και έλα μετά και γράψε μου για ΑγένειαΕικόνα

Tο ξερω οτι στο αρχηγειο θα ειναι σιγουρα αγενης μετα απο μια τετοια ερωτηση. Γιαυτο το ρωτησα εδω. αλλα οπως ειπες ας περιμενουμε... Γιατι ειναι πολυ νωρις Εικόνα

BILL2350
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από BILL2350 »

Καλημερα σε ολους Αντε αυριο που τελειωνει η προθεσμια για τις ενστασεις ας βγουν και οι τελικοι πινακες. Πραγμα δυσκολο. Ειναι κανεις απο αγρινιο εδω μεσα;
manos

Δημοσίευση από manos »

αντε με το καλο πιστευω στην επομενη εβδομαδα να μας καλεσουν.

pantzos

Δημοσίευση από pantzos »

Ναι στα τηλέφωνα κ εγω πιστευώ να μας καλέσουνε...

Για αθληματα ψυχοτεχνικα ιατρικα δεν νομιζω
35M.K 310 lele
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Μαθαμε τιποτα ρε παιδια η ακομα περιμενουμε; Ερωτηση... : Τηλεφωνα θα μας παρουν απο τα αστυνομικα τμηματα της περιοχης μας η θα ανακοινωθει τπτ σε καποια σελιδα η εδω;
NIΚΟΣ Α/Β ε.α.

Δημοσίευση από NIΚΟΣ Α/Β ε.α. »

35M.K 310 lele έγραψε:Μαθαμε τιποτα ρε παιδια η ακομα περιμενουμε; Ερωτηση... : Τηλεφωνα θα μας παρουν απο τα αστυνομικα τμηματα της περιοχης μας η θα ανακοινωθει τπτ σε καποια σελιδα η εδω;
Θα Ειδοποιηθείς από το Α. Τ. Της περιοχής σου εγγράφως και λεπτομερώς γιά την διαδικασία υπογράφοντας ανάλογο αποδεικτικό.
ΝΙΚΕ

Δημοσίευση από ΝΙΚΕ »

Μαγκες συμφωνα με τα περσινα στοιχεια το προγραμμα για τα ψυχοτεχνικα και για τις αθλητικες δοκιμασιες βγηκε ενα μηνα περιπου μετα απο τις ανακοινωσεις των βασεων.
Καραϊσκάκης
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Καραϊσκάκης »

ΝΙΚΕ έγραψε: Μαγκες συμφωνα με τα περσινα στοιχεια το προγραμμα για τα ψυχοτεχνικα και για τις αθλητικες δοκιμασιες βγηκε ενα μηνα περιπου μετα απο τις ανακοινωσεις των βασεων.
Φίλε ADIDAS, εεε ΝΙΚΕ ήθελα να πώ, πέρσι είχαν καθυστερήσει τα στάδια της προκηρύξεως λόγω εκλογών. Φέτος λογικά δεν θα καθυστερήσουν τόσο, αλλά όπως βλέπουμε επίσης αργεί οπότε και πάλι στο άγχος της αναμονής... Εγώ πάντως αγοράζω αθλητικά είδη από Ελληνικές εταιρείες Εικόνα Εικόνα Εικόνα
FFIDARXOS
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από FFIDARXOS »

Κανα νεο ποτε παμε για αθληματα και τα σχετικα?
Άβαταρ μέλους
geral
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από geral »

Παιδιά το σεφεαα λέει ότι άλλαξε ο αρχηγός της ΕΛΑΣ. Μπορεί αυτό να καθυστερήσει τις διαδικασίες;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες