theo94 έγραψε:Γιατί να είμαι τρίτεκνος... Τέλοσπάντων. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!
Μικρέ οι βάσεις είναι πολύ χαμηλές είτε είσαι τρίτεκνος, είτε είσαι στην Γενική κατηγορία κλπ. Δεδομένου ότι βγάζεις τον βαθμό που αναφέρεις πιο πάνω δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Μην τρελένεσαι.
Ειμαι τριτη λυκειου στο επαλ εχω το c1 (advance στα αγγλικα) εχω ελλινικη ιθαγενεια αλλα ειμαι γεννημενος στην αμερικη θελω να μπω σε σχολη πλοιαρχων τι με συμβουλευετε να δωσω πανελλινειες ημε το απολυτιριο λυκειου επαλ και με τι βαθμολογια ευχαριστω
αλεξ. Αθηνα έγραψε:Ειμαι τριτη λυκειου στο επαλ εχω το c1 (advance στα αγγλικα) εχω ελλινικη ιθαγενεια αλλα ειμαι γεννημενος στην αμερικη θελω να μπω σε σχολη πλοιαρχων τι με συμβουλευετε να δωσω πανελλινειες ημε το απολυτιριο λυκειου επαλ και με τι βαθμολογια ευχαριστω
και με τις 2 περιπτωσεις θα δωσεις. Οσο για τις βασεις των ΑΕΝ υπαρχει ηδη σχετικο θεμα στο φορουμ με τις περσινες βασεις...
Γεια σας παιδεια, θελω να σας ρωτησω αν μπορω να μπω ΑΕΝ πλοιαρχων διοτι ειμαι βουλγαρος και φετος τελειωνω το λυκειο και τι ας πουμε χρειαζεται για να μπω. Εχω κανενα πλεονεκτημα αφου ειμαι πολιτης μελος της ΕΕ; Μου εχουν πει γνωστοι μου οτι μπορω να βγαλω ελληνικη ταυτοτητα μολις τελειωσω το λυκειο αφου ζω στη ελλαδα γυρω στα 8 χρ, αυτο με βοηθαει καπως ή ειναι το ιδιο με την δικια μου την βουλγαρικη; ευχαριστω
Καλησπέρα σας. Δίνω δεύτερη φορά πανελλήνιες και ενδιαφέρομαι για το εμπορικό ναυτικό. Πέρσυ πήγα αλλά με έκοψαν λόγω μυωπίας... Φέτος θα κάνω την εγχείρηση και θα ξαναπάω. Θα υπάρξει πρόβλημα; Υπάρχει περίπτωση να το καταλάβουν και να με κόψουν; Επίσης διάβασα πως μετά τη σχολή ξαναπερνάς από παθολόγους και οφθαλμιάτρους. Εκείνες οι εξετάσεις υπάρχει περίπτωση να με κόψουν; Και να πάνε στράφη τόσα χρόνια; Επίσης δεν έχω lower. Πόσο θα Με δυσκολέψει αυτό δεδομένου πως πιο πάνω διάβασα ότι το ζητανε; ευχαριστώ.
Παιδιά να ρωτήσω κάτι; Πότε γίνονται ο προκηρύξεις για όσους θέλουν να μπουν με απολυτήριο λυκείου και πότε πρέπει να κάνω εγώ την αίτηση; Αν μένεις στην Αθήνα και φοιτείς στην σχολή του Ασπρόπυργου φροντίζει η ίδια η σχολή για την μεταφορά σου ή εσύ; Σας ευχαριστώ όλους!
Καλησπέρα! Ενδιαφέρμαι για ΑΕΝ πλοιάρχων του Ασπρόπυργου. Θα ήθελα να μάθω πότε βγαίνει περίπου η προκύρηξη για τις ΑΕΝ το 2012 και τι έγγραφα θα πρέπει να καταθέσω στην σχολή πριν και μετά την προκύρηξη. Με απολυτήριο 15.9 και λόουερ παίζει να μην με πάρουν;
Τον μαιο θα βγει η προκηρυξη μεσω πανελληνιων εξετασεων. Μην ρωτατε τα ιδια... Το πως μπαινετε το εχουμει πει ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ... Ειτε με πανελληνιες, ειτε με προκ με το απολητηριο μονον... Για τις βασεις υπαρχει σχετικο θεμα μπορειτε να δειτε τις περσινες βασεις και με πανελληνιες και με το απολυτηριο... Οταν βγει η προκ θα ανακοινωθει στο φορουμ...
Παίδες έδωσα πανελλήνιες και πέρασα κάπου. Τώρα θέλω να ξαναδώσω για ΑΕΝ πλοίαρχος και αστυφυλάκων. Έχω βαθμό πρόσβασης 8,79 και απολυτήριο 14. Τι να κάνω; Ευχαριστώ
saenar3 έγραψε:Παίδες έδωσα πανελλήνιες και πέρασα κάπου. Τώρα θέλω να ξαναδώσω για ΑΕΝ πλοίαρχος και αστυφυλάκων. Έχω βαθμό πρόσβασης 8,79 και απολυτήριο 14. Τι να κάνω; Ευχαριστώ
Από την στιγμή που καταργείται το 10% για να μπεις στην ΑΕΝ υπάρχουνε 2 τρόποι
1. Δίνεις πανελλήνιες
2. Περιμένεις να βγει η προκήρυξη που δηλώνουν όσοι έχουνε απολυτήριο
3. Αν και εκτός θέματος για την αστυφυλάκων είναι αυτονόητο ότι θα πρέπει να ξαναδώσεις
Ήθελα να ρωτήσω αν επιτρέπεται να γραφτείς στην ΑΕΝ με το απολυτήριο και να είσαι ακόμα φοιτητής σε άλλη σχολή (ή αν συμβαίνει ακόμα και αν απαγορεύεται τυπικά).
Και επίσης αν έχεις πάει πριν την ΑΕΝ σε άλλη σχολή υπάρχει περίπτωση να σου αναγνωριστούν μαθήματα που έχεις περάσει στην άλλη σχολή και να μην τα ξαναδώσεις;
Ευχαριστώ και συγγνώμη αν έχουν απαντηθεί. Με ένα γρήγορο ψάξιμο δεν βρήκα κάτι.
Ήθελα να ρωτήσω αν επιτρέπεται να γραφτείς στην ΑΕΝ με το απολυτήριο και να είσαι ακόμα φοιτητής σε άλλη σχολή (ή αν συμβαίνει ακόμα και αν απαγορεύεται τυπικά).
Και επίσης αν έχεις πάει πριν την ΑΕΝ σε άλλη σχολή υπάρχει περίπτωση να σου αναγνωριστούν μαθήματα που έχεις περάσει στην άλλη σχολή και να μην τα ξαναδώσεις;
Ευχαριστώ και συγγνώμη αν έχουν απαντηθεί. Με ένα γρήγορο ψάξιμο δεν βρήκα κάτι.
1) οχι δεν επιτρεπεται (δεν το καταλαβαινουν, αλλα αν σε πιασουν σε διαγραφουν και απο τις 2 σχολες.) 2) οχι δεν αναγνωριζεται τιποτα καινουργια σχολη νεα αρχη