Επιλαχόντες Ειδικοί Φρουροί (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
pigasos24
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 163

Δημοσίευση από pigasos24 »

Καλημέρα σε όλους. Παραιτήσεων συνέχεια και σήμερα; Νομίζω ότι το μόνο που απέμεινε από τις άλλες προκηρύξεις είναι να μπούνε οι Πυροσβέστες στη σχολή. Νομίζω ότι αυτή η προκήρυξη θα σπάσει όλα τα ρεκόρ χρόνου εντέλει... Καλή υπομονή σε όλους μας και μη σταματάτε να ενημερώνετε όσοι έχετε πληροφορίες για τον αριθμό των επιλαχόντων που πρόκειται να καλέσουν.

Kαι επειδή κοντεύουμε να καταντήσουμε παρανοϊκοί ενημερώνω ότι τσεκάροντας ονοματεπώνυμα και όνομα πατρός, εγώ βρήκα 92 άτομα στις λίστες του ΦΕΚ της πυροσβεστικής που ήταν στους επιτυχόντες των Ειδικών Φρουρών, στην Α κατηγορία και μάλιστα ένας εκ των οποίων είναι επιλαχών 7ης σειράς.

Αφού έβγαλα τα ματάκια μου για να τα δω αυτάΕικόνα είπα να σας ενημερώσω... Εικόνα

PanosGreen
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από PanosGreen »

Μπράβο φίλε μου και 59 απο β' που το έψαξα εγώ είδες που βγαίνει άκρη;

6 Φεβρουαρίου 2012 ξεκινάει η σχολή της πυροσβεστικής ακούστηκε οπότε κάπου εκεί όλα θα τελειώσουν!

zisis

Δημοσίευση από zisis »

Φιλε πηγασε ισως ειναι κ περισσοτεροι απο 92
Άβαταρ μέλους
pigasos24
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

zisis έγραψε:Φιλε πηγασε ισως ειναι κ περισσοτεροι απο 92

Tόσους μέτρησα εγώ... Εικόνα Ναι ίσως να είναι και περισσότεροι... Βέβαια το θέμα είναι πόσοι από αυτούς παραιτήθηκαν ή θα παραιτηθούν! Αλλά για να πήραν άδεια από τις σχολές για να περάσουν αγωνίσματα και να μπήκαν στη διαδικασία αυτή, η λογική λέει ότι οι περισσότεροι θα παραιτηθούν... Οψόμεθα!

zisis

Δημοσίευση από zisis »

Πηγασε απο α κατηγορια, επιτυχοντες απο 5ο 6ο και 7ο προγραμμα ειναι περιπου 100 ατομα ετσι δεν ειναι;
Άβαταρ μέλους
pigasos24
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

zisis έγραψε:Πηγασε απο α κατηγορια, επιτυχοντες απο 5ο 6ο και 7ο προγραμμα ειναι περιπου 100 ατομα ετσι δεν ειναι;

10 πάνω-10 κάτω... Κάπου εκεί είναι νομίζω. Δεν τον έχω και στάνταρ τον αριθμό...

YOK
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από YOK »

Πηγασε χαρα στο κουραγιο σου που το εψαξες τοσο πολυ... Ευχαριστουμε.> αντε να δουμε τι Θα δουμε στο τελοσ... !

perimeno

Δημοσίευση από perimeno »

Κανενα νεοτερο παιδες μηπως υπαρχει; Θελω παρα πολυ να μπω στο σωμα αλλα ειμαι μετα το 1900 ... Λετε να εχω καμια ελπιδα ή θα πρεπει το το ξεγραψω;

Άβαταρ μέλους
pigasos24
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Τι έγινε ρε παίδες; Άκρα του τάφου σιωπή; Αντάρτη βγες και δώσε νεότερο ανακοινωθέν!
giorgos

Δημοσίευση από giorgos »

Φιλε εγω που ειμαι επιλαχον αρχιζω και το ξεγραφω σιγα σιγα φαντασου εσυ που εισαι 1900
Άβαταρ μέλους
pigasos24
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

giorgos έγραψε:Φιλε εγω που ειμαι επιλαχον αρχιζω και το ξεγραφω σιγα σιγα φαντασου εσυ που εισαι 1900

Γιώργο τι σειρά είσαι και το ξέγραψες; Ακόμα τίποτα δεν έχει τελειώσει!

giorgos

Δημοσίευση από giorgos »

7Η σειρα ειμαι μεσα στην 20 αδα την πρωτη. Αλλα το τηλ. Δεν ακουω να χτυπαει.
YOK
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από YOK »

giorgos έγραψε:7Η σειρα ειμαι μεσα στην 20 αδα την πρωτη. Αλλα το τηλ. Δεν ακουω να χτυπαει.
τι να πω κ εγω που ειμαι προ τελευταιος δηλαδη...

ανταρτης

Δημοσίευση από ανταρτης »

Ελα φιλε μου πηγασε! Απο τι θυμαμαι εισαι στους πρωτους 20 τις 7 σειρας; Αν ναι τοτε εισαι σιγουρα μεσα... Εχω να ενημερωθω απο δευτερα, αλλα απο τι διαβαζω και εδω πιστευω οτι οι πρωτοι 35-40 εχετε πολλες ελπιδες. Ο αρχηγος της αστυνομιας λειπει απο δευτερα αγγλια. Οταν επιστρεψει αυριο ή μεθαυριο υπογραφει τις καρτελες!
Άβαταρ μέλους
pigasos24
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Ρε Γιώργο τρέλα μας πουλάς! Κανέναν δεν έχουν πάρει τηλέφωνο! Εδώ την 20αδα από την 7η εγώ την έχω για στάνταρ! Τηλέφωνο θα σε πάρουν όταν πάρουν και όλους τους άλλους. ¨

ανταρτης έγραψε:Ελα φιλε μου πηγασε! Απο τι θυμαμαι εισαι στους πρωτους 20 τις 7 σειρας; Αν ναι τοτε εισαι σιγουρα μεσα... Εχω να ενημερωθω απο δευτερα, αλλα απο τι διαβαζω και εδω πιστευω οτι οι πρωτοι 35-40 εχετε πολλες ελπιδες. Ο αρχηγος της αστυνομιας λειπει απο δευτερα αγγλια. Οταν επιστρεψει αυριο ή μεθαυριο υπογραφει τις καρτελες!

Aπό όσα διαβάζω και εγώ, ακόμα και από σένα που κατά καιρούς με έχεις καραφλιάσει, κάπου εκεί καταλήγω ότι οι μισοί τουλάχιστον Από την Α στην 7η θα είναι μέσα.(Γράφω τουλάχιστον μην απογοητεύεται κανείς).

Αντάρτη αν μάθεις για στάνταρ νούμερο ή για τη σειρά του τελευταίου που μπαίνει ενημέρωσε... Δεν ξέρω αν είσαι 100% σιγουράκι, αλλά τουλάχιστον λες νούμερα Εικόνα

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες