Άμεση κατάταξη με την επόμενη ΕΣΣΟ

Πότε παρουσιάζομαι στο στρατό και ποια υλικά χορηγούνται; Επιτρέπονται τα κινητά τηλέφωνα και οι υπνόσακοι; Πως είναι οι πρώτες ημέρες κατάταξης;
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
SMARTYN89
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από SMARTYN89 »

Καλησπέρα παιδιά, γνωρίζω το "κλασσικό" οτί πριν την πχ Β ΕΣΣΟ κόβεις την αναβολή για να πας σίγουρα Γ ΕΣΣΟ.

Ωστόσο έχω πληροφορηθεί, οτί γίνεται να κάνεις αίτηση (δε ξέρω τί όνομα έχει ΑΝ έχει) στην οποία ζητάς να καταταγείς "άμεσα" και ελέγχεται η αίτησή σου και ΑΝ γίνει δεκτή σε καλούν όντως στην αμέσως Επόμενη ΕΣΣΟ.

Δηλαδή τη κόβω Ιούλη και με τύχη με παίρνουν Αύγουστο. Τί ξέρεται πάνω σ'αυτό;

Εγώ το μόν αρνητικό που ξέρω είναι οτί μπορεί να σε πάνε οπούδήτε έχει ανάγλη ο Σ. Ξ. Κι ας έχεις πτυχεία και ιστορίες.

Ο αδερφός μου έκανε κάτι τέτοιο, και πήγε Τυφεκιοφόρος ενώ είχε πτυχείο Πολυτεχνείου!

Περιμένετε έχει κι άλλο!

Διάβασα αυτό :
Στρατολογία.gr έγραψε: ;14. Επιθυμώ να καταταγώ το συντομότερο δυνατόν αλλά η ΕΣΣΟ που εντάσσομαι καθυστερεί αρκετά.

Υπάρχει η δυνατότητα να ζητήσεις με αίτησή σου προς το πλησιέστερο ΣΓ από την ημερομηνία που διακόπτεις την αναβολή σου μέχρι την τελευταία ημέρα του προηγούμενου μήνα από την κατάταξη, να καταταγείς με την πρώτη ΕΣΣΟ που καλείται. Η αίτησή σου διαβιβάζεται στη ΔΣΛ του οικείου κλάδου των Ενόπλων Δυνάμεων, η οποία αποφασίζει σχετικά και σύμφωνα με τις υπηρεσιακές ανάγκες.

Που επιβεβαιώνει... Αυτά που λέω.

Η σημαντικότερη λοιπόν ερώτηση, που δίνω Μικρή πιθανότητα Να γνωρίζετε δυστυχώς, είναι η εξής:
-Εστω οτί όλα αυτά ισχύουν.Η σειρά Γ ΕΣΣΟ 2011 σπάει σε 2, μία τέλεη Αυγούστου και μία τέλη Σεπτέμβρη. Υπάρχει πιθανότητα αν ζητήσω τώρα να με πάρουν, να με δεχτούν Σεπτέμβρη;1 μήνα+ 10μέρες πριν, θεωρώ υπαρκτή την ελπίδα, αλλ΄ατο πρόβλημα είναι οτί είναι η ίδια Γ ΕΣΣΟ και οι αποφάσεις παίζει να έχουν λειφθεί απο Αύγουστο και για τις δύο σειρές.

Σας κούρασα; Ελπίζω όχι.Εικόνα ΕΥχαριστώ!

kostas

Δημοσίευση από kostas »

Έτσι είναι, για γ εσσο η πρόσκληση έγινε για όλους κα για τις δυο δώσεις που θα μας πάρουν, πλέον είναι πολύ αργά. Αν κόψεις τώρα και κάνεις αίτηση υπάρχει περίπτωση να σε πάρουν με τη δ εσσο 2011 όταν μπει, αλλιώς θα μπεις με την α εσσο 2012.

Εγώ νομίζω πως την αίτηση για να σε πάρουν με τη γ εσσο πρέπει να την κάνεις μέχρι 30 Ιουνίου ανεξάρτητα αν η εσσο μπει 1 ή 31 Αύγουστου.

Τώρα τι να σου πούμε πάρε ένα τηλέφωνο στη στρατολογία (την καινούργια) ρώτα αυτοί θα ξέρουν, αφού υπάρχει έλλειψη προσωπικού μπορεί να σε βολέψουν κάπου.

SMARTYN89
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

kostas έγραψε: Έτσι είναι, για γ εσσο η πρόσκληση έγινε για όλους κα για τις δυο δώσεις που θα μας πάρουν, πλέον είναι πολύ αργά. Αν κόψεις τώρα και κάνεις αίτηση υπάρχει περίπτωση να σε πάρουν με τη δ εσσο 2011 όταν μπει, αλλιώς θα μπεις με την α εσσο 2012.

Εγώ νομίζω πως την αίτηση για να σε πάρουν με τη γ εσσο πρέπει να την κάνεις μέχρι 30 Ιουνίου ανεξάρτητα αν η εσσο μπει 1 ή 31 Αύγουστου.

Τώρα τι να σου πούμε πάρε ένα τηλέφωνο στη στρατολογία (την καινούργια) ρώτα αυτοί θα ξέρουν, αφού υπάρχει έλλειψη προσωπικού μπορεί να σε βολέψουν κάπου.

Αυτό μου είπαν, είχα στείλει mail,30 Ιουνίου. Τραγελαφικό γιατί κάνει το ίδιο είτε είναι 10 Αυγούστου, είτε 30, και τώρα μάλιστα 25-30 Σεπτέμβρη!

Φαντάζομαι απο του χρόνου θα αλλάξει, και μπορει να γίνουν 8 οι ΕΣΣΟ ή 4 ΕΣΣΟ με Α1, Α2, Β1, Β2 κτλ.

Οσο αναφορά για μένα, έχω κόψει την αναβολή απο 30 Ιούλη, οπότε τον Νοέμβρη τον έχω σίγουρα, αλλά ήθελα να δω αν μπορούσα να πάω πιο γρήγορα.

Κρίμα.

SMARTYN89
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Παιδιά ενημερώνω οτι:

-έκοψα αναβολή 30 Ιούλη.

-25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ έκανα Υπ. Δήλωση, αίτούμουν "άμεση ένταξη στην επόμενη ΕΣΣΟ, Γ' 2011 (Αυγούστου)

- έγραψα ΕΠΕΙΓΟΝ πάνω, όπως μου είπε η κοπέλα απο το στρατολογικό,και το έστειλα με ΦΑΞ γιατί είμαι Χανιά και έπρεπε να το στείλω Ηράκλειο.

-26 Αυγούστου-; αμέσως επόμενη μέρα- ΜΕ ΠΗPΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΝΤΑΧΘΗΚΑ!

-29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ (μεθαύριο!) ΠΑPΟΥΣΙΑΖΟΜΑΙ!

παιδιά σας το λέω, και να το ξέρετε, στη τιμή μου δε λέω μ***κίες, έγιναν ακριβώς όπως σας το λέω, μέσα σε 1-2 μέρες απάντηση θετική, και όλο αυτό 4-5 μέρες πριν την ΕΣΣΟ.

και ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΒΥΣΜΑ, ουτε καν το είπα στους δικούς μου, αφού δε θεωρούσα οτί είχα 1% καν.

Ο ΕΠΙΜΕΝΩΝ-ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ,(+ υπάρχει και Θεός όπως θέλει ο καθένας το σκέφτεται)

διαδόστε το σε φίλους σας, αν συναντήσουν προβλήματα, και ειδικά σ'αυτό το πολυσύχναστο Φόρουν, όταν κάποιος ρωτάει κάτι τέτοιο. Η πιθανότητα υπάρχει.

... ΤΟ μόνο που έκανα ήταν, να γράψω "ΕΠΕΙΓΟΝ" μετά απο προτροπή μιας "άγνωστης" κοπέλας απο το στρατολογικό,+οτί μετά που έστειλα το Φαξ την πήρα και μου το έστειλε κατευθείαν την ίδια στιγμή Αθήνα (ΓΕΣ;).

Ο Θεός να την έχει καλά, αλλά και στο ΓΕΣ, η απάντηση ήρθε την επόμενη μέρα που εκεί δεν μίλησα με κανέναν (ούτε κανείς μεσολάβησε, μέχρι και τη κοπέλα ρώτησα αν έκανε κάτι, και είπε οχι!)

Μη το ξεχάσετε παρακαλώ, είναι παιδιά που θα τους σώσει αυτή η πιθανότητα.

(υπενθυμίζω οτί είχα κόψει λιγο πιο παλιά την αναβολή και απλώς ζήτησα "επιτάχυνση" με «άμεση ένταξη», αλλά πιθανώς να σε δεχτούν και με όλη τη χαρτούρα του κοψήματος αναβολής)

καλή τύχη σε όλους που το προσπαθήσουν

Γιωργος

Δημοσίευση από Γιωργος »

Καλησπερα παιδες... Εκοψα αναβολη στα μεσα αυγουστου και δηλωσα οτι επιθειμω Να μπω νοεμβρη... Θα με παρουν; Επισης δεν μου δωσαν ΑΣΜ. Πως γινεται να το μαθω?
Antonis

Δημοσίευση από Antonis »

Παιδιά να ξέρετε οτι ενώ είχα κόψει την αναβολή μου τέλη ιουλίου, πήγα ξανά στις αρχές Αυγούστου και είπα οτί θέλω να φύγω με την σειρά του Σεπτεμβρίου (δηλαδή σε 20 μέρες) και έκανα απλά μία αίτηση όπου επι τόπου μου έδωσαν το ΟΚ και όντως σε μία βδομάδα μου ήρθε το χαρτί οτι παρουσιάζομαι στις 26 Σεπτέμβρη. Αρα όλα γίνονται. Αφου δεν πάει κανένας, είναι δυντόν να ζητήσεις να πάς και να σου πούν οχι; Ετσι το σκέφτηκα και έπραξα αναλογα.
Άβαταρ μέλους
Achilles
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Achilles »

Πρώτη φορά το ακούω αυτό και μακάρι να ισχύει. Δεν μπορώ να περιμένω ως τον Φεβρουάριο να με πάρουν, έχω και το θέμα της σχολής.
Έκανα τα χαρτιά μου για εθελοντής τέλη Αυγούστου γίνεται να πάω στην στρατολογία και να κάνω κάποια άλλη άιτηση;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Greek_Army »

Άλλο εθελοντής και άλλο να κόβεις αναβολή
kostaki13
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από kostaki13 »

Παιδια θελω να ρωτησω κατι! εφευγα κανονικα στις 27 αυτου του μηνα και παρουσιαζομουν αυλωνα, αλλα λογω ενος ατυχηματος που ειχα κ επαθα καταγμα στην κλειδα δεν μπορω να παω... πηρα τηλεφωνο στο στρατολογικο γραφειο και μου ειπαν οτι θα παρω αναβολη. εγω απο οτι βλεπω σε κανα μηνα θα ειμαι οκ. αυτο που θελω να ρωτησω ειναι το εξης, ποτε θα φυγω μετα; Με την επομενη σειρα; Και αν ναι ποτε φευγει αυτη; Επισης γνωριζει κανεις αν γινεται να πας στρατο ''τραυματισμενος''; ευχαριστω
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Το έγραψες και χτες αυτό το μήνυμα και σου απαντήσαμε εδώ
kostaki13
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από kostaki13 »

Γνωριζεις αν μπορω να μπω με αυτη τη σειρα; Και αν ναι που θα παω; Εκει που ηταν να παω απο την αρχη;(σορρυ για το πρηξιμο)

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Έχουμε μαμήσει το θέμα αν το έχεις καταλάβει

Αν ψάξεις το φόρουμ θα βρεις ότι θέλεις, γι'αυτό έχουμε βάλει και την αναζήτηση

fotisguru
Πολίτης
Πολίτης

Δημοσίευση από fotisguru »

Πιαιδια χαιρετε κ εγω το ιδιο προβλημα εχω θελω να τη κοψω τωρα την αναβολη και να με παρουν νοεμβρη. Σχετικα με την αιτησης που σημπληρωνεις υπαρχει ισως καποια δικαιολογια που να πιανει περισοτερο για να την δεχτουν; Κ αν υπαρχει βισμα υπαρχει περιπτωση να βοηθησει ωστε να εγκριθει η αιτηση; Ευχαριστο
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

fotisguru έγραψε:Πιαιδια χαιρετε κ εγω το ιδιο προβλημα εχω θελω να τη κοψω τωρα την αναβολη και να με παρουν νοεμβρη.Σχετικα με την αιτησης που σημπληρωνεις υπαρχει ισως καποια δικαιολογια που να πιανει περισοτερο για να την δεχτουν; Κ αν υπαρχει βισμα υπαρχει περιπτωση να βοηθησει ωστε να εγκριθει η αιτηση; Ευχαριστο

Δεν γράφεις κάτι στην αίτηση απλά την τζίφρα σου θα βάλεις, αυτή η αίτηση απλά αναφέρει ότι είσαι ο τάδε και θέλεις να μπεις νωρίτερα

Σίγουρα όταν έχεις έναν γνωστό πάντα είναι χρήσιμος

Άβαταρ μέλους
Spartan Commando
Πολίτης
Πολίτης

Δημοσίευση από Spartan Commando »

Καλησπέρα παιδιά... Στο θέμα της ένταξης κι εγώ... Διέκοψα την αναβολή μου περί τα μέσα Νοέμβρη (15 του μηνός για την ακρίβεια) και ταυτόχρονα η αίτηση ήταν και διακοπής αναβολής και ένταξης τη προσεχή ΕΣΣΟ (δηλαδή Φλεβάρης 2012). Υπάρχει περίπτωση να μη γίνει δεκτή; Όλοι οι γνωστοί και φίλοι που έχουν απολυθεί η υπηρετούν ήδη μου λένε να μην ανησυχώ. Ήταν λίγες μέρες (η αίτηση μου) μετά τη προθεσμία και ο στρατός χρειάζεται προσωπικό... Επίσης ο υποδιευθυντής εκεί στο Ρούφ μου είπε να μην ανησυχώ... Τώρα; Μήπως γνωρίζετε αν μπορώ να το πληροφορηθώ από κάπου; Να απευθυνθώ στη στρατολογική υπηρεσία όπου ανήκω; Υπάρχει κάποιος τρόπος μέσω διαδικτύου παραχωρώντας ΣΑ κ λοιπά στοιχεία; Ευχαριστώ πολύ εκ των πρωτέρων...

(Υ. Γ. Το μόνο που θέλω να ξέρω αν όντως μπαίνω Φλεβάρη... Γενάρη δίνω πτυχίο και δεν θα ήθελα με τίποτα να χάσω έτσι μήνες μέχρι την ΕΣΣΟ Μαίου... Να 'στε καλά)

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες