Αποτελέσματα Πυροσβεστικής (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
been there...
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από been there... »

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ έγραψε: Ωραια μαθηματα δινεις στους μελοντικους σου συναδελφους
Αν φιλοδοξώ να δώσω μαθήματα στους μελλοντικούς συναδέλφους, το ένα και μοναδικό είναι να μάθουν να σκέφτονται μόνοι τους κι όχι να κρέμονται από τον κάθε ανεύθυνο που πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες, μπας και πάρει μερικά κλικ παραπάνω η σελίδα του.
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ έγραψε: ισως οταν μπουν με το καλο ισως να τους θεωρεις και αυτους τρομπες οπως τους εποχικους τωρα.
Ξαναδιάβασε τι έγραψα. Δεν είπα ότι οι εποχικοί είναι τρόμπες ούτε ότι δεν είναι συνάδελφοι. Μιλάω για συγκεκριμένους ανθρώπους, που έχουν σχέση ήδη με το Σώμα, πέρα από τον εαυτό τους εκπροσωπούν κι άλλους συναδέλφους και επιπλέον έχουν και βήμα για άρθρωση λόγου δημόσια και παρόλα αυτά γράφουν ότι "νομίζουν", ότι τους βολεύει κι ότι ακούγεται μέσα απ' το πηγάδι. Το ότι είναι εποχικοί είναι τυχαίο. Τα ίδια θα έλεγα αν υπήρχε blog μονίμων που θα 'γραφε ο καθένας τον πόνο του.
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ έγραψε: Τα blogs των εποχικων ειναι τα μονα που προσφερουν καποια ενημερωση, δεν ειναι τελεια αλλα αλλο αυτο και αλλο να τους βριζεις δημοσια.
Εκεί ακριβώς είναι το πρόβλημα. "Κάποια ενημέρωση". Εσύ (άφησες να εννοηθεί ότι είσαι άμεσα ενδιαφερόμενος για την προκήρυξη) τι κέρδισες μαθαίνοντας ότι οι πίνακες βγαίνουν την Τετάρτη 7/11 (πριν 3 μέρες) ; Αν το γουστάρεις έτσι, να σου λέω κι εγώ κάθε μέρα "Αύριο βγαίνουν". Κάποια μέρα, κομμάτια να γίνει, θα πέσω μέσα. "Κάποια ενημέρωση" είναι κι αυτό...
(Ίσως να είσαι και εποχικός, δεν το διευκρίνησες. Αν ναι, να σου θυμίσω τι έγινε με τις προσλήψεις φέτος, που μαζεύτηκαν οι άνθρωποι για δουλειά χωρίς να έχει υπογραφεί η σύμβαση, μόνο και μόνο γιατί από τα blog λέγαν ότι να 'ναι... )
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ έγραψε:Αν εχεις καποια καλυτερη ιστοσελιδα να προτεινεις γιατι δεν τη γραφεις;
Γιατί για αυτά που ρωτάτε υπεύθυνες απαντήσεις δεν πρόκειται να πάρετε από κανέναν.
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ έγραψε:Οπως καταλαβαινεις ολοι εδω εχουμε την αγωνια για το τι θα γινει με το μελον μας, ειναι ευκολο για καποιον βολεμενο να κανει κριτικη εκ του ασφαλους,

α) Το εύκολο για τον βολεμένο είναι να κοιτάξει την πάρτη του και να σε γράψει στα @@ του. Όχι να κάθεται να εξηγήσει 500 φορές την κάθε λεπτομέρεια (πώς και γιατί και πού) και να στο δείχνει κιόλας αντί να σε παραπέμπει στις πηγές "από μέσα". Ότι δεν ξέρω το λέω και προσπαθώ να αποφεύγω έστω και τις προσωπικές εκτιμήσεις. Βρες μου έστω ένα ποστ μου που έχω πέσει έξω.
β) Το δύσκολο ποιό είναι; Να φτιάξεις ένα τζάμπα μπλογκ και να γράφεις αποδεδειγμένα ανευθυνότητες;
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ έγραψε:αληθεια αφου ειναι τρομπες γιατι παρακολουθεις τακτικα τα μπλογκ του χωρου οπως γραφεις;
Πάντως δεν περιμένω να ενημερωθώ, να είσαι σίγουρος.
Άβαταρ μέλους
paman
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από paman »

Ενημέρωση έγκυρη λαμβάνουμε μόνο από επίσημα μέσα.(www.fireservice.gr)

Όλα τα άλλα είναι αποκούμπια για τη ψυχολογία μας για να νοιώθουμε ότι κάτι κινείται.

Δηλ. Που ξέρει ο καθένας που είναι στην ίδια μοίρα με εμάς (διαγωνιζόμενος) το τι διεργασίες γίνονται αυτές τις μέρες; Δε νομίζω να βγαίνει η επιτροπή και να δίνει πληροφορία στον κάθε τυχάρπαστο.

πολιτης 1

Δημοσίευση από πολιτης 1 »

Τη τρίτη η κλήρωση για τους ισοβαθμούντες εποχικούς http://spyth.blogspot.com/ ...

μετά φαντάζομαι Θα αναρτηθούν οι πίνακες...

Άβαταρ μέλους
mouse
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από mouse »

http://spyth.blogspot.com/2011/12/blog-post_11.html

Καλημέρα σας,

αν ισχύει το συγκεκριμένο... Τότε θα πρέπει να περιμένουμε για μετά την Τρίτη (και βλέπουμε.) για να τους συμπεριλάβουν κι'αυτούς στους αναμορφωμένους πίνακες...

Πάντως στη fireservice δεν έχουν ανεβάσει κάποια ανακοίνωση ακόμη.

Το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν...
Άβαταρ μέλους
mouse
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από mouse »

πολιτης 1 έγραψε:Τη τρίτη η κλήρωση για τους ισοβαθμούντες εποχικούς http://spyth.blogspot.com/ ...

μετά φαντάζομαι Θα αναρτηθούν οι πίνακες...

Ας ελπίσουμε μαζί με τους πίνακες (όταν Βγουν... ) να ανακοινώσουν και το χρονοδιάγραμμα των υπόλοιπων διαδικασιών...

HARMONICA
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από HARMONICA »

mouse έγραψε: http://spyth.blogspot.com/2011/12/blog-post_11.html

Καλημέρα σας,

αν ισχύει το συγκεκριμένο... Τότε θα πρέπει να περιμένουμε για μετά την Τρίτη (και βλέπουμε.) για να τους συμπεριλάβουν κι'αυτούς στους αναμορφωμένους πίνακες...

Ισχύει τελικά... Είναι ένα ενθαρυντικό δείγμα, πάει να πει πως οι διαδικασίες κυλούν κανονικά... Εικόνα
Άβαταρ μέλους
mouse
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από mouse »

HARMONICA έγραψε:
mouse έγραψε: http://spyth.blogspot.com/2011/12/blog-post_11.html

Καλημέρα σας,

Ισχύει τελικά... Είναι ένα ενθαρυντικό δείγμα, πάει να πει πως οι διαδικασίες κυλούν κανονικά...

Εμένα αυτό που μου κάνει περιέργεια είναι το ''ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ''. Και σαββατιάτικα διαταγή...

(ευχάριστη περιέργεια βέβαια).

Αναρωτιέμαι... Να σημαίνει κάτι αυτό;

freaky-spooky
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από freaky-spooky »

Αντε ρε παιδιά 2.5 μήνες περάσανε απο τη ληξη της προκήρυξης και τελικό αποτέλεσμα δεν έχουμε
HARMONICA

mouse έγραψε:[Εμένα αυτό που μου κάνει περιέργεια είναι το ''ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ''. Και σαββατιάτικα διαταγή...

(ευχάριστη περιέργεια βέβαια).

Αναρωτιέμαι... Να σημαίνει κάτι αυτό;

Το ίδιο ακριβώς σκεφτόμουν κι εγώ, ίσως βιάζονται... Τι να πω; Μακάρι...

νικοσ χανια

Δημοσίευση από νικοσ χανια »

Μάγκες υπομονή. Μέχρι την Παρασκευή θα έχουν βγει οι Τελικοι πίνακες. Την άλλη βδομάδα θα είναι το πρόγραμμα των υγειονομικών κτ΄. Όλα τελειώνουν! Υπομονή...
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Και αυριο να βγουνε που λεει ο λογος θελει καλο προγραμματισμο. Για τις υγειονομικες πρεπει να πας μια ημερα πριν σε κρατικο νοσοκομειο! Εγω πιστευω οτι με το νεο ετος θα γινει οτι γινει απο αποψη υγειονομικων και αθληματων.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
HARMONICA

http://spyth.blogspot.com/2011/12/5.html

Άντε παιδιά, πλησιάζουμε... Εικόνα
Άβαταρ μέλους
mouse
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από mouse »

HARMONICA έγραψε: http://spyth.blogspot.com/2011/12/5.html

Άντε παιδιά, πλησιάζουμε... Εικόνα

Εικόνα

Άϊντε μπας και δούμε φώς...

Δεν ήξερα πως υπάρχει και στη Βέροια σχολή... Εικόνα

hunder

Δημοσίευση από hunder »

Δεν υπαρχει σχολη πυροσβεστων στην βεροια απλα βρηκαν κανα μερος για να κανουν την εκπαιδευση. Μονο στα βιλλια εχει σχολη που εκεινο το μερος το προοριζαν για τει και κατοπιν εγινε σχολη πυροσβεστων. Στην προηγουμενη προκυρηξη για κανονικους πυροσβεστες ειχαν ακουστει 10 διαφορετικα μερη.
Άβαταρ μέλους
mouse
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από mouse »

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες