Ακουγετε στα τμηματα οτι θα βγαλει για 500 ατομα, μου το εχει πει και εμενα ενας φιλους μου που ειναι φρουρος. Θελω να πιστευω οτι θα βγαλει για παραπανω :P
Οκτωβριο η δεκεμβριο; Τι να πω ρε παιδια μακαρι... Αλλα δηλαδη βγηκε ο διοικητης μετα απο παραπονα δικα σας για πολυ υπηρεσια και το ειπε; Τι εγινε; Λιγο πιο specific παρακαλω
Γενικα υπαρχει ελλειψη σε αρκετα τμηματα οχι μονο σε μας και εχουν στειλει τα απαραιτητα χαρτια οι διοικητες των τμηματων στο υπουργειο για αυξηση προσωπικου...
Καταρχάς εκτός απτα 1.500 άτομα που εξοικονόμησε το κράτος απο ε. Φ προσωπικής φύλαξης υπουργών, βουλευτών, μεγαλοδημοσιογράφων κλπ ΑΛΛΟΙ 5.600 αστυνομικού γραφιάδες, δακτυλογράφοι, κλπ βγαίνουν στον δρόμο (πηγή πρώτο θέμα) και αντικαθίστανται από δημοσίους υπαλλήλους στα γραφεία. Συνεπώς εξοικονομούν άτομα για 5 χρόνια αν υποθετικά σκεφτούμε ότι κάθε χρόνο θα έβγαζε για 1.200 άτομα. Επίσης το αστυνομικό προσωπικό στην ελλάδα είναι απο τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη καθώς αριθμεί πάνω απο 50.000 αστυνομικούς. Προχθές ήμουν με 2 φίλους απο ΔΙ. ΑΣ και μου είπαν ότι δεν ακούγετε τίποτα για προκήρυξη ούτε για 500 που λέτε κάποιοι. Ας μην δίνουμε ψεύτικες ελπίδες
Τους 1881 που εστειλε στα συνορα γιατι δεν τους λες, βαλτος εισαι; Και εκτος αυτου οσο αναφορα τα 5600 που λες, δεν εχει γινει αυτο, μεχρι να γινειιιιιι... Εχουμε πολυ ακομα!
Phantom έγραψε:Καταρχάς εκτός απτα 1.500 άτομα που εξοικονόμησε το κράτος απο ε. Φ προσωπικής φύλαξης υπουργών, βουλευτών, μεγαλοδημοσιογράφων κλπ ΑΛΛΟΙ 5.600 αστυνομικού γραφιάδες, δακτυλογράφοι, κλπ βγαίνουν στον δρόμο (πηγή πρώτο θέμα) και αντικαθίστανται από δημοσίους υπαλλήλους στα γραφεία. Συνεπώς εξοικονομούν άτομα για 5 χρόνια αν υποθετικά σκεφτούμε ότι κάθε χρόνο θα έβγαζε για 1.200 άτομα. Επίσης το αστυνομικό προσωπικό στην ελλάδα είναι απο τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη καθώς αριθμεί πάνω απο 50.000 αστυνομικούς. Προχθές ήμουν με 2 φίλους απο ΔΙ. ΑΣ και μου είπαν ότι δεν ακούγετε τίποτα για προκήρυξη ούτε για 500 που λέτε κάποιοι. Ας μην δίνουμε ψεύτικες ελπίδες
Ο καθε ενας λεει την αποψη του δεν ξερουμε ποιον να πρωτοπιστεψουμε ποια. Και το ραδιο αρβυλα παει συνεφο τεσπα. Εγω κραταω αυτο που μας ειπαν απο το σεφεα οτι εχουν αιτηθει θεσεις και αν τις εγκρινει το υπ οικονομικων θα προχωρησει η δουλεια αλλιως του χρονου. Πρωσοπικα πιστευω αν περασει ο αυγουστος και δεν ακουστει κατι παει μακρυα η βαλιτσα μετα. Καλο κουραγιο μαγκες.