Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Caspian Border
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Caspian Border »

309 1η μαλ έγραψε:Παιδες ποτε θα ξερουμε τι καναμε... Σε ποσο καιρο περιπου;

Σειρά... Ο καθένας κάνει τους υπολογισμούς του. Ίσως την πρώτη βδομάδα του Οκτώμβρη.
35M.K 310 lele
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από 35M.K 310 lele »

Παλικαρια απο μια εγκυρη πηγη γνωριζω οτι τα αποτελεσματα μας θα ανακοινωθουν ή σημερα ή την Δευτερα απο την ιστοσελιδα της SEFEAA... Μηπως καποιος γνωριζει κατι επι του θεματοσ... ;
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από 310LELE »

35M.K 310 lele έγραψε:Παλικαρια απο μια εγκυρη πηγη γνωριζω οτι τα αποτελεσματα μας θα ανακοινωθουν ή σημερα ή την Δευτερα απο την ιστοσελιδα της SEFEAA... Μηπως καποιος γνωριζει κατι επι του θεματοσ... ;

ρε σειρα... Μην αναβεις φωτιεσ... Ποια ειναι η πηγη σου; Θες να μας πεις;

Άβαταρ μέλους
illust
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από illust »

35M.K 310 lele έγραψε:Παλικαρια απο μια εγκυρη πηγη γνωριζω οτι τα αποτελεσματα μας θα ανακοινωθουν ή σημερα ή την Δευτερα απο την ιστοσελιδα της SEFEAA... Μηπως καποιος γνωριζει κατι επι του θεματοσ... ;

Οχι δεν θα αναρτηθουν στην σελιδα της σεφεαα, εδω στο φορουμ θα τα αναρτησει απευθειας το αρχηγειοΕικόναΕικόναΕικόνα

Καλα απορω πως πιστευετε τις χαζομαρες του καθε μυθομανη
35M.K 310 lele
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Παρα πολυ εγκυρη πυγη... Ενας απο τους 4 που εβγαλαν τα μορια απο τον ΑΣΕΠ... Και προσεχε τον τροπο ομιλιας σου αδερφε... Αν δν τον πιστευα δν θα το ελεγα... Ετσι τον ειπαν ετσι μου ειπε ετσι σας λεω... !
LEW.
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από LEW. »

35M.K 310 lele έγραψε:Παρα πολυ εγκυρη πυγη... Ενας απο τους 4 που εβγαλαν τα μορια απο τον ΑΣΕΠ... Και προσεχε τον τροπο ομιλιας σου αδερφε... Αν δν τον πιστευα δν θα το ελεγα... Ετσι τον ειπαν ετσι μου ειπε ετσι σας λεω... !
Αλανι αφου εμαθες κατι καλα εκανες και το λες αλλα πολυ πολυ δυσκολο... Πρωτα θα Καλεσουν αυτους που ισοβαθμουν. Θα γινει η ακριβης καταταξη πραγμα που θα παρει 3-4 μερες και μετα θα ανακοινωθουν. Οποτε αν δεν πεσουν τα πρωτα τηλεφωνα απο τα Α. Τ στους ισοβαθμουντες υποψηφιους η ανακοινωση θα απεχει πολυ ακομα Εικόνα
Caspian Border
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Caspian Border »

35M.K 310 lele έγραψε:Ετσι τον ειπαν ετσι μου ειπε ετσι σας λεω... !

Ρε παλίκαρε, σίγουρα δεν παίχτηκε κάπου χαλασμένο τηλέφωνο;
Άβαταρ μέλους
ferelpis
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από ferelpis »

LEW. έγραψε:
35M.K 310 lele έγραψε:Παρα πολυ εγκυρη πυγη... Ενας απο τους 4 που εβγαλαν τα μορια απο τον ΑΣΕΠ... Και προσεχε τον τροπο ομιλιας σου αδερφε... Αν δν τον πιστευα δν θα το ελεγα... Ετσι τον ειπαν ετσι μου ειπε ετσι σας λεω... !
Αλανι αφου εμαθες κατι καλα εκανες και το λες αλλα πολυ πολυ δυσκολο... Πρωτα θα Καλεσουν αυτους που ισοβαθμουν. Θα γινει η ακριβης καταταξη πραγμα που θα παρει 3-4 μερες και μετα θα ανακοινωθουν. Οποτε αν δεν πεσουν τα πρωτα τηλεφωνα απο τα Α. Τ στους ισοβαθμουντες υποψηφιους η ανακοινωση θα απεχει πολυ ακομα Εικόνα

Οντως πρεπει να γινει και η κληρωση πρωτα μεταξυ των Ισοβαθμούντων Με την παρουσια τους και μετα!

ΝΙΚΟΣ Α/Β΄ ε.α.

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ Α/Β΄ ε.α. »

Φίλε μου οι τέσσερις που έβγαλαν; Τα μόρια του ΑΣΕΠ όπως λες είναι οι ακόλουθοι τρείς που θα βγάλουν Τα μόρια και απαρτίζουν την περίφημη τριμελή Επιτροπή ΑΣΕΠ. Α] Πρόεδρος ένας δικαστικός μέλος Νομικού Συμβουλίου του κράτους με βαθμό Νομ. Συμβούλου. Β] Μέλος ενας εκπρόσωπος του ΑΣΕΠ και γ] Μέλος ένας ανώτατος Αξ/κός της ΕΛ. ΑΣ ως εκπρόσωπός της.

Nikos_electro
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Nikos_electro »

Σωστός, έτσι είναι... Πρωτα θα Καλεσουν αυτους που ισοβαθμουν. Θα γινει η ακριβησ Κατάταξη Και μετα θα Ανακοινωθούν.
Καραϊσκάκης
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από Καραϊσκάκης »

Επομένως, όταν πέσουν τα πρώτα τηλέφωνα για κλήρωση, στην ουσία έχουν προκύψει οι βάσεις αλλά όχι με επίσημη ανακοίνωση
35M.K 310 lele
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Κοιταξτε εμενα ετσι μου ειπε και γι'αυτο το ειπα και εγω... Πιστεψα οτι ηταν καλο να το αναφερω... Αλλα αυτο για τους ισοβαθμουντες ωφειλω να σας πω οτι δν το γνωριζα... Συγγνωμη.
35M.K 310 lele
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δηλαδη περιπου ποσο καιρο ρε παιδια υπολογιζετε εσεις οτι (οχι να ανακοινωθουν επισημα) απλα να εχουν βγει... ;
Καραϊσκάκης
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από Καραϊσκάκης »

Πιθανόν αρχές Οκτώβρη θα ανακοινωθούν επίσημα οι βάσεις, θα ακολουθήσουν οι περαιτέρω διαδικασίες, και ύστερα -Νοέμβρη σίγουρα- θα ανακοινωθούν επίσημα οι επιτυχόντες ΕΦ συμπεριλαμβανομένων και των επιλαχόντων. Διαφωνεί κανείς; Ας με διορθώσει κάποιος
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από 310LELE »

Ο χριστος και η παναγια... Θα καλεσουν ισοβαθμουντες για κληρωση; Εικόνα Δηλαδη τι αν τραβηξει το χαρτακι μου μπαινω αν οχι κλαιω; Ω θεε μου!
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Kakarot, niasimas και 15 επισκέπτες