Παλικαρια απο μια εγκυρη πηγη γνωριζω οτι τα αποτελεσματα μας θα ανακοινωθουν ή σημερα ή την Δευτερα απο την ιστοσελιδα της SEFEAA... Μηπως καποιος γνωριζει κατι επι του θεματοσ... ;
35M.K 310 lele έγραψε:Παλικαρια απο μια εγκυρη πηγη γνωριζω οτι τα αποτελεσματα μας θα ανακοινωθουν ή σημερα ή την Δευτερα απο την ιστοσελιδα της SEFEAA... Μηπως καποιος γνωριζει κατι επι του θεματοσ... ;
ρε σειρα... Μην αναβεις φωτιεσ... Ποια ειναι η πηγη σου; Θες να μας πεις;
35M.K 310 lele έγραψε:Παλικαρια απο μια εγκυρη πηγη γνωριζω οτι τα αποτελεσματα μας θα ανακοινωθουν ή σημερα ή την Δευτερα απο την ιστοσελιδα της SEFEAA... Μηπως καποιος γνωριζει κατι επι του θεματοσ... ;
Οχι δεν θα αναρτηθουν στην σελιδα της σεφεαα, εδω στο φορουμ θα τα αναρτησει απευθειας το αρχηγειο
Καλα απορω πως πιστευετε τις χαζομαρες του καθε μυθομανη
Παρα πολυ εγκυρη πυγη... Ενας απο τους 4 που εβγαλαν τα μορια απο τον ΑΣΕΠ... Και προσεχε τον τροπο ομιλιας σου αδερφε... Αν δν τον πιστευα δν θα το ελεγα... Ετσι τον ειπαν ετσι μου ειπε ετσι σας λεω... !
35M.K 310 lele έγραψε:Παρα πολυ εγκυρη πυγη... Ενας απο τους 4 που εβγαλαν τα μορια απο τον ΑΣΕΠ... Και προσεχε τον τροπο ομιλιας σου αδερφε... Αν δν τον πιστευα δν θα το ελεγα... Ετσι τον ειπαν ετσι μου ειπε ετσι σας λεω... !
Αλανι αφου εμαθες κατι καλα εκανες και το λες αλλα πολυ πολυ δυσκολο... Πρωτα θα Καλεσουν αυτους που ισοβαθμουν. Θα γινει η ακριβης καταταξη πραγμα που θα παρει 3-4 μερες και μετα θα ανακοινωθουν. Οποτε αν δεν πεσουν τα πρωτα τηλεφωνα απο τα Α. Τ στους ισοβαθμουντες υποψηφιους η ανακοινωση θα απεχει πολυ ακομα
35M.K 310 lele έγραψε:Παρα πολυ εγκυρη πυγη... Ενας απο τους 4 που εβγαλαν τα μορια απο τον ΑΣΕΠ... Και προσεχε τον τροπο ομιλιας σου αδερφε... Αν δν τον πιστευα δν θα το ελεγα... Ετσι τον ειπαν ετσι μου ειπε ετσι σας λεω... !
Αλανι αφου εμαθες κατι καλα εκανες και το λες αλλα πολυ πολυ δυσκολο... Πρωτα θα Καλεσουν αυτους που ισοβαθμουν. Θα γινει η ακριβης καταταξη πραγμα που θα παρει 3-4 μερες και μετα θα ανακοινωθουν. Οποτε αν δεν πεσουν τα πρωτα τηλεφωνα απο τα Α. Τ στους ισοβαθμουντες υποψηφιους η ανακοινωση θα απεχει πολυ ακομα
Οντως πρεπει να γινει και η κληρωση πρωτα μεταξυ των Ισοβαθμούντων Με την παρουσια τους και μετα!
Φίλε μου οι τέσσερις που έβγαλαν; Τα μόρια του ΑΣΕΠ όπως λες είναι οι ακόλουθοι τρείς που θα βγάλουν Τα μόρια και απαρτίζουν την περίφημη τριμελή Επιτροπή ΑΣΕΠ. Α] Πρόεδρος ένας δικαστικός μέλος Νομικού Συμβουλίου του κράτους με βαθμό Νομ. Συμβούλου. Β] Μέλος ενας εκπρόσωπος του ΑΣΕΠ και γ] Μέλος ένας ανώτατος Αξ/κός της ΕΛ. ΑΣ ως εκπρόσωπός της.
Κοιταξτε εμενα ετσι μου ειπε και γι'αυτο το ειπα και εγω... Πιστεψα οτι ηταν καλο να το αναφερω... Αλλα αυτο για τους ισοβαθμουντες ωφειλω να σας πω οτι δν το γνωριζα... Συγγνωμη.
Πιθανόν αρχές Οκτώβρη θα ανακοινωθούν επίσημα οι βάσεις, θα ακολουθήσουν οι περαιτέρω διαδικασίες, και ύστερα -Νοέμβρη σίγουρα- θα ανακοινωθούν επίσημα οι επιτυχόντες ΕΦ συμπεριλαμβανομένων και των επιλαχόντων. Διαφωνεί κανείς; Ας με διορθώσει κάποιος