Ωστόσο έχω πληροφορηθεί, οτί γίνεται να κάνεις αίτηση (δε ξέρω τί όνομα έχει ΑΝ έχει) στην οποία ζητάς να καταταγείς "άμεσα" και ελέγχεται η αίτησή σου και ΑΝ γίνει δεκτή σε καλούν όντως στην αμέσως Επόμενη ΕΣΣΟ.
Δηλαδή τη κόβω Ιούλη και με τύχη με παίρνουν Αύγουστο. Τί ξέρεται πάνω σ'αυτό;
Εγώ το μόν αρνητικό που ξέρω είναι οτί μπορεί να σε πάνε οπούδήτε έχει ανάγλη ο Σ. Ξ. Κι ας έχεις πτυχεία και ιστορίες.
Ο αδερφός μου έκανε κάτι τέτοιο, και πήγε Τυφεκιοφόρος ενώ είχε πτυχείο Πολυτεχνείου!
Περιμένετε έχει κι άλλο!
Διάβασα αυτό :
Στρατολογία.gr έγραψε: ;14. Επιθυμώ να καταταγώ το συντομότερο δυνατόν αλλά η ΕΣΣΟ που εντάσσομαι καθυστερεί αρκετά.
Υπάρχει η δυνατότητα να ζητήσεις με αίτησή σου προς το πλησιέστερο ΣΓ από την ημερομηνία που διακόπτεις την αναβολή σου μέχρι την τελευταία ημέρα του προηγούμενου μήνα από την κατάταξη, να καταταγείς με την πρώτη ΕΣΣΟ που καλείται. Η αίτησή σου διαβιβάζεται στη ΔΣΛ του οικείου κλάδου των Ενόπλων Δυνάμεων, η οποία αποφασίζει σχετικά και σύμφωνα με τις υπηρεσιακές ανάγκες.
Που επιβεβαιώνει... Αυτά που λέω.
Η σημαντικότερη λοιπόν ερώτηση, που δίνω Μικρή πιθανότητα Να γνωρίζετε δυστυχώς, είναι η εξής:
-Εστω οτί όλα αυτά ισχύουν.Η σειρά Γ ΕΣΣΟ 2011 σπάει σε 2, μία τέλεη Αυγούστου και μία τέλη Σεπτέμβρη. Υπάρχει πιθανότητα αν ζητήσω τώρα να με πάρουν, να με δεχτούν Σεπτέμβρη;1 μήνα+ 10μέρες πριν, θεωρώ υπαρκτή την ελπίδα, αλλ΄ατο πρόβλημα είναι οτί είναι η ίδια Γ ΕΣΣΟ και οι αποφάσεις παίζει να έχουν λειφθεί απο Αύγουστο και για τις δύο σειρές.
Σας κούρασα; Ελπίζω όχι.