Αν φιλοδοξώ να δώσω μαθήματα στους μελλοντικούς συναδέλφους, το ένα και μοναδικό είναι να μάθουν να σκέφτονται μόνοι τους κι όχι να κρέμονται από τον κάθε ανεύθυνο που πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες, μπας και πάρει μερικά κλικ παραπάνω η σελίδα του.ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ έγραψε: Ωραια μαθηματα δινεις στους μελοντικους σου συναδελφους
Ξαναδιάβασε τι έγραψα. Δεν είπα ότι οι εποχικοί είναι τρόμπες ούτε ότι δεν είναι συνάδελφοι. Μιλάω για συγκεκριμένους ανθρώπους, που έχουν σχέση ήδη με το Σώμα, πέρα από τον εαυτό τους εκπροσωπούν κι άλλους συναδέλφους και επιπλέον έχουν και βήμα για άρθρωση λόγου δημόσια και παρόλα αυτά γράφουν ότι "νομίζουν", ότι τους βολεύει κι ότι ακούγεται μέσα απ' το πηγάδι. Το ότι είναι εποχικοί είναι τυχαίο. Τα ίδια θα έλεγα αν υπήρχε blog μονίμων που θα 'γραφε ο καθένας τον πόνο του.ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ έγραψε: ισως οταν μπουν με το καλο ισως να τους θεωρεις και αυτους τρομπες οπως τους εποχικους τωρα.
Εκεί ακριβώς είναι το πρόβλημα. "Κάποια ενημέρωση". Εσύ (άφησες να εννοηθεί ότι είσαι άμεσα ενδιαφερόμενος για την προκήρυξη) τι κέρδισες μαθαίνοντας ότι οι πίνακες βγαίνουν την Τετάρτη 7/11 (πριν 3 μέρες) ; Αν το γουστάρεις έτσι, να σου λέω κι εγώ κάθε μέρα "Αύριο βγαίνουν". Κάποια μέρα, κομμάτια να γίνει, θα πέσω μέσα. "Κάποια ενημέρωση" είναι κι αυτό...ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ έγραψε: Τα blogs των εποχικων ειναι τα μονα που προσφερουν καποια ενημερωση, δεν ειναι τελεια αλλα αλλο αυτο και αλλο να τους βριζεις δημοσια.
(Ίσως να είσαι και εποχικός, δεν το διευκρίνησες. Αν ναι, να σου θυμίσω τι έγινε με τις προσλήψεις φέτος, που μαζεύτηκαν οι άνθρωποι για δουλειά χωρίς να έχει υπογραφεί η σύμβαση, μόνο και μόνο γιατί από τα blog λέγαν ότι να 'ναι... )
Γιατί για αυτά που ρωτάτε υπεύθυνες απαντήσεις δεν πρόκειται να πάρετε από κανέναν.ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ έγραψε:Αν εχεις καποια καλυτερη ιστοσελιδα να προτεινεις γιατι δεν τη γραφεις;
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ έγραψε:Οπως καταλαβαινεις ολοι εδω εχουμε την αγωνια για το τι θα γινει με το μελον μας, ειναι ευκολο για καποιον βολεμενο να κανει κριτικη εκ του ασφαλους,
α) Το εύκολο για τον βολεμένο είναι να κοιτάξει την πάρτη του και να σε γράψει στα @@ του. Όχι να κάθεται να εξηγήσει 500 φορές την κάθε λεπτομέρεια (πώς και γιατί και πού) και να στο δείχνει κιόλας αντί να σε παραπέμπει στις πηγές "από μέσα". Ότι δεν ξέρω το λέω και προσπαθώ να αποφεύγω έστω και τις προσωπικές εκτιμήσεις. Βρες μου έστω ένα ποστ μου που έχω πέσει έξω.
β) Το δύσκολο ποιό είναι; Να φτιάξεις ένα τζάμπα μπλογκ και να γράφεις αποδεδειγμένα ανευθυνότητες;
Πάντως δεν περιμένω να ενημερωθώ, να είσαι σίγουρος.ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ έγραψε:αληθεια αφου ειναι τρομπες γιατι παρακολουθεις τακτικα τα μπλογκ του χωρου οπως γραφεις;