ΜΑΡΙΑ έγραψε:Προτων ειπα. Αν με το καλο περασω. Δεν χρειαζεται να εισαι τοσο αγενης, εγω απλα ρωτησα μηπως γνωριζετε συμφωνα με τα περσινα. Υπαρχουν τοσο χαζες ερωτησεις εδω μεσα που η δικη μου σε ενοχλησε. Τελος παντων ! Σε ευχαρηστω
Πέρσι πήρε 500 άτομα φέτος πήρε 1200 τα άλλα είναι περιττά
Σε όλες τι χαζές ερωτήσεις απαντάω με τον ίδιο τρόπο, αν πιστεύεις ότι είμαι αγενής πάρε στο αρχηγείο και κάνε την ίδια ερώτηση και έλα μετά και γράψε μου για Αγένεια
ΜΑΡΙΑ έγραψε:Προτων ειπα. Αν με το καλο περασω. Δεν χρειαζεται να εισαι τοσο αγενης, εγω απλα ρωτησα μηπως γνωριζετε συμφωνα με τα περσινα. Υπαρχουν τοσο χαζες ερωτησεις εδω μεσα που η δικη μου σε ενοχλησε. Τελος παντων ! Σε ευχαρηστω
Ρε γρεεκ να σε Ρωτησω κατι; Οταν θα κατεβουμε για τα αθληματα και τις υπολοιπες εξετασεις εγω εχω δυο φιλαρακια στην Αθηνα στα οποια θα μπορεσω να μεινω... Θελω να με πεις που βολευει περισσοτερο να κοιμηθω στο ηρακλειο η στο αιγαλεο ρε φιλε;
Σε ρωταω απλα για να μπορεσω να ενημερωσω απο τωρα τα φιλαρακια μου...
Θα σε ελευθερωσουμε πενταδαχτηλε η θα μας παρει ο ΧΑΡΟΣ... ΕΛΛΑΔΑ εισαι ΜΙΑ στον κοσμο αλλη καμια η ΚΥΠΡΟΣ ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..
Πέρσι πήρε 500 άτομα φέτος πήρε 1200 τα άλλα είναι περιττά
Σε όλες τι χαζές ερωτήσεις απαντάω με τον ίδιο τρόπο, αν πιστεύεις ότι είμαι αγενής πάρε στο αρχηγείο και κάνε την ίδια ερώτηση και έλα μετά και γράψε μου για Αγένεια
Tο ξερω οτι στο αρχηγειο θα ειναι σιγουρα αγενης μετα απο μια τετοια ερωτηση. Γιαυτο το ρωτησα εδω. αλλα οπως ειπες ας περιμενουμε... Γιατι ειναι πολυ νωρις
Καλημερα σε ολους Αντε αυριο που τελειωνει η προθεσμια για τις ενστασεις ας βγουν και οι τελικοι πινακες. Πραγμα δυσκολο. Ειναι κανεις απο αγρινιο εδω μεσα;
Μαθαμε τιποτα ρε παιδια η ακομα περιμενουμε; Ερωτηση... : Τηλεφωνα θα μας παρουν απο τα αστυνομικα τμηματα της περιοχης μας η θα ανακοινωθει τπτ σε καποια σελιδα η εδω;
Θα σε ελευθερωσουμε πενταδαχτηλε η θα μας παρει ο ΧΑΡΟΣ... ΕΛΛΑΔΑ εισαι ΜΙΑ στον κοσμο αλλη καμια η ΚΥΠΡΟΣ ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..
35M.K 310 lele έγραψε:Μαθαμε τιποτα ρε παιδια η ακομα περιμενουμε; Ερωτηση... : Τηλεφωνα θα μας παρουν απο τα αστυνομικα τμηματα της περιοχης μας η θα ανακοινωθει τπτ σε καποια σελιδα η εδω;
Θα Ειδοποιηθείς από το Α. Τ. Της περιοχής σου εγγράφως και λεπτομερώς γιά την διαδικασία υπογράφοντας ανάλογο αποδεικτικό.
Μαγκες συμφωνα με τα περσινα στοιχεια το προγραμμα για τα ψυχοτεχνικα και για τις αθλητικες δοκιμασιες βγηκε ενα μηνα περιπου μετα απο τις ανακοινωσεις των βασεων.
ΝΙΚΕ έγραψε: Μαγκες συμφωνα με τα περσινα στοιχεια το προγραμμα για τα ψυχοτεχνικα και για τις αθλητικες δοκιμασιες βγηκε ενα μηνα περιπου μετα απο τις ανακοινωσεις των βασεων.
Φίλε ADIDAS, εεε ΝΙΚΕ ήθελα να πώ, πέρσι είχαν καθυστερήσει τα στάδια της προκηρύξεως λόγω εκλογών. Φέτος λογικά δεν θα καθυστερήσουν τόσο, αλλά όπως βλέπουμε επίσης αργεί οπότε και πάλι στο άγχος της αναμονής... Εγώ πάντως αγοράζω αθλητικά είδη από Ελληνικές εταιρείες