Επιλαχόντες Ειδικοί Φρουροί (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
mitilinios
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από mitilinios »

Μακαρι ο φιλος λολ να βγει αληθινος...
jimmakos
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από jimmakos »

Lol έγραψε:Γιατι τετοια καταστροφολογια; Εδω δν καλεσαν φιλο 6η σειρα ακομα, τι σας κανει να πιστευτε οτι αυτα με τους πρωτους 16 της 7ης σειρας ειναι αληθεια; Εγω προσωπικα φυλαω τα ρουχα μ μεχρι να τον παρουν τηλ κ να μ το πει! Ειναι 158Χ ελεος δλδ!

πως γινεται να εχουν ειδοποιησει τον 1620 και οχι τον 158Χ; Και λενε οτι το σχολειο αρχιζει τεταρτη. Ας ελπισουμε οτι θα εχουμε αλλη μια εβδομαδα καλων εξελιξεων για εμας της 7ης...
Electrolisa

Δημοσίευση από Electrolisa »

jimmakos έγραψε:
Lol έγραψε:Γιατι τετοια καταστροφολογια; Εδω δν καλεσαν φιλο 6η σειρα ακομα, τι σας κανει να πιστευτε οτι αυτα με τους πρωτους 16 της 7ης σειρας ειναι αληθεια; Εγω προσωπικα φυλαω τα ρουχα μ μεχρι να τον παρουν τηλ κ να μ το πει! Ειναι 158Χ ελεος δλδ!
πως γινεται να εχουν ειδοποιησει τον 1620 και οχι τον 158Χ; Και λενε οτι το σχολειο αρχιζει τεταρτη. Ας ελπισουμε οτι θα εχουμε αλλη μια εβδομαδα καλων εξελιξεων για εμας της 7ης...
Ελα ντε, πως γινεται; Κ αντε παρε το σεναριο οτι στην αστ διευθυνση τον παιζουν η πες οτι επεσε τρελη δουλεια κ δν ενημερωσαν; Ουτε σημερα τηλεφωνο; Κυριακη μαλλον χλομο.. Εγω μαγκες ακομα περιμενω. Εν τω μεταξυ, φιλο απο την α επιτροπη της 7 τον πηραν τηλ αλλα κανανε λαθος το ονομα του. Βλακεια τ π δν το συγκρατησε να το τσεκαραμε ρε γμτ... Υπομονη μαγκες. Με το να μασατε αμασητη την καθε ανεπιβαιβεωτη πληροφορια π γραφει καποιος ττχαιος, δν κανετε καλο πρωτα στους εαυτους σας κ μετα σε οσους εχουν αγχος κ παρακολουθουν το thread.
Άβαταρ μέλους
giorgos 26
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από giorgos 26 »

Παιδια στανταρ εχουν καλεση τον 1620; Μηπως εχει παισει βισμα;

Άβαταρ μέλους
giorgos 26
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Αν δεν κανω λαθος ειμαι πριν το 20 και εμενα τπτ
Άβαταρ μέλους
pigasos24
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 163

Δημοσίευση από pigasos24 »

giorgos 26 έγραψε:Παιδια στανταρ εχουν καλεση τον 1620; Μηπως εχει παισει βισμα;
Μιλάμε για τον 1620 πριν τα αγωνίσματα Γιώργο.1623 δεν είσαι εσύ;
Άβαταρ μέλους
giorgos 26
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Ναι φιλε πηγασε καταλαβα μετα τα αγωνισματα
jimmakos
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από jimmakos »

Electrolisa έγραψε:
jimmakos έγραψε:
Ελα ντε, πως γινεται; Κ αντε παρε το σεναριο οτι στην αστ διευθυνση τον παιζουν η πες οτι επεσε τρελη δουλεια κ δν ενημερωσαν; Ουτε σημερα τηλεφωνο; Κυριακη μαλλον χλομο. Εγω μαγκες ακομα περιμενω. Εν τω μεταξυ, φιλο απο την α επιτροπη της 7 τον πηραν τηλ αλλα κανανε λαθος το ονομα του. Βλακεια τ π δν το συγκρατησε να το τσεκαραμε ρε γμτ... Υπομονη μαγκες. Με το να μασατε αμασητη την καθε ανεπιβαιβεωτη πληροφορια π γραφει καποιος ττχαιος, δν κανετε καλο πρωτα στους εαυτους σας κ μετα σε οσους εχουν αγχος κ παρακολουθουν το thread.

σωστο οτι δεν πρεπει να μασαμε οτι λεγεται εδω μεσα, απλα οταν μαθαινεις οτι εχουν παρει τηλ. Τον 1620 και οχι εναν που ηταν 158Χ τι να πιστεψεις;
Άβαταρ μέλους
pigasos24
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Εγώ θέλω σήμερα να μιλήσει οποιοσδήποτε από αυτούς που τους κάλεσαν σήμερα στα τμήματα όπως έγραψαν χτες. Πήγανε, τους είπαν τίποτα; Είχαν κάποια πιο επίσημη ενημέρωση;
Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 86

Δημοσίευση από electrolisa »

pigasos24 έγραψε:Εγώ θέλω σήμερα να μιλήσει οποιοσδήποτε από αυτούς που τους κάλεσαν σήμερα στα τμήματα όπως έγραψαν χτες. Πήγανε, τους είπαν τίποτα; Είχαν κάποια πιο επίσημη ενημέρωση;

π ειναι ολοι αυτοι οεο;
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
Άβαταρ μέλους
giorgos 26
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Ετοιμαζουν βαλιτσες
Άβαταρ μέλους
pigasos24
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Τουλάχιστον κάποιος που να έχει γνωστό του που κάλεσαν... Κάποιος που να πήρε κανά τηλέφωνο σε κάποιο τμήμα να ρωτήσει...
PanosGreen
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από PanosGreen »

Ρε Παιδιά Αν είχαν οριστικοποιηθεί οι θέσεις θα είχε βγεί και λίστα Επιτυχόντων και επιλαχόντων... Χαλαρώστε!
Nocturnal_pulse

Δημοσίευση από Nocturnal_pulse »

Φιλο μ 158χ τον πηραν τηλ. Αυριο ορκομωσια τεταρτη ξανθη και το αγχος μ στο θεο!!! Θα μας παρουν η οχι. σχολαω απτη δουλεια κ τηλεφωνω στην αστ διευθυνση!!! Ααααααααααααα
Άβαταρ μέλους
SSSSSS
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από SSSSSS »

Δηλαδη αυτο ηταν. Οι τελευτεοι 60-70 της 7, πηραμε τα @@ μας... Μας την φερανε. Αυτοι οι καιροι δεν ειναι για τετοια σκηνικα ρε. μας Γα... Σατε την ψυχολογια.καθε χρονο ετσι ηταν ρε παιδια; Μεναν επιλαχοντες επιτυχοντες απεξω; . (αν ηταν ετσι τελειωσε το παραμυθι) ... Ας βαλει κανενας βυσμα την Μερκελ μπας κ βγει ακρη... Μπας κ μας παρουν συμπληροματικους στην επομενη σειρα,(αυτο θα ηταν το σωστο πιστευω σε μια κυριλε χωρα σαν την ελλαδα μας... ) ... ΑΠΟΤΥΧΑΜΕΝ

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες