Αθλητικές Δοκιμασίες Ειδικών Φρουρών (2011)
Περσι δεν πηδηξαν απο την βαλβιδα
Νόμιζα ότι το παιδί αναφερόταν σε ανοχή 1-2 εκατοστών στην υψομέτρηση. Καλά έκανες και με έκοψες...
Παίδιά το αλμα εις ύψος το έχετε δοκιμάσει; Εμένα πάντως αν όντως μας το έχουν στο 1.05 μου φαίνεται αρκετά δύσκολο! Ελπίζω απο αυτά που ακούω απο παλαιότερες σειρές ειδικών φρουρών να μας το έχουν πιο χαμηλά!
- COMBAT MEDIC
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 13
Τι αλλο θα ακουσω το 1.05 δυσκολο; Αν το ειχαν 1.30 τι θα ηταν; παρε λιγη φορα και κανε βουτια (οπως κανεις στην θαλασσα) τοσο ευκολο ειναι
Ε οχι και 1.05 δυσκολο...
Γιωργος έγραψε:Παίδιά το αλμα εις ύψος το έχετε δοκιμάσει; Εμένα πάντως αν όντως μας το έχουν στο 1.05 μου φαίνεται αρκετά δύσκολο! Ελπίζω απο αυτά που ακούω απο παλαιότερες σειρές ειδικών φρουρών να μας το έχουν πιο χαμηλά!
Τους το είχαν ποιο χαμηλά. Ράδιο αρβύλα μήπως... ;
ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΩΝ 700 ?!
Αν κάνεις βουτιά θα ακουμπήσουν τα γόνατά σου ή τα καλάμια σου! Δεν είναι τοσο εύκολο όσο νομίζετε! Το έχετε δοκιμάσει;
- COMBAT MEDIC
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
ραδιο κακια βασικα απο καποιον που κοπηκε ή απο καποιον που δεν ξερει ποσο ειναι το 1.05hackertom έγραψε:Γιωργος έγραψε:Παίδιά το αλμα εις ύψος το έχετε δοκιμάσει; Εμένα πάντως αν όντως μας το έχουν στο 1.05 μου φαίνεται αρκετά δύσκολο! Ελπίζω απο αυτά που ακούω απο παλαιότερες σειρές ειδικών φρουρών να μας το έχουν πιο χαμηλά!
Τους το είχαν ποιο χαμηλά. Ράδιο αρβύλα μήπως... ;
Παιδιά να σας πω κι εγώ την εμπειρία μου από το γήπεδο που πάω και τρέχω. Ξεκίνησα προπονήσεις από τον Ιούλιο που έμαθα για τις προκυρήξεις. Κάθε μέρα πήγαινα για καμιά ωρίτσα. Το χιλιάρι άρχισα να το βγάζω σε χρόνο κατω από 4.20 τέλη Σεπτέμβρη, οριακά βέβαια (4.15 περίπου κάνω). Ήμουν αγύμναστος, αν και πήγαινα για μπάλα σε 5Χ5 και που που πήγαινα για τρέξιμο μόνος μου στο χαλαρό. Το 100αρι πάλι το βγάζω, οριακά όμως και πάλι (15.9 ή 15.7 περίπου). Το δύσκολο, κατά τη γνώμη μου πάντα πέρα από το χιλιάρι είναι το μήκος που το ξεκίνησα αρχές Σεπτέμβρη με απογοητευτικά αποτελέσματα και τώρα έχω φτάσει να πέφτω πάνω στο σημμάδι που έχω βάλει για τα 3.60. Από κει και πέρα η σφαίρα που δοκίμασα δεν δυσκολεύτηκα ιδιαίτερα αλλά σίγουρα πρέπει να βελτιώσω τη ρίψη με το αριστερό χέρι που δεν είναι το καλό μου για να είμαι πιο σίγουρος. Το ύψος που δοκίμασα δεν δυσκολεύτηκα και πιστεύω ότι είναι έυκολο κατά τη γνώμη μου. Γνωρίζει κάποιος αν στο μήκος πέσουμε ακριβώς στο όριο για τα 3.60 τι γίνεται; Λογικά κοβόμαστε έτσι δεν είναι?
Φιλε NICK C.E που πηγες και δοκιμασες το υψος;
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 7
Αν εισαι πανω στο οριο σιγουρα δεν θα σε κοψουν... Αν εισαι κανα 2 εκατοστα κατω παλι δεν θα σε κοψουν...
Καλησπέρα παιδία. Εγώ θέλω να ρωτίσω κάτι για το ύψος...
Πως θα διεξαχθεί αυτή η δοκιμασία.
Θα Τεντώσουν Ενα Σκοινί- λάστιχο στην αρχή απο το σκάμα; Ή κανονικά στο στρώμα;
Πως θα διεξαχθεί αυτή η δοκιμασία.
Θα Τεντώσουν Ενα Σκοινί- λάστιχο στην αρχή απο το σκάμα; Ή κανονικά στο στρώμα;
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 7
Φιλε Παντζο αν κανουν αυτο με το τεντωμα σχοινιου σε σκαμμα τη βαψανε πολλοι γιατι μονο με ψαλιδι θα μπορεις να το περασεις (η βουτια σε σκαμμα δεν συνισταται σε τετοιες περιπτωσεις) που πρακτικα επειδη το δοκιμασα στην γυμναστικη ακαδημια οταν καναμε προπαρασκευαστικες ασκησεις το 1.05 δεν ειναι και το πλεον ευκολο... Βασικα καθολου ευκολο. Με στρωμα θα ειναι οποτε μπορεις να δοκιμασεις οποια τεχνικη θες... Και παλι ομως καλο ειναι να το τσεκαρετε... Μην τα αψηφειτε ολα οπως βλεπω πολλοι οτι κανετε.
Εγω το περναω με βουτια
- COMBAT MEDIC
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Ο παντζος εχει μπερδεψει το μηκος με το υψος και εσεις καθεστε και συνεχιζεται τις αναλυσεις μονο αυτο εχω να πω στο υψος θα εχουν τεντωσει ενα σχοινι στο υψος του 1.05 το οποιο ειναι περιπου μια παλαμη ψηλοτερα απο το υψος του στρωματος και με βουτια περνιεται
στο μηκος λογικα ή θα εχουν καποιον στο οριο να βλεπει ποιος το περασε ή θα βαλουν κονους
στο μηκος λογικα ή θα εχουν καποιον στο οριο να βλεπει ποιος το περασε ή θα βαλουν κονους
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες