csrs έγραψε: Για οσες κοπελες δεν εχουν δοκιμασει να κανουν το 1000αρι... Ας το ξεχασουμε ολες μαζι! Απλα δεν υπαρχει... Αν δεν προπονεισαι συστηματικα να εχεις μια Α φυσικη κατασταση δεν βγαινει! Για τα άλλα δεν ξερω αλλα αυτο... Δυσκολα... Οι περισοοτερες θα κοπουμε... Αν κρινω απο συζητησεις του Τυπου... Ποσο ειναι 1000 μ κ τα σχετικα!
Εάν υπάρχουν ακόμα άτομα που κάνουν ερωτήσεις του τύπου πόσο είναι και εάν είναι 2 ή 2,5 ή 3 ή 2 και 1/4 στροφές τότε θα συμφωνήσω μαζί σου ότι θα τα βρουν σκούρα... Ειδικά για καμία Πυροσβεστική... Για λιμενικό κάτι γίνεται. Και αστυνομία ίσως... Θελει προπονηση παιδια
Πραγματικα απορω πως αυτοι-ες που περασαν ετσι με το βαρος ενω ηταν προφανες εκτος οριων πως στο καλο θα εμφανιστουν στα αθληματα... Εγω κοπελα ειμαι και αφιερωνω χρονο και αρκετη κουραση για να φτασω σε ολα τα αθληματα τα ορια, σημερα το 90% θεωρουσε δεδομενο οτι θα περασουν ετσι παρόλο που δεν φτανουν τα ορια... (5 λεπτα το 1000αρι,3 μετρα η σφαιρα κλπ... )
ενταξει αν κανουν και εκει τα στραβα ματια... Δεν εχω τι να πω...
Σχετικά με τις αναφορές-καταγγελίες που αναρτήθηκαν σε ηλεκτρονική ιστοσελίδα του διαδικτύου για τις διαδικασίες της αθλητικής δοκιμασίας του Διαγωνισμού Δοκίμων Σημαιοφόρων 2011 του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, από το Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής ανακοινώνεται ότι η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων του Λ. Σ.-ΕΛ. ΑΚΤ. Υπέβαλε το συγκεκριμένο έντυπο υλικό στην Εισαγγελία Του Ναυτοδικείου Πειραιά, η οποία έχει επιληφθεί της υποθέσεως.
Παιδια καλησπερα! Στη Αθηνα ολα γινονται εδωσα για σημαιοφορους! Εφαγα ενα σωρο λεφτα και χρονο για να κοπω αθληματα! Οχι γιατι εφταιγαν οι αλλοι1 Εγω δεν προπονηθηκα και με τη γυμνααστικη παντα ασχολιομουν χαλαρα σε γυμναστηριο και οχι κλασικο αθλητισμο! Πραγματικα ειδα κοπελες ναα κοβονται που πληρωναν προσωπικο γυμναστη επι 1μιση μηνα! Κ δεν κοπηκαν παρα τα οσα ακουγονται αδικα. Δεν επιαναν τα ορια. Οταν βγηκαν οι λιστες ειδα ατομα που ημουν σιγπυρη οτι θα περασουν απλα γιατι οι ερμες οι κοπελες ηταν γυμνασμενες οχι ζεσταμενες για 1 μηνα... Αν δεν πιανετε τα ορια μεχρι να γινουν τα αθληματα μη μπειτε στον κοπο. Για οικονομικους λογους το λεω καθαρα γιατι ζοριστηκα κι ακομα ζοριζομαι μεχρι τη μισθοδοσια το επομενου μηνα...
csrs έγραψε:Παιδια καλησπερα! Στη Αθηνα ολα γινονται εδωσα για σημαιοφορους! Εφαγα ενα σωρο λεφτα και χρονο για να κοπω αθληματα! Οχι γιατι εφταιγαν οι αλλοι1 Εγω δεν προπονηθηκα και με τη γυμνααστικη παντα ασχολιομουν χαλαρα σε γυμναστηριο και οχι κλασικο αθλητισμο! Πραγματικα ειδα κοπελες ναα κοβονται που πληρωναν προσωπικο γυμναστη επι 1μιση μηνα! Κ δεν κοπηκαν παρα τα οσα ακουγονται αδικα. Δεν επιαναν τα ορια. Οταν βγηκαν οι λιστες ειδα ατομα που ημουν σιγπυρη οτι θα περασουν απλα γιατι οι ερμες οι κοπελες ηταν γυμνασμενες οχι ζεσταμενες για 1 μηνα... Αν δεν πιανετε τα ορια μεχρι να γινουν τα αθληματα μη μπειτε στον κοπο. Για οικονομικους λογους το λεω καθαρα γιατι ζοριστηκα κι ακομα ζοριζομαι μεχρι τη μισθοδοσια το επομενου μηνα...
ευχαριστουμε για συμβουλες. Εγω στο 1000μετρα ειμαι οριακα 4.40 με 4.50. Ελπιζω να φτασω στο 4.30, τόσο δεν ειναι το οριο; Αυτο που με αγχωνει υπερβολικα ειναι το αλμα σε μηκος, δεν εχω ιδεα ουτε απο τεχνικη, ουτε απο υποδομες ουτε απο καποιον γνωστο να με βοηθουσε... :(. Το υψος και την σφαιρα πιστευω να τα καταφερω. Και ελξεις ποσες θελουν; Εγω τις 5 τις καταφερνω...
csrs έγραψε:Παιδια καλησπερα! Στη Αθηνα ολα γινονται εδωσα για σημαιοφορους! Εφαγα ενα σωρο λεφτα και χρονο για να κοπω αθληματα! Οχι γιατι εφταιγαν οι αλλοι1 Εγω δεν προπονηθηκα και με τη γυμνααστικη παντα ασχολιομουν χαλαρα σε γυμναστηριο και οχι κλασικο αθλητισμο! Πραγματικα ειδα κοπελες ναα κοβονται που πληρωναν προσωπικο γυμναστη επι 1μιση μηνα! Κ δεν κοπηκαν παρα τα οσα ακουγονται αδικα. Δεν επιαναν τα ορια. Οταν βγηκαν οι λιστες ειδα ατομα που ημουν σιγπυρη οτι θα περασουν απλα γιατι οι ερμες οι κοπελες ηταν γυμνασμενες οχι ζεσταμενες για 1 μηνα... Αν δεν πιανετε τα ορια μεχρι να γινουν τα αθληματα μη μπειτε στον κοπο. Για οικονομικους λογους το λεω καθαρα γιατι ζοριστηκα κι ακομα ζοριζομαι μεχρι τη μισθοδοσια το επομενου μηνα...
ευχαριστουμε για συμβουλες. Εγω στο 1000μετρα ειμαι οριακα 4.40 με 4.50. Ελπιζω να φτασω στο 4.30, τόσο δεν ειναι το οριο; Αυτο που με αγχωνει υπερβολικα ειναι το αλμα σε μηκος, δεν εχω ιδεα ουτε απο τεχνικη, ουτε απο υποδομες ουτε απο καποιον γνωστο να με βοηθουσε... :(. Το υψος και την σφαιρα πιστευω να τα καταφερω. Και ελξεις ποσες θελουν; Εγω τις 5 τις καταφερνω...
Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση... Θα ήθελα να μου προτίνετε κάποιο στάδιο για προπονήσεις μένω κέντρο αθήνας και όσα στάδια ξέρω είναι σε πολύ μεγάλη απόσταση από το σπίτι μου... Σίγουρα έχουν αναφερθεί και πιο πριν στη συζήτηση αλλά δε μπορώ να τα βρώ... Για όλα τα αθλήματα πλην κολύμβησησ... Θέλω να προπονηθώ μόνη μου χωρίς γυμναστή... Οπότε μην μου πείτε για τον Πανελλήνιο