Αθλητικές Δοκιμασίες Λιμενικού (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από handballer »

csrs έγραψε: Για οσες κοπελες δεν εχουν δοκιμασει να κανουν το 1000αρι... Ας το ξεχασουμε ολες μαζι! Απλα δεν υπαρχει... Αν δεν προπονεισαι συστηματικα να εχεις μια Α φυσικη κατασταση δεν βγαινει! Για τα άλλα δεν ξερω αλλα αυτο... Δυσκολα... Οι περισοοτερες θα κοπουμε... Αν κρινω απο συζητησεις του Τυπου... Ποσο ειναι 1000 μ κ τα σχετικα!
Εάν υπάρχουν ακόμα άτομα που κάνουν ερωτήσεις του τύπου πόσο είναι και εάν είναι 2 ή 2,5 ή 3 ή 2 και 1/4 στροφές τότε θα συμφωνήσω μαζί σου ότι θα τα βρουν σκούρα... Ειδικά για καμία Πυροσβεστική... Για λιμενικό κάτι γίνεται. Και αστυνομία ίσως... Θελει προπονηση παιδια

Απαγορεύονται τα κεφαλαία ;Greek_Army
joanna25

Δημοσίευση από joanna25 »

Πραγματικα απορω πως αυτοι-ες που περασαν ετσι με το βαρος ενω ηταν προφανες εκτος οριων πως στο καλο θα εμφανιστουν στα αθληματα... Εγω κοπελα ειμαι και αφιερωνω χρονο και αρκετη κουραση για να φτασω σε ολα τα αθληματα τα ορια, σημερα το 90% θεωρουσε δεδομενο οτι θα περασουν ετσι παρόλο που δεν φτανουν τα ορια... (5 λεπτα το 1000αρι,3 μετρα η σφαιρα κλπ... )

ενταξει αν κανουν και εκει τα στραβα ματια... Δεν εχω τι να πω...
Άβαταρ μέλους
Fayl
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Fayl »

Δείτε
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Δημοσιεύθηκε από tidis την Τρί,06/09/2011 - 17:21

Σχετικά με τις αναφορές-καταγγελίες που αναρτήθηκαν σε ηλεκτρονική ιστοσελίδα του διαδικτύου για τις διαδικασίες της αθλητικής δοκιμασίας του Διαγωνισμού Δοκίμων Σημαιοφόρων 2011 του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, από το Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής ανακοινώνεται ότι η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων του Λ. Σ.-ΕΛ. ΑΚΤ. Υπέβαλε το συγκεκριμένο έντυπο υλικό στην Εισαγγελία Του Ναυτοδικείου Πειραιά, η οποία έχει επιληφθεί της υποθέσεως.

pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από pantzos4 »

Χμμ. Οκ φιλε μ. Ευχαριστω πολυ.2 γυρους ζεσταμα εκανα διατασεις κτλ κτλ κ 1 χιλιαρι μετα αλλα νομιζα οτι δν κανω τπτ επιδι τελειωνα γρηγορα... Αλλα τελικα μαλων κανει δουλεια...
csrs

Δημοσίευση από csrs »

Παιδια καλησπερα! Στη Αθηνα ολα γινονται εδωσα για σημαιοφορους! Εφαγα ενα σωρο λεφτα και χρονο για να κοπω αθληματα! Οχι γιατι εφταιγαν οι αλλοι1 Εγω δεν προπονηθηκα και με τη γυμνααστικη παντα ασχολιομουν χαλαρα σε γυμναστηριο και οχι κλασικο αθλητισμο! Πραγματικα ειδα κοπελες ναα κοβονται που πληρωναν προσωπικο γυμναστη επι 1μιση μηνα! Κ δεν κοπηκαν παρα τα οσα ακουγονται αδικα. Δεν επιαναν τα ορια. Οταν βγηκαν οι λιστες ειδα ατομα που ημουν σιγπυρη οτι θα περασουν απλα γιατι οι ερμες οι κοπελες ηταν γυμνασμενες οχι ζεσταμενες για 1 μηνα... Αν δεν πιανετε τα ορια μεχρι να γινουν τα αθληματα μη μπειτε στον κοπο. Για οικονομικους λογους το λεω καθαρα γιατι ζοριστηκα κι ακομα ζοριζομαι μεχρι τη μισθοδοσια το επομενου μηνα...
Lock
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Lock »

csrs έγραψε:Παιδια καλησπερα! Στη Αθηνα ολα γινονται εδωσα για σημαιοφορους! Εφαγα ενα σωρο λεφτα και χρονο για να κοπω αθληματα! Οχι γιατι εφταιγαν οι αλλοι1 Εγω δεν προπονηθηκα και με τη γυμνααστικη παντα ασχολιομουν χαλαρα σε γυμναστηριο και οχι κλασικο αθλητισμο! Πραγματικα ειδα κοπελες ναα κοβονται που πληρωναν προσωπικο γυμναστη επι 1μιση μηνα! Κ δεν κοπηκαν παρα τα οσα ακουγονται αδικα. Δεν επιαναν τα ορια. Οταν βγηκαν οι λιστες ειδα ατομα που ημουν σιγπυρη οτι θα περασουν απλα γιατι οι ερμες οι κοπελες ηταν γυμνασμενες οχι ζεσταμενες για 1 μηνα... Αν δεν πιανετε τα ορια μεχρι να γινουν τα αθληματα μη μπειτε στον κοπο. Για οικονομικους λογους το λεω καθαρα γιατι ζοριστηκα κι ακομα ζοριζομαι μεχρι τη μισθοδοσια το επομενου μηνα...

ευχαριστουμε για συμβουλες. Εγω στο 1000μετρα ειμαι οριακα 4.40 με 4.50. Ελπιζω να φτασω στο 4.30, τόσο δεν ειναι το οριο; Αυτο που με αγχωνει υπερβολικα ειναι το αλμα σε μηκος, δεν εχω ιδεα ουτε απο τεχνικη, ουτε απο υποδομες ουτε απο καποιον γνωστο να με βοηθουσε... :(. Το υψος και την σφαιρα πιστευω να τα καταφερω. Και ελξεις ποσες θελουν; Εγω τις 5 τις καταφερνω...
spongebob
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από spongebob »

Lock έγραψε:
csrs έγραψε:Παιδια καλησπερα! Στη Αθηνα ολα γινονται εδωσα για σημαιοφορους! Εφαγα ενα σωρο λεφτα και χρονο για να κοπω αθληματα! Οχι γιατι εφταιγαν οι αλλοι1 Εγω δεν προπονηθηκα και με τη γυμνααστικη παντα ασχολιομουν χαλαρα σε γυμναστηριο και οχι κλασικο αθλητισμο! Πραγματικα ειδα κοπελες ναα κοβονται που πληρωναν προσωπικο γυμναστη επι 1μιση μηνα! Κ δεν κοπηκαν παρα τα οσα ακουγονται αδικα. Δεν επιαναν τα ορια. Οταν βγηκαν οι λιστες ειδα ατομα που ημουν σιγπυρη οτι θα περασουν απλα γιατι οι ερμες οι κοπελες ηταν γυμνασμενες οχι ζεσταμενες για 1 μηνα... Αν δεν πιανετε τα ορια μεχρι να γινουν τα αθληματα μη μπειτε στον κοπο. Για οικονομικους λογους το λεω καθαρα γιατι ζοριστηκα κι ακομα ζοριζομαι μεχρι τη μισθοδοσια το επομενου μηνα...

ευχαριστουμε για συμβουλες. Εγω στο 1000μετρα ειμαι οριακα 4.40 με 4.50. Ελπιζω να φτασω στο 4.30, τόσο δεν ειναι το οριο; Αυτο που με αγχωνει υπερβολικα ειναι το αλμα σε μηκος, δεν εχω ιδεα ουτε απο τεχνικη, ουτε απο υποδομες ουτε απο καποιον γνωστο να με βοηθουσε... :(. Το υψος και την σφαιρα πιστευω να τα καταφερω. Και ελξεις ποσες θελουν; Εγω τις 5 τις καταφερνω...

δε θελουν ελξεις για υπαξιωματικους λιμενοφυλακες
cHrisAEN
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από cHrisAEN »

Ειδικά οι υποψήφιοι που συμμετέχουν στις ειδικότητες Ειδικών Δυνάμεων ή Υποβρύχιων

Καταστροφέων εκ των Ενόπλων Δυνάμεων, αντί των παραπάνω αγωνισμάτων υποβάλλονται

στα παρακάτω αγωνίσματα και υποχρεούνται να επιτύχουν τα ελάχιστα όρια σε όλα με μία

προσπάθεια μόνο:

i) Έλξεις σε μονόζυγο συνεχείς 10 τουλάχιστον

ii) Κάμψεις χειρών επί του εδάφους συνεχείς 25 τουλάχιστον

iii) Κάμψεις κοιλιακών από εδραία θέση συνεχείς 30 τουλάχιστον

iv) Δρόμος ημιαντοχής απόστασης 2000μ. Σε 12 πρώτα λεπτά

v) Δρόμος ταχύτητας απόστασης 100 μ. Σε 16 δεύτερα λεπτά

ΜΟΝΟ Εάν Είσαι Της Κατηγορίας Αυτής Δίνεις Τα Εξτρά Αγωνίσματα (για Λ/Φ Αλλά και ΥΠΑΞ/ΚΟΥΣ)

pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από pantzos4 »

10 ελξης; Ελεος 6 θελουν για τ ΣΒΕΑ. Αυτη θελουν 10;
2000μετρα 12 λεπτα; Τους ειπε κανεις οτι για να περασουν ΕΔ διναν η 1000 μετρα ή 3200 δηλαδη 2 μιλια σε 18 λεπτα; Κ οχι 2000 ειναι εντελος διαφορετικος ο ριθμος ελεος οτι νανε ειναι αυτη και με ζηταν 100αρι σε 16 π τ κανει κ παιδι νιπιαγογιου;
milanistalazos
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από milanistalazos »

Παιδιά για το Λιμενικό στο κολύμπι βάζεις γυαλάκια; Επιτρέπονται; Σε πισίνα κολυμβητηρίου δεν γίνετε η εξέταση;
ziogas191
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από ziogas191 »

milanistalazos έγραψε:Παιδιά για το Λιμενικό στο κολύμπι βάζεις γυαλάκια; Επιτρέπονται; Σε πισίνα κολυμβητηρίου δεν γίνετε η εξέταση;

Τα γυαλακια δεν πιστευω να επιτρεπονται και η εξεταση γινεται σε πισινα κολυμβητηριου.

nikopaok4
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από nikopaok4 »

ziogas191 έγραψε:
milanistalazos έγραψε:Παιδιά για το Λιμενικό στο κολύμπι βάζεις γυαλάκια; Επιτρέπονται; Σε πισίνα κολυμβητηρίου δεν γίνετε η εξέταση;

Τα γυαλακια δεν πιστευω να επιτρεπονται και η εξεταση γινεται σε πισινα κολυμβητηριου.

δε καταλαβαινω γιατι να μην επιτρεπετε...

310lΛΕΛΕ καμια μερα ισως σκασω μυτη νωρις και εγω (με φραπα διπλη εννοειται)

Άβαταρ μέλους
Fayl
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Fayl »

Στους σημαιοφορους επιτρέπονταν πάντως γυαλάκια
dalena
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από dalena »

Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση... Θα ήθελα να μου προτίνετε κάποιο στάδιο για προπονήσεις μένω κέντρο αθήνας και όσα στάδια ξέρω είναι σε πολύ μεγάλη απόσταση από το σπίτι μου... Σίγουρα έχουν αναφερθεί και πιο πριν στη συζήτηση αλλά δε μπορώ να τα βρώ... Για όλα τα αθλήματα πλην κολύμβησησ... Θέλω να προπονηθώ μόνη μου χωρίς γυμναστή... Οπότε μην μου πείτε για τον Πανελλήνιο
Μανώλης

Δημοσίευση από Μανώλης »

Πηγαινε στο χολαργο στο νταμαρι ρωτα μολις φτασεις στην περιοχη και θα σου πουν που ειναι
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες