Αθλητικές Δοκιμασίες Ειδικών Φρουρών (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Περσι δεν πηδηξαν απο την βαλβιδα
ΝΙΚΟΣ Α/Β΄ ε.α.

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ Α/Β΄ ε.α. »

Νόμιζα ότι το παιδί αναφερόταν σε ανοχή 1-2 εκατοστών στην υψομέτρηση. Καλά έκανες και με έκοψες...
Γιωργος

Δημοσίευση από Γιωργος »

Παίδιά το αλμα εις ύψος το έχετε δοκιμάσει; Εμένα πάντως αν όντως μας το έχουν στο 1.05 μου φαίνεται αρκετά δύσκολο! Ελπίζω απο αυτά που ακούω απο παλαιότερες σειρές ειδικών φρουρών να μας το έχουν πιο χαμηλά!
Άβαταρ μέλους
COMBAT MEDIC
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από COMBAT MEDIC »

Τι αλλο θα ακουσω το 1.05 δυσκολο; Αν το ειχαν 1.30 τι θα ηταν; παρε λιγη φορα και κανε βουτια (οπως κανεις στην θαλασσα) τοσο ευκολο ειναι

ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Ε οχι και 1.05 δυσκολο...
hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από hackertom »

Γιωργος έγραψε:Παίδιά το αλμα εις ύψος το έχετε δοκιμάσει; Εμένα πάντως αν όντως μας το έχουν στο 1.05 μου φαίνεται αρκετά δύσκολο! Ελπίζω απο αυτά που ακούω απο παλαιότερες σειρές ειδικών φρουρών να μας το έχουν πιο χαμηλά!

Τους το είχαν ποιο χαμηλά. Ράδιο αρβύλα μήπως... ;
ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΩΝ 700 ?!
Γιωργος

Δημοσίευση από Γιωργος »

Αν κάνεις βουτιά θα ακουμπήσουν τα γόνατά σου ή τα καλάμια σου! Δεν είναι τοσο εύκολο όσο νομίζετε! Το έχετε δοκιμάσει;
Άβαταρ μέλους
COMBAT MEDIC
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

hackertom έγραψε:
Γιωργος έγραψε:Παίδιά το αλμα εις ύψος το έχετε δοκιμάσει; Εμένα πάντως αν όντως μας το έχουν στο 1.05 μου φαίνεται αρκετά δύσκολο! Ελπίζω απο αυτά που ακούω απο παλαιότερες σειρές ειδικών φρουρών να μας το έχουν πιο χαμηλά!

Τους το είχαν ποιο χαμηλά. Ράδιο αρβύλα μήπως... ;
ραδιο κακια βασικα απο καποιον που κοπηκε ή απο καποιον που δεν ξερει ποσο ειναι το 1.05

NICK C.E.
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από NICK C.E. »

Παιδιά να σας πω κι εγώ την εμπειρία μου από το γήπεδο που πάω και τρέχω. Ξεκίνησα προπονήσεις από τον Ιούλιο που έμαθα για τις προκυρήξεις. Κάθε μέρα πήγαινα για καμιά ωρίτσα. Το χιλιάρι άρχισα να το βγάζω σε χρόνο κατω από 4.20 τέλη Σεπτέμβρη, οριακά βέβαια (4.15 περίπου κάνω). Ήμουν αγύμναστος, αν και πήγαινα για μπάλα σε 5Χ5 και που που πήγαινα για τρέξιμο μόνος μου στο χαλαρό. Το 100αρι πάλι το βγάζω, οριακά όμως και πάλι (15.9 ή 15.7 περίπου). Το δύσκολο, κατά τη γνώμη μου πάντα πέρα από το χιλιάρι είναι το μήκος που το ξεκίνησα αρχές Σεπτέμβρη με απογοητευτικά αποτελέσματα και τώρα έχω φτάσει να πέφτω πάνω στο σημμάδι που έχω βάλει για τα 3.60. Από κει και πέρα η σφαίρα που δοκίμασα δεν δυσκολεύτηκα ιδιαίτερα αλλά σίγουρα πρέπει να βελτιώσω τη ρίψη με το αριστερό χέρι που δεν είναι το καλό μου για να είμαι πιο σίγουρος. Το ύψος που δοκίμασα δεν δυσκολεύτηκα και πιστεύω ότι είναι έυκολο κατά τη γνώμη μου. Γνωρίζει κάποιος αν στο μήκος πέσουμε ακριβώς στο όριο για τα 3.60 τι γίνεται; Λογικά κοβόμαστε έτσι δεν είναι?
Γιωργος

Δημοσίευση από Γιωργος »

Φιλε NICK C.E που πηγες και δοκιμασες το υψος;

Λακεδαιμόνιος
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Λακεδαιμόνιος »

Αν εισαι πανω στο οριο σιγουρα δεν θα σε κοψουν... Αν εισαι κανα 2 εκατοστα κατω παλι δεν θα σε κοψουν...
Pantzos

Δημοσίευση από Pantzos »

Καλησπέρα παιδία. Εγώ θέλω να ρωτίσω κάτι για το ύψος...

Πως θα διεξαχθεί αυτή η δοκιμασία.

Θα Τεντώσουν Ενα Σκοινί- λάστιχο στην αρχή απο το σκάμα; Ή κανονικά στο στρώμα;

Λακεδαιμόνιος
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Λακεδαιμόνιος »

Φιλε Παντζο αν κανουν αυτο με το τεντωμα σχοινιου σε σκαμμα τη βαψανε πολλοι γιατι μονο με ψαλιδι θα μπορεις να το περασεις (η βουτια σε σκαμμα δεν συνισταται σε τετοιες περιπτωσεις) που πρακτικα επειδη το δοκιμασα στην γυμναστικη ακαδημια οταν καναμε προπαρασκευαστικες ασκησεις το 1.05 δεν ειναι και το πλεον ευκολο... Βασικα καθολου ευκολο. Με στρωμα θα ειναι οποτε μπορεις να δοκιμασεις οποια τεχνικη θες... Και παλι ομως καλο ειναι να το τσεκαρετε... Μην τα αψηφειτε ολα οπως βλεπω πολλοι οτι κανετε.
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Εγω το περναω με βουτια
Άβαταρ μέλους
COMBAT MEDIC
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Ο παντζος εχει μπερδεψει το μηκος με το υψος και εσεις καθεστε και συνεχιζεται τις αναλυσεις μονο αυτο εχω να πω στο υψος θα εχουν τεντωσει ενα σχοινι στο υψος του 1.05 το οποιο ειναι περιπου μια παλαμη ψηλοτερα απο το υψος του στρωματος και με βουτια περνιεται

στο μηκος λογικα ή θα εχουν καποιον στο οριο να βλεπει ποιος το περασε ή θα βαλουν κονους

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες