κωστας έγραψε:Ειμαι τριτεκνος τι πιστοποιητικα χρειαζoνται να καταθεσω; Που; Και ποτε; Ευχαριστω
Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
κωστας έγραψε:Ειμαι τριτεκνος τι πιστοποιητικα χρειαζoνται να καταθεσω; Που; Και ποτε; Ευχαριστω
κωστασ έγραψε:Ειμαι ο μεγαλυτερος απο 3 ζωντα αδερφια και απο οτι γνωριζω κανω 8μηνο
1. Μπορει καποιος να μου πει τι δικαιολογητικα χρειαζονται κ ποτε πρεπει να τα καταθεσω;
2. Ετσι και ηδη υπηρετω και γινει αυξηση θητειας ποσο κανω; Με επιρεαζει;
3. Μου παν πως πρεπει να τ καταθεσω αφου παρουσιαστω πως θα γινει αυτο;
Πολίτης έγραψε:Γεια σας, ειμαστε και εμεις τριτεκνοι, ειμαι ο μικροτερος αλλα ο πρωτος ειναι αστυνομικος και δεν υπηρετησε, ο δευτερος εκανε την θητεια του το 2002-03 πριν δηλαδη βγουν οι "τριτεκνοι" εγω δικαιουμε μιωμένη; Πολλοι μου λενε πως ναι, εσεις το λέτε;
Greek_Army έγραψε:Στην μόνη περίπτωση που ίσως κάνεις μειωμένη θητεία είναι αν τα 2 σου αδέρφια έχουνε δικές τους οικογένειες, αλλιώς δεν κάνεις
x έγραψε:2Ος αδερφος απο 3 ζωντα αδερφια, ορφανος κ απο 2 γονεις ποση θητεια κανει;
sickdrummer έγραψε:Εγώ θα 'θελα να ρωτήσω κάτι άλλο σχετικά με την μειωμένη θητεία. Που και πότε πάω να δηλώσω ότι είμαι μέλος τρίτεκνης οικογένειας;(Είμαι ο μεγαλύτερος) Ευχαριστώ πολύ για την προσοχή σας!
ΗΛΙΑΣ έγραψε:Καλησπέρα σε όλους. Ο πατέρας μου έχει υποβληθει σε εγχείρηση τριπλού by-pass και δυο μπαλονάκια ενώ είναι και διαβητικός. Είμαστε τρία αδερφια και είμαι ο μεγαλύτερος απ όλους.21/7/84 η ημερομηνία γεννήσεως μου. Λόγω των προαναφερθέντων υπάρχει η δυνατότητα μειούμενης θητείας; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες