Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 285

Δημοσίευση από toro »

mike έγραψε: Στο Α Τ αμπελοκηπων

ειδικος φρουρος εισαι;

mike

Δημοσίευση από mike »

Οχι αστυφυλακας...
Άβαταρ μέλους
Apache
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 80

Δημοσίευση από Apache »

Ακουγετε στα τμηματα οτι θα βγαλει για 500 ατομα, μου το εχει πει και εμενα ενας φιλους μου που ειναι φρουρος.
Θελω να πιστευω οτι θα βγαλει για παραπανω :P
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 130

Δημοσίευση από 310LELE »

Οκτωβριο η δεκεμβριο; Τι να πω ρε παιδια μακαρι... Αλλα δηλαδη βγηκε ο διοικητης μετα απο παραπονα δικα σας για πολυ υπηρεσια και το ειπε; Τι εγινε; Λιγο πιο specific παρακαλω
mike

Δημοσίευση από mike »

Γενικα υπαρχει ελλειψη σε αρκετα τμηματα οχι μονο σε μας και εχουν στειλει τα απαραιτητα χαρτια οι διοικητες των τμηματων στο υπουργειο για αυξηση προσωπικου...
317lele

Δημοσίευση από 317lele »

Μακαρι να βγαλει και 500 τουλαχιστον να βγαλει καποιοι απο δω εχουμε κανει μεγαλες προσπαθειες και θυσιες.
blademaster
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από blademaster »

Ο διοικητής αμπελοκήπων δέν μπορεί να ξέρει κάτι. Αμφιβάλω άν ξέρει κάτι ακόμα και ο αρχηγος.

θα βγάλει σίγουρα για εφ γιατι με μόνο 500 αστυφ χανόμαστε.
Falcon

Δημοσίευση από Falcon »

blademaster έγραψε:Ο διοικητής αμπελοκήπων δέν μπορεί να ξέρει κάτι. Αμφιβάλω άν ξέρει κάτι ακόμα και ο αρχηγος.

θα βγάλει σίγουρα για εφ γιατι με μόνο 500 αστυφ χανόμαστε.
Αυτή είναι η πραγματικότητα

Phantom

Δημοσίευση από Phantom »

Καταρχάς εκτός απτα 1.500 άτομα που εξοικονόμησε το κράτος απο ε. Φ προσωπικής φύλαξης υπουργών, βουλευτών, μεγαλοδημοσιογράφων κλπ ΑΛΛΟΙ 5.600 αστυνομικού γραφιάδες, δακτυλογράφοι, κλπ βγαίνουν στον δρόμο (πηγή πρώτο θέμα) και αντικαθίστανται από δημοσίους υπαλλήλους στα γραφεία. Συνεπώς εξοικονομούν άτομα για 5 χρόνια αν υποθετικά σκεφτούμε ότι κάθε χρόνο θα έβγαζε για 1.200 άτομα. Επίσης το αστυνομικό προσωπικό στην ελλάδα είναι απο τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη καθώς αριθμεί πάνω απο 50.000 αστυνομικούς. Προχθές ήμουν με 2 φίλους απο ΔΙ. ΑΣ και μου είπαν ότι δεν ακούγετε τίποτα για προκήρυξη ούτε για 500 που λέτε κάποιοι. Ας μην δίνουμε ψεύτικες ελπίδες
faber

Δημοσίευση από faber »

Τους 1881 που εστειλε στα συνορα γιατι δεν τους λες, βαλτος εισαι; Και εκτος αυτου οσο αναφορα τα 5600 που λες, δεν εχει γινει αυτο, μεχρι να γινειιιιιι... Εχουμε πολυ ακομα!
Άβαταρ μέλους
Apache
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 80

Δημοσίευση από Apache »

Phantom έγραψε:Καταρχάς εκτός απτα 1.500 άτομα που εξοικονόμησε το κράτος απο ε. Φ προσωπικής φύλαξης υπουργών, βουλευτών, μεγαλοδημοσιογράφων κλπ ΑΛΛΟΙ 5.600 αστυνομικού γραφιάδες, δακτυλογράφοι, κλπ βγαίνουν στον δρόμο (πηγή πρώτο θέμα) και αντικαθίστανται από δημοσίους υπαλλήλους στα γραφεία. Συνεπώς εξοικονομούν άτομα για 5 χρόνια αν υποθετικά σκεφτούμε ότι κάθε χρόνο θα έβγαζε για 1.200 άτομα. Επίσης το αστυνομικό προσωπικό στην ελλάδα είναι απο τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη καθώς αριθμεί πάνω απο 50.000 αστυνομικούς. Προχθές ήμουν με 2 φίλους απο ΔΙ. ΑΣ και μου είπαν ότι δεν ακούγετε τίποτα για προκήρυξη ούτε για 500 που λέτε κάποιοι. Ας μην δίνουμε ψεύτικες ελπίδες

Ετσι ακριβως εχουν τα Πραγματα.Εικόνα
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 130

Δημοσίευση από 310LELE »

5 χρονια; Ω θεε μου
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 285

Δημοσίευση από toro »

Ο καθε ενας λεει την αποψη του δεν ξερουμε ποιον να πρωτοπιστεψουμε ποια. Και το ραδιο αρβυλα παει συνεφο τεσπα. Εγω κραταω αυτο που μας ειπαν απο το σεφεα οτι εχουν αιτηθει θεσεις και αν τις εγκρινει το υπ οικονομικων θα προχωρησει η δουλεια αλλιως του χρονου. Πρωσοπικα πιστευω αν περασει ο αυγουστος και δεν ακουστει κατι παει μακρυα η βαλιτσα μετα. Καλο κουραγιο μαγκες.
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από dimitris mak »

Δεν μπορουμε καπως να μαθουμε ποσες θεσεις εχουν αιτηθει?
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Παντα βαζουν το νουμερο 1500.(τα τελευταια 3 χρονια τουλαχιστον) αλλα παντα περνουν λιγοτερους! Λαμογιο toro υπομονη.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες