Μειωμένη θητεία - Τρίτεκνοι

Πληροφορίες για μειωμένη θητεία, σωματική ικανότητα, ανυπότακτους και αντιρρησίες συνείδησης, δελτίο απογραφής στρατευσίμων, κατοίκους εξωτερικού κλπ
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από Greek_Army »

κωστας έγραψε:Ειμαι τριτεκνος τι πιστοποιητικα χρειαζoνται να καταθεσω; Που; Και ποτε; Ευχαριστω

Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης

κωστας

Δημοσίευση από κωστας »

Ειμαι ο μεγαλυτερος απο 3 ζωντα αδερφια και απο οτι γνωριζω κανω 8μηνο
1. Μπορει καποιος να μου πει τι δικαιολογητικα χρειαζονται κ ποτε πρεπει να τα καταθεσω;
2. Ετσι και ηδη υπηρετω και γινει αυξηση θητειας ποσο κανω; Με επιρεαζει;
3. Μου παν πως πρεπει να τ καταθεσω αφου παρουσιαστω πως θα γινει αυτο;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

κωστασ έγραψε:Ειμαι ο μεγαλυτερος απο 3 ζωντα αδερφια και απο οτι γνωριζω κανω 8μηνο
1. Μπορει καποιος να μου πει τι δικαιολογητικα χρειαζονται κ ποτε πρεπει να τα καταθεσω;
2. Ετσι και ηδη υπηρετω και γινει αυξηση θητειας ποσο κανω; Με επιρεαζει;
3. Μου παν πως πρεπει να τ καταθεσω αφου παρουσιαστω πως θα γινει αυτο;

Τα δικαιολογητικά για την μεταφορά στους υπόχρεους μειωμένης θητείας υποβάλλονται από τουσ

ενδιαφερόμενους οποτεδήποτε μετά την κατάταξή τους στις Ένοπλες ∆ υνάμεις. Εφόσον με την τυχόν

μεταφορά των ενδιαφερομένων στους υπόχρεους μειωμένης θητείας δεν απομένει υποχρέωση παραπέρα

εκπλήρωσης στρατιωτικής υποχρέωσης, τα δικαιολογητικά υποβάλλονται οποτεδήποτε μετά την αρχική

πρόσκληση της κλάσης τους.

Η υποβολή των δικαιολογητικών μπορεί να γίνει αυτοπροσώπως ή μέσω πληρεξουσίου ή με συστημένη

επιστολή προς το αρμόδιο Στρατολογικό Γραφείο. Σε περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής, ισχύει η

ημερομηνία κατάθεσης στο ταχυδρομείο

Ένα πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης χρειάζεσαι

2. Όταν και όποτε γίνει αύξηση θα μάθεις δεν μπορούμε να σου πούμε κάτι τώρα

Άβαταρ μέλους
Palioseira
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Palioseira »

Καλα που μου το θυμισατε να βγαλω ενα αυριο για τον γιο που φευγει 24-27/10 και ειναι τριτεκνος.
Χ

Δημοσίευση από Χ »

Καλησπερα. Ενας φιλος μ εχει χασει και τους 2 γονεις του. Ειναι 3 παιδια εκ των ποιων ειναι ο 2ος κατα σιερα γιος. Ο μεγαλυτερος αδερφος του εχει κανει 6μηνο. Αυτος δικαουται μειωμενη θητεια?
Πολίτης

Δημοσίευση από Πολίτης »

Γεια σας, ειμαστε και εμεις τριτεκνοι, ειμαι ο μικροτερος αλλα ο πρωτος ειναι αστυνομικος και δεν υπηρετησε, ο δευτερος εκανε την θητεια του το 2002-03 πριν δηλαδη βγουν οι "τριτεκνοι" εγω δικαιουμε μιωμένη; Πολλοι μου λενε πως ναι, εσεις το λέτε;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Πολίτης έγραψε:Γεια σας, ειμαστε και εμεις τριτεκνοι, ειμαι ο μικροτερος αλλα ο πρωτος ειναι αστυνομικος και δεν υπηρετησε, ο δευτερος εκανε την θητεια του το 2002-03 πριν δηλαδη βγουν οι "τριτεκνοι" εγω δικαιουμε μιωμένη; Πολλοι μου λενε πως ναι, εσεις το λέτε;

Στην μόνη περίπτωση που ίσως κάνεις μειωμένη θητεία είναι αν τα 2 σου αδέρφια έχουνε δικές τους οικογένειες, αλλιώς δεν κάνεις

Πολίτης

Δημοσίευση από Πολίτης »

Greek_Army έγραψε:Στην μόνη περίπτωση που ίσως κάνεις μειωμένη θητεία είναι αν τα 2 σου αδέρφια έχουνε δικές τους οικογένειες, αλλιώς δεν κάνεις

Ναι και τα δυο μου αδέρφια εχουν παντρευτεί αλλά δεν εχουν παιδιά. Άρα θα κάνω μειωμένη; Ευχαριστώ πολύ.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Χλωμό μόνο αν υπήρχανε λόγοι υγείας (γονιών) θα έκανες μειωμένη θητεία

x

Δημοσίευση από x »

2Ος αδερφος απο 3 ζωντα αδερφια, ορφανος κ απο 2 γονεις ποση θητεια κανει?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

x έγραψε:2Ος αδερφος απο 3 ζωντα αδερφια, ορφανος κ απο 2 γονεις ποση θητεια κανει;

9

sickdrummer

Δημοσίευση από sickdrummer »

Εγώ θα 'θελα να ρωτήσω κάτι άλλο σχετικά με την μειωμένη θητεία. Που και πότε πάω να δηλώσω ότι είμαι μέλος τρίτεκνης οικογένειας;(Είμαι ο μεγαλύτερος) Ευχαριστώ πολύ για την προσοχή σας! Εικόνα

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

sickdrummer έγραψε:Εγώ θα 'θελα να ρωτήσω κάτι άλλο σχετικά με την μειωμένη θητεία. Που και πότε πάω να δηλώσω ότι είμαι μέλος τρίτεκνης οικογένειας;(Είμαι ο μεγαλύτερος) Ευχαριστώ πολύ για την προσοχή σας!Εικόνα

Διάβασε εδώ την τελευταία παράγραφο

ΗΛΙΑΣ

Δημοσίευση από ΗΛΙΑΣ »

Καλησπέρα σε όλους. Ο πατέρας μου έχει υποβληθει σε εγχείρηση τριπλού by-pass και δυο μπαλονάκια ενώ είναι και διαβητικός. Είμαστε τρία αδερφια και είμαι ο μεγαλύτερος απ όλους.21/7/84 η ημερομηνία γεννήσεως μου. Λόγω των προαναφερθέντων υπάρχει η δυνατότητα μειούμενης θητείας; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

ΗΛΙΑΣ έγραψε:Καλησπέρα σε όλους. Ο πατέρας μου έχει υποβληθει σε εγχείρηση τριπλού by-pass και δυο μπαλονάκια ενώ είναι και διαβητικός. Είμαστε τρία αδερφια και είμαι ο μεγαλύτερος απ όλους.21/7/84 η ημερομηνία γεννήσεως μου. Λόγω των προαναφερθέντων υπάρχει η δυνατότητα μειούμενης θητείας; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Ο μόνος ή μεγαλύτερος αδερφός από 3 ζώντα αδέρφια

Περισσότερες πληροφορίες θα βρεις εδώ

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες