Καλημέρα σε όλους. Παραιτήσεων συνέχεια και σήμερα; Νομίζω ότι το μόνο που απέμεινε από τις άλλες προκηρύξεις είναι να μπούνε οι Πυροσβέστες στη σχολή. Νομίζω ότι αυτή η προκήρυξη θα σπάσει όλα τα ρεκόρ χρόνου εντέλει... Καλή υπομονή σε όλους μας και μη σταματάτε να ενημερώνετε όσοι έχετε πληροφορίες για τον αριθμό των επιλαχόντων που πρόκειται να καλέσουν.
Kαι επειδή κοντεύουμε να καταντήσουμε παρανοϊκοί ενημερώνω ότι τσεκάροντας ονοματεπώνυμα και όνομα πατρός, εγώ βρήκα 92 άτομα στις λίστες του ΦΕΚ της πυροσβεστικής που ήταν στους επιτυχόντες των Ειδικών Φρουρών, στην Α κατηγορία και μάλιστα ένας εκ των οποίων είναι επιλαχών 7ης σειράς.
Αφού έβγαλα τα ματάκια μου για να τα δω αυτά είπα να σας ενημερώσω...
zisis έγραψε:Φιλε πηγασε ισως ειναι κ περισσοτεροι απο 92
Tόσους μέτρησα εγώ... Ναι ίσως να είναι και περισσότεροι... Βέβαια το θέμα είναι πόσοι από αυτούς παραιτήθηκαν ή θα παραιτηθούν! Αλλά για να πήραν άδεια από τις σχολές για να περάσουν αγωνίσματα και να μπήκαν στη διαδικασία αυτή, η λογική λέει ότι οι περισσότεροι θα παραιτηθούν... Οψόμεθα!
Ελα φιλε μου πηγασε! Απο τι θυμαμαι εισαι στους πρωτους 20 τις 7 σειρας; Αν ναι τοτε εισαι σιγουρα μεσα... Εχω να ενημερωθω απο δευτερα, αλλα απο τι διαβαζω και εδω πιστευω οτι οι πρωτοι 35-40 εχετε πολλες ελπιδες. Ο αρχηγος της αστυνομιας λειπει απο δευτερα αγγλια. Οταν επιστρεψει αυριο ή μεθαυριο υπογραφει τις καρτελες!
Ρε Γιώργο τρέλα μας πουλάς! Κανέναν δεν έχουν πάρει τηλέφωνο! Εδώ την 20αδα από την 7η εγώ την έχω για στάνταρ! Τηλέφωνο θα σε πάρουν όταν πάρουν και όλους τους άλλους. ¨
ανταρτης έγραψε:Ελα φιλε μου πηγασε! Απο τι θυμαμαι εισαι στους πρωτους 20 τις 7 σειρας; Αν ναι τοτε εισαι σιγουρα μεσα... Εχω να ενημερωθω απο δευτερα, αλλα απο τι διαβαζω και εδω πιστευω οτι οι πρωτοι 35-40 εχετε πολλες ελπιδες. Ο αρχηγος της αστυνομιας λειπει απο δευτερα αγγλια. Οταν επιστρεψει αυριο ή μεθαυριο υπογραφει τις καρτελες!
Aπό όσα διαβάζω και εγώ, ακόμα και από σένα που κατά καιρούς με έχεις καραφλιάσει, κάπου εκεί καταλήγω ότι οι μισοί τουλάχιστον Από την Α στην 7η θα είναι μέσα.(Γράφω τουλάχιστον μην απογοητεύεται κανείς).
Αντάρτη αν μάθεις για στάνταρ νούμερο ή για τη σειρά του τελευταίου που μπαίνει ενημέρωσε... Δεν ξέρω αν είσαι 100% σιγουράκι, αλλά τουλάχιστον λες νούμερα