Επιλαχόντες Ειδικοί Φρουροί (2011)
- mitilinios
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 43
Μακαρι ο φιλος λολ να βγει αληθινος...
Lol έγραψε:Γιατι τετοια καταστροφολογια; Εδω δν καλεσαν φιλο 6η σειρα ακομα, τι σας κανει να πιστευτε οτι αυτα με τους πρωτους 16 της 7ης σειρας ειναι αληθεια; Εγω προσωπικα φυλαω τα ρουχα μ μεχρι να τον παρουν τηλ κ να μ το πει! Ειναι 158Χ ελεος δλδ!
πως γινεται να εχουν ειδοποιησει τον 1620 και οχι τον 158Χ; Και λενε οτι το σχολειο αρχιζει τεταρτη. Ας ελπισουμε οτι θα εχουμε αλλη μια εβδομαδα καλων εξελιξεων για εμας της 7ης...
Ελα ντε, πως γινεται; Κ αντε παρε το σεναριο οτι στην αστ διευθυνση τον παιζουν η πες οτι επεσε τρελη δουλεια κ δν ενημερωσαν; Ουτε σημερα τηλεφωνο; Κυριακη μαλλον χλομο.. Εγω μαγκες ακομα περιμενω. Εν τω μεταξυ, φιλο απο την α επιτροπη της 7 τον πηραν τηλ αλλα κανανε λαθος το ονομα του. Βλακεια τ π δν το συγκρατησε να το τσεκαραμε ρε γμτ... Υπομονη μαγκες. Με το να μασατε αμασητη την καθε ανεπιβαιβεωτη πληροφορια π γραφει καποιος ττχαιος, δν κανετε καλο πρωτα στους εαυτους σας κ μετα σε οσους εχουν αγχος κ παρακολουθουν το thread.jimmakos έγραψε:πως γινεται να εχουν ειδοποιησει τον 1620 και οχι τον 158Χ; Και λενε οτι το σχολειο αρχιζει τεταρτη. Ας ελπισουμε οτι θα εχουμε αλλη μια εβδομαδα καλων εξελιξεων για εμας της 7ης...Lol έγραψε:Γιατι τετοια καταστροφολογια; Εδω δν καλεσαν φιλο 6η σειρα ακομα, τι σας κανει να πιστευτε οτι αυτα με τους πρωτους 16 της 7ης σειρας ειναι αληθεια; Εγω προσωπικα φυλαω τα ρουχα μ μεχρι να τον παρουν τηλ κ να μ το πει! Ειναι 158Χ ελεος δλδ!
- giorgos 26
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 10
Παιδια στανταρ εχουν καλεση τον 1620; Μηπως εχει παισει βισμα;
- giorgos 26
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Αν δεν κανω λαθος ειμαι πριν το 20 και εμενα τπτ
Μιλάμε για τον 1620 πριν τα αγωνίσματα Γιώργο.1623 δεν είσαι εσύ;giorgos 26 έγραψε:Παιδια στανταρ εχουν καλεση τον 1620; Μηπως εχει παισει βισμα;
- giorgos 26
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Ναι φιλε πηγασε καταλαβα μετα τα αγωνισματα
Electrolisa έγραψε:Ελα ντε, πως γινεται; Κ αντε παρε το σεναριο οτι στην αστ διευθυνση τον παιζουν η πες οτι επεσε τρελη δουλεια κ δν ενημερωσαν; Ουτε σημερα τηλεφωνο; Κυριακη μαλλον χλομο. Εγω μαγκες ακομα περιμενω. Εν τω μεταξυ, φιλο απο την α επιτροπη της 7 τον πηραν τηλ αλλα κανανε λαθος το ονομα του. Βλακεια τ π δν το συγκρατησε να το τσεκαραμε ρε γμτ... Υπομονη μαγκες. Με το να μασατε αμασητη την καθε ανεπιβαιβεωτη πληροφορια π γραφει καποιος ττχαιος, δν κανετε καλο πρωτα στους εαυτους σας κ μετα σε οσους εχουν αγχος κ παρακολουθουν το thread.jimmakos έγραψε:πως γινεται να εχουν ειδοποιησει τον 1620 και οχι τον 158Χ; Και λενε οτι το σχολειο αρχιζει τεταρτη. Ας ελπισουμε οτι θα εχουμε αλλη μια εβδομαδα καλων εξελιξεων για εμας της 7ης...Lol έγραψε:Γιατι τετοια καταστροφολογια; Εδω δν καλεσαν φιλο 6η σειρα ακομα, τι σας κανει να πιστευτε οτι αυτα με τους πρωτους 16 της 7ης σειρας ειναι αληθεια; Εγω προσωπικα φυλαω τα ρουχα μ μεχρι να τον παρουν τηλ κ να μ το πει! Ειναι 158Χ ελεος δλδ!
σωστο οτι δεν πρεπει να μασαμε οτι λεγεται εδω μεσα, απλα οταν μαθαινεις οτι εχουν παρει τηλ. Τον 1620 και οχι εναν που ηταν 158Χ τι να πιστεψεις;
Εγώ θέλω σήμερα να μιλήσει οποιοσδήποτε από αυτούς που τους κάλεσαν σήμερα στα τμήματα όπως έγραψαν χτες. Πήγανε, τους είπαν τίποτα; Είχαν κάποια πιο επίσημη ενημέρωση;
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 86
pigasos24 έγραψε:Εγώ θέλω σήμερα να μιλήσει οποιοσδήποτε από αυτούς που τους κάλεσαν σήμερα στα τμήματα όπως έγραψαν χτες. Πήγανε, τους είπαν τίποτα; Είχαν κάποια πιο επίσημη ενημέρωση;
π ειναι ολοι αυτοι οεο;
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
- giorgos 26
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Ετοιμαζουν βαλιτσες
Τουλάχιστον κάποιος που να έχει γνωστό του που κάλεσαν... Κάποιος που να πήρε κανά τηλέφωνο σε κάποιο τμήμα να ρωτήσει...
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 43
Ρε Παιδιά Αν είχαν οριστικοποιηθεί οι θέσεις θα είχε βγεί και λίστα Επιτυχόντων και επιλαχόντων... Χαλαρώστε!
Φιλο μ 158χ τον πηραν τηλ. Αυριο ορκομωσια τεταρτη ξανθη και το αγχος μ στο θεο!!! Θα μας παρουν η οχι. σχολαω απτη δουλεια κ τηλεφωνω στην αστ διευθυνση!!! Ααααααααααααα
Δηλαδη αυτο ηταν. Οι τελευτεοι 60-70 της 7, πηραμε τα @@ μας... Μας την φερανε. Αυτοι οι καιροι δεν ειναι για τετοια σκηνικα ρε. μας Γα... Σατε την ψυχολογια.καθε χρονο ετσι ηταν ρε παιδια; Μεναν επιλαχοντες επιτυχοντες απεξω; . (αν ηταν ετσι τελειωσε το παραμυθι) ... Ας βαλει κανενας βυσμα την Μερκελ μπας κ βγει ακρη... Μπας κ μας παρουν συμπληροματικους στην επομενη σειρα,(αυτο θα ηταν το σωστο πιστευω σε μια κυριλε χωρα σαν την ελλαδα μας... ) ... ΑΠΟΤΥΧΑΜΕΝ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες