ΑΕΝ: Προκήρυξη για εισαγωγή (2012)

Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ΕΥΗ

Δημοσίευση από ΕΥΗ »

Ειμαι μαθητρια του 16... μπορω να περασω στην σχολη; αν δεν περασω με της παννελινιεσ... !
Tasos

Δημοσίευση από Tasos »

ΕΥΗ έγραψε:Ειμαι μαθητρια του 16... Μπορω να περασω στην σχολη; Αν δεν περασω με της παννελινιεσ... !

Ανετα!

ΕΥΗ

Δημοσίευση από ΕΥΗ »

Οκ... ! ευχαριστω... !
Ανδρέας

Δημοσίευση από Ανδρέας »

Γειά σας παιδιά έχω μελετήσει όλα τα ποστ από όλα τα θέματα και έχω πάρει απαντήσεις για πολλά θέματα που με απασχολούν όσον αφορά τις ΑΕΝ, την εξέλιξη, τη ζωή στο ναυτικό και τις υπόλοιπες λεπτομέρειες.
Σκέφτομαι να μπω στην ΑΕΝ με απόλυτηριο λυκείου. Το λύκειο το έχω τελειώσει εδώ και δύο χρόνια (είμαι 21 ετών) με απόλυτηριο του 12,5. Χαζομάρα μου γιατί πανελλήνιες είχα βγάλει 14,7 αλλά επειδή είχαν συμβεί διάφορα στο σχολείο, μας είχαν στην μπούκα και έτσι μας έβαλαν πολλούς χαμηλούς βαθμούς στα τετράμηνα. Επίσης έχω λόουερ και πτυχίο Γερμανικών.
Απλά ρωτάω άμα έχω πιθανότητες να εισέλθω με αυτά τα χαρακτηριστικά στην ΑΕΝ Μηχανιώνας.
Σας παρακαλώ να μου απαντήσετε. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Μιχάλης

Δημοσίευση από Μιχάλης »

Γεια σας μήπως ξέρει κανείς πότε βγαίνει η προκύρηξη απολυτήριου 2012 για την Α. Ε. Ν. Και ακόμα θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει το εξής:(αν έχεις πατέρα συνταξιούχο καπετάνιο παίρνεις επιπλέον μόρια για την σχολή; ) Ευχαριστώ για τον χρόνο σας

Άβαταρ μέλους
diplomaths
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από diplomaths »

Παραπάνω μόρια δεν παίρνεις
Πρώτα θα περιμένεις να βγει για τις πανελλήνιες, και μετά από αυτή, θα βγει και για το απολυτήριο. Από Ιούνιο
Μιχάλης

Δημοσίευση από Μιχάλης »

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και τον χρόνο σας.
hoffman
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από hoffman »

Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω αν επιλεγεις μονος σε ποια σχολη θελεις να φοιτησεις η σε στελνουν αναλογα με τα μορια; Εχετε ακουσει αν θα ανεβει η βαση της σχολης; Ρωταω γτ ειπαν πως θα πεσουν οι βασεις. Δινω ξανα πανελληνιες φετος και ενδιαφερομαι για ασπροπυργο. Οι μεταγραφες ισχυουν?
Άβαταρ μέλους
diplomaths
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από diplomaths »

Βάζεις εσύ ο ίδιος σε σειρά προτίμησης τις σχολές στην αίτηση που κάνεις όταν βγει η προκήρυξη, και αυτοί σε βάζουν ανάλογα τα μόρια που έχεις. Το αν ανέβει η κατέβει δεν μπορούμε να το ξέρουμε, ούτε θα μπορούμε. Εδώ καλά καλά δεν έχουν τελειώσει οι εξετάσεις ακόμα. Προσέγγιση θα μπορούσε να κάνει κάποιος γνώστης (όχι δημοσιογράφος) που και ξέρει καλά το σύστημα, έχει εμπειρία, έχει στα χέρια του τις στατιστικές για την απόδοση των μαθητών στις πανελλήνιες (τα βγάζει το υπουργείο παιδείας λίγο καιρό αφού βγουν τα αποτελέσματα),τον αριθμό εισακτέων σε κάθε τμήμα, και ξέρει τι ζήτηση έχει κάθε σχολή. Μόνο αυτός θα μπορούσε να πει προσεγγιστικά πως θα κινηθεί η βάση.
Μεταγραφές δεν ισχύουν στις πολιτικές σχολές, στις ΑΕΝ, βγάζουν στην προκήρυξη ειδικές κατηγορίες για τρίτεκνους και πολύτεκνους, και νομίζω, πως μπορείς να μετακινηθείς μεταξύ των ΑΕΝ, αν βρεθεί κάποιος άλλος που θέλει να έρθει στην δικιά σου, κάτι τέτοιο, και μεσολαβεί το αρμόδιο για την ναυτιλία υπουργείο, δεν είμαι σίγουρος όμως για αυτό, για την κίνηση μεταξύ των ΑΕΝ.
Εδώ θα βρείτε όλα τα νέα που αφορούν τις στρατιωτικές σχολές... και για ερωτήσεις, η ομάδα μας στο facebook
Despoina
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Despoina »

Γεια σας ειμαι 3 λυκειου και θελω να μπω στο Εμπορικο ναυτικο θα ηθελα να σας ρωτησω απο ποσο ξεκινανε τα μορια, εχουν διαφορα απο πολη σε πολη; Ευχαριτσω. Εικόνα

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από D.Y.K »

Despoina έγραψε:Γεια σας ειμαι 3 λυκειου και θελω να μπω στο Εμπορικο ναυτικο θα ηθελα να σας ρωτησω απο ποσο ξεκινανε τα μορια, εχουν διαφορα απο πολη σε πολη; Ευχαριτσω.Εικόνα

Διάβασε το Βάσεις - Μόρια για το Εμπορικο Ναυτικό Εικόνα
hoffman
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από hoffman »

Σας ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες να ειστε καλα!

Γεράσιμος

Δημοσίευση από Γεράσιμος »

Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα αν μου πει κάποιος ποσα Ειτανε τα μύρια για τους μηχανικούς σε οποιαδήποτε σχολη το 2011 Εικόνα
FutureCaptainKostas
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από FutureCaptainKostas »

Δεν ξερω για τα μυρια, αλλα τα μορια ΗΤΑΝ 8539 για τη γενικη σειρα
Σπάνια κατέληγα εκεί που ήθελα να πάω, αλλά πάντα κατέληγα εκεί που θα έπρεπε να είμαι
ΘΑΝΟΣ

Δημοσίευση από ΘΑΝΟΣ »

Οταν δηλωσα οτι θα δωσω πανελληνιες δεν δηλωσα την αεν. αν την δηλωσω στο μηχανογραφικο μπορω να περασω; Η να κανω αιτηση με το απολυτηριο μου 16 (απο επα. λ.); για αεν σχολη μηχανικων θελω...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες